تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 91 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آقا هنوز اسپیکرهای فوکال را داری

داره خودمونی میشه janajana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

سلام.
    من از قدیم یه جفت بلندگوی پایونیر 60 وات دارم ویک آمپی کنوود.متاسفانه دک سونی ام سالها پیش عمرش را داد به شما. تو خونه سینما خانواده بوری ال جی دارم. می خوام سیستم صوتی ام را ارتقا بدم وبه نابراین وسایل ذکر شده رو از انبار ی کشیدم بیرون. اینها رو سال 1363 خریده بودم. ب نظر اساتید چه هزینه ای بکنم که هم خیلی سنگین نشه وهم کیفیت قابل قبولی بگیرم.آمپلی جدید که HDMI lمی خوره بگیرم ؟انوقت همون بلوری ال جی قابل استفاده است یا جداگونه پلیر بگیرم.مشکل بودجه ای حاد ندارم ولی چون می خوام تی وی سایز بزرگ بگیرم می خوام بیش از 2/5 هزینه نکنمالبته 500 تا جای بازی داره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود حمید جان ... خوبی؟
    به نظر من اینجا دوستانی اهل فن هستن که بیشترشون هم باحال و بامرام...
    به نظر من خودت اگه بتونی آمپ و اسپیکر جمع کنی نتیجه خیلی خوبی میگیری (دوستان چند نفری این کار رو انجام دادن) که البته من هم میخوام همین کار رو بکنم (البته پروژه 1000 ساله !)
    آمپ رو عارف عزیز هست که میتونی بهش سفارش بدی و در رابطه با اسپیکر هم دوستان و هم خود آقا عارف ....
    با 2/5 - 3 میتونی چیز خوبی جمع کنی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

انشاءالله این قسمت هم مثل گذشته دوباره فعال بشه.

از وقتی من دیگه اینجا نیستم این تاپیک متروکه شده. همینجوری هم باقی میمونه خیالتون راحت اگر هم من دیگه اینجا فعالیت نمیکنم فقط بخاطر مدیران نابخرد فوروم و مماشات اونها با کلاهبردار معروف هومن اسماعیل زاده ست
    کاربر Klipsch سابق هومن اسماعیل زاده کلاهبردار، بهنام اسماعیل زاده کلاهبردار، هومن اسماعیل زاده کلاهبردار لامپی، بهنام اسماعیل زاده کلاهبردار لامپی-آدرس: تهران، جانبازان، خیابان 20 متری کرمان، انتهای خیابان سمت راست (خیابان عباسی)، سمت راست اولین کوچه، اولین منزل سمت راست- موبایل: 09121580268 - محل کار: نمایندگی سونی واقع در خیابان آزادی، جنب خیابان حبیب الهی- اسم واقعی این شخص بهنام اسماعیل زاده می باشد و هومن پسر اوست که این شخص حتی از تخریب اسم فرزند خویش نیز ابا ندارد.
    Last edited by flipp; 01-06-2013 at 21:59.

4. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام
    من یه اسپیکر 5.1 کانال می خوام که بتونه صدا به صورت دیجیتال دریافت کنه یعنی S/PDIF داشته باشه معمولی هم می خوام ولی 5.1 و S/PDIF رو داشته باشه از کجا تهیه کنم و حودو قیمتش چقدر میشه چه مدلی بگیرم

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حیف این تاپیک نیست همینطوری خاک بخوره،

یه درخواستی داشتم از دوستان، اونایی که تهران هستن و دسترسی دارن برن ببینن بلندگوهای ایستاده خوب و همینطور امپ های استریو چه مدلهایی هست الان تو بازار و با چه قیمتی هستن بعد آمارشو اینجا بزاره. من تهران نیستم وگه نه خودم سر میزدم.

