تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 78 اولاول ... 2262686970717273747576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 776

نام تاپيک: بحث و گفتگو پیرامون بورس اوراق بهادار

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من البته نمیخوام وارد بورس بشم ولی میخوام اطلاعات تکمیل کنم چون میخوام خارج از کشور فایننس و mba بخونم و فکر کنم این دوره ها مفید باشه. من یکی از شهر های بزرگ هستم و یه تبلیغی دیدم با عنوان دوره های بورس. به نظرتون برم؟ ارزش داره؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟<br>میخوام در مورد معاملات و تجارت و ... یاد بگیرم و بازم میگم نمیخوام وارد بورس بشم چون ایران چیه که بورسش چی باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من البته نمیخوام وارد بورس بشم ولی میخوام اطلاعات تکمیل کنم چون میخوام خارج از کشور فایننس و mba بخونم و فکر کنم این دوره ها مفید باشه. من یکی از شهر های بزرگ هستم و یه تبلیغی دیدم با عنوان دوره های بورس. به نظرتون برم؟ ارزش داره؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟<br>میخوام در مورد معاملات و تجارت و ... یاد بگیرم و بازم میگم نمیخوام وارد بورس بشم چون ایران چیه که بورسش چی باشه
    نه نرو...
    یه مشت چرت و پرت یواست تعریف میکن. صحبتهاشون عین پرزنت کردنه و اصلا بهت شگرد خرید و یا فروش رو یاد نمیدن.
    اما بهت میگن که بورس چیه و فقط خوبیهاشو میگن.
    باید بدونی که بدی های بورس خیلی وحشتناک تر از خوبیهاشه

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوره های بورس ایران به دو دسته کلی تقسیم میشه

1. اطلاعات اولیه برای مبتدیان ( روش کار چطور هست و چه فرایندی باید طی شود )

2. روش های ترید ( اصطلاحا تحلیل تکنیکال یا تحلیل بنیادین )

دوره ای که برای مبتدیان برگزار میشه اطلاعات ابتدایی رو به افراد میدهند چطور باید کد معاملاتی دریافت کنید و اطلاعات اولیه در مورد اطلاعات درون صفحه رسمی سایت بورس اوراق بهادار

برخی از کارگزاری ها به صورت رایگان این دوره ها رو برگزار میکنند ( با کارگزاری ها تماس بگیری حتما بیشتر راهنمایی ات میکنند ) میتونی به صورت همزمان در چندکلاس شرکت کنی و اطلاعات پایه ای رو بدست بیاری

اما برای دوره های فایننس و mba فکر میکنم شما باید اطلاعاتتون رو در مورد گزارش های ارائه شده از طرف شرکت ها افزایش دهید ( اصطلاحا بهش صورت های مالی گفته میشه )

برای این منظور هم کتاب های مختلف وجود داره حتی میتونی بری دانشگاه و از کلاس هاشون استفاده کنی ( با استادش هماهنگ کن سر کلاس بشین )

4. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوره های بورس ایران به دو دسته کلی تقسیم میشه

1. اطلاعات اولیه برای مبتدیان ( روش کار چطور هست و چه فرایندی باید طی شود )

2. روش های ترید ( اصطلاحا تحلیل تکنیکال یا تحلیل بنیادین )

دوره ای که برای مبتدیان برگزار میشه اطلاعات ابتدایی رو به افراد میدهند چطور باید کد معاملاتی دریافت کنید و اطلاعات اولیه در مورد اطلاعات درون صفحه رسمی سایت بورس اوراق بهادار

برخی از کارگزاری ها به صورت رایگان این دوره ها رو برگزار میکنند ( با کارگزاری ها تماس بگیری حتما بیشتر راهنمایی ات میکنند ) میتونی به صورت همزمان در چندکلاس شرکت کنی و اطلاعات پایه ای رو بدست بیاری

اما برای دوره های فایننس و mba فکر میکنم شما باید اطلاعاتتون رو در مورد گزارش های ارائه شده از طرف شرکت ها افزایش دهید ( اصطلاحا بهش صورت های مالی گفته میشه )

برای این منظور هم کتاب های مختلف وجود داره حتی میتونی بری دانشگاه و از کلاس هاشون استفاده کنی ( با استادش هماهنگ کن سر کلاس بشین )
    بسیار خوب بود توضیحاتتون
    منتهی مشکل اینجاست من رشته مهندسی خوندم دانشگاه صنعتی اصفهان رزومم خوبه. شما اطلاعاتتون در زمینه این رشته ها چقدره کلا؟
    احتمال موفقیت در این رشته ها چقدره؟ کسی که فایننس خونده یا مدیریت در خارج چه کارایی ممکنه انجام بده در نهایت؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بسیار خوب بود توضیحاتتون
    منتهی مشکل اینجاست من رشته مهندسی خوندم دانشگاه صنعتی اصفهان رزومم خوبه. شما اطلاعاتتون در زمینه این رشته ها چقدره کلا؟
    احتمال موفقیت در این رشته ها چقدره؟ کسی که فایننس خونده یا مدیریت در خارج چه کارایی ممکنه انجام بده در نهایت؟
    من بیش از ده ساله که در بورس فعالیت میکنم اطلاعات اکادمیک و دانشگاهی ندارم

بیشتر اطلاعاتم رو از مطالعه کتاب و چنتا کلاس و همنشینی با دوستان بدست اوردم

متاسفانه اطلاعاتی در مورد بازار کار یا موفقیت در این رشته ها ندارم

یادمه قبلا یه سایت بود دوستانی که در حوزه mba و مدیریت مالی و . . . درس خونده بودن یا در خارج از ایران مشغول کار هتسند مطالبی رو قرار میدادن

اسم یکی از افراد که اطلاعات بسیار بالایی داشتند دکتر عابدی بود سایتش متاسفانه یادم نیست

-----------------------------------------
    اون افرادی که سهامدار کیمیا هستن کم کم وقت پیاده شدن هست
    Last edited by szh_1367; 19-12-2016 at 12:25.

7. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من بیش از ده ساله که در بورس فعالیت میکنم اطلاعات اکادمیک و دانشگاهی ندارم

بیشتر اطلاعاتم رو از مطالعه کتاب و چنتا کلاس و همنشینی با دوستان بدست اوردم

متاسفانه اطلاعاتی در مورد بازار کار یا موفقیت در این رشته ها ندارم

یادمه قبلا یه سایت بود دوستانی که در حوزه mba و مدیریت مالی و . . . درس خونده بودن یا در خارج از ایران مشغول کار هتسند مطالبی رو قرار میدادن

اسم یکی از افراد که اطلاعات بسیار بالایی داشتند دکتر عابدی بود سایتش متاسفانه یادم نیست

-----------------------------------------
    اون افرادی که سهامدار کیمیا هستن کم کم وقت پیاده شدن هست
    قبول دارید بورس در ایران به خصوص رانتیه؟ یعنی شما تو ابین ده سال چقدر درامد داشتید و ایا خودتون خرید کردید یا کارگزار؟
    الان مثلا یهو سهام بانکها رو بستن خوب من تحلیلگر که اینهمه برنامه داشتم نابود نمیشم!؟
    با چقدر سرمایه وارد شدید؟ ارزش داره یکی با 500 هزار وارد بشه حتی همشو ببازه؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

وقت بالا رفتن سهامها یک قران یک قران یا دهشاهی دهشاهی بالا میره وقت پایین امدن پنج درصد پنج درصد .چشم به هم میزاری یک سهم 440 تومانی میشه سیصد وخرده ای مثل ایران تایر .سریع لخت میکنند ادم را ولی موقع سود دادن دهشاهی دهشاهی
    تجربه یکی از دوستان

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قبول دارید بورس در ایران به خصوص رانتیه؟ یعنی شما تو ابین ده سال چقدر درامد داشتید و ایا خودتون خرید کردید یا کارگزار؟
    الان مثلا یهو سهام بانکها رو بستن خوب من تحلیلگر که اینهمه برنامه داشتم نابود نمیشم!؟
    وقت بالا رفتن سهامها یک قران یک قران یا دهشاهی دهشاهی بالا میره وقت پایین امدن پنج درصد پنج درصد .چشم به هم میزاری یک سهم 440 تومانی میشه سیصد وخرده ای مثل ایران تایر .سریع لخت میکنند ادم را ولی موقع سود دادن دهشاهی دهشاهی
    تجربه یکی از دوستان

100 % حرفتون رو قبول دارم
    منتهی شرایط فعلا اینه اگر راه دیگه ای رو میشناسید به من هم معرفی کنید

من نمیگم از این شرایط راضی هستم ، نه اصلا . من هم مانند خیلی از سهام دارهای خرد درگیر منفی و منفی بازی هستم در این مدت که بورس کار میکنم چیزهایی دیدم که هیچ کجای زندگی ام ندیده بودم

سود هایی از شرکت ها طلبکار هستم که دیگه الان وجود خارجی ندارند و . . .

منتهی نمیتونم سرمایه ام رو بزارم بورس دبی یا یه کشور دیگه ( به همون دلیل تحریم و . . . )

به صورت موازی در بازار سکه و ارز و بورس کار میکنم خدا رو شکر از شرایط خودم راضی ام اما از شرایط بازار بشدت شاکی

با پول هایی مثل 500 هزار تومان بورس وقت تلف کردن هست

11. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اینها همان ضرر و زیان بورس محسوب میشه.
    البته قبل اینکه ببندنش همون روز اعلام میکنن که قراره بسته بشه و تا پایاین ساعت بازار دستت بمونه و نفروشیش