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

واقعاتاپیک به حال خودش ول شده
    درمورد ساخت آمپ لامپی شما چه توصیه ای می کنید؟
    این آقای مرادپور که رو ابرها راه می ره وزورش میاد جواب آدم رو بده ومن دوتا ایمیل زدم که نمونه کارها ، هزینه ومدت زمان تحویل رو ایمیل کنید
    منو حواله به سایت دادن بعد هم گفتن گرفتار ساختن و وقت ندارن جواب ایمیل بدن!!
    آدم هرچی می خواد باشه یه کم مرام وخاکی بودن هم بد نیست
    کسی بغیر از مرادپور و هومن نیست که آمپ لامپی درست کنه؟ اینها اینقدر پشت سر هم تخریب می کنند که آدم گیج میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واقعاتاپیک به حال خودش ول شده
    درمورد ساخت آمپ لامپی شما چه توصیه ای می کنید؟
    این آقای مرادپور که رو ابرها راه می ره وزورش میاد جواب آدم رو بده ومن دوتا ایمیل زدم که نمونه کارها ، هزینه ومدت زمان تحویل رو ایمیل کنید
    منو حواله به سایت دادن بعد هم گفتن گرفتار ساختن و وقت ندارن جواب ایمیل بدن!!
    آدم هرچی می خواد باشه یه کم مرام وخاکی بودن هم بد نیست
    کسی بغیر از مرادپور و هومن نیست که آمپ لامپی درست کنه؟ اینها اینقدر پشت سر هم تخریب می کنند که آدم گیج میشه
    هومن رو فراموش كن سرت كلاه میزاره به شدت.با عارف مراد پور صحبت كن برات ردیفش میكنه.میدونم سرش شلوغه ولی جواب میده

برای اینكه سیستم خوب داشته یاشی یه خورده تحملت رو زیاد كن.یا حق

9. این کاربر از harmankardon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه janajana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    پارسیان پهناور

پيش فرض

هومن رو فراموش كن سرت كلاه میزاره به شدت.با عارف مراد پور صحبت كن برات ردیفش میكنه.میدونم سرش شلوغه ولی جواب میده

برای اینكه سیستم خوب داشته یاشی یه خورده تحملت رو زیاد كن.یا حق
    درود حمید جان ...
    نظر من هم همینه . با عارف مشورت کنی بهتره هرچند سرش شلوغه ولی تا اونجایی که شنیدم کارش درسته...

11. این کاربر از janajana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی دوستان!
    درسته پاسخ دادن اجباری نیست ولی خوب آدم توقع داره هرچی هم بی تجربه باشه راهنمایی دریافت کنه بخصوص که تو شهرستان هم باشی.هرچی قسمت هدفون فعال بودوآدم رو سر شوق می آورد این قسمت بی حال وشاید هم یه کم اساتید های کلاس وگرفتار بهرحال ها انده دیگه. کسی از انتقاد خوشش نمیاد ولی من نظرم رو میگم وامیدوارم سوء برداشت نشه.

من به آکوستیک سفارش مینی ها فای دنون دادم مدل(تRCD-N7 ceol (2400.البته مدل DM39 خیلی به صرفه تر وحدود 600 تومن ارزونتره ولی خوب این به روزتر و وای فای و....داره و با آیفون راحتر مچ میشه داک موبایل هم رو خودشه . دستم رسید ی رویو می زارم.
    هدفون بیرداینامیک 770 pro 250 اهم هم خریدم 725 ت. البته دو تا از هرکدوم برداشتیم.
    حالا یه فکری سر حوصله برای بلندگوهای پایونیر وآمپ کننود می کنم
    احيانا فكر فروش بلنگو پايونر و آمپ كنوود را كه نداريد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پیرو درخواست مکرر دوستان مبنی بر ادامه این تاپیک، تصمیم گرفتم دوباره چند مطلب جدید درج کنم (البته علیرغم میل شخصی ام)
    طی این مدت وب سایت مستقلی راه اندازی کردم. اولین پروژه اسپیکر اپن بفل در ایران ساخته شده که تصویریش رو میتونید مشاهده کنید. روی آمپ های لامپی کار بیشتر انجام شد و بزودی قصد دارم روی آمپ های تمام لامپی دسکتاپ (غیر پورتابل) برای هدفون های گرونقیمت هم کار کنم. همچنین سعی کردم در سایتی که زدم مطالب از تئوری تا پیشرفته طبقه بندی بشه که بتونیم شاهد پشرفت DIY در ایران باشیم. خیلی عقب هستیم و باید سعی کنیم خودمون رو بالا بکشیم. هدف اصلی اینه که از علاقمندان ساخت پروژه های لامپی حمایت بشه، حتی لامپ و قطعات به رایگان در اختیارشون قرار بگیره که پروژه بسازند تا شاید کمی پیشرفت حاصل بشه.

عکس از LogicAudio.ir

14. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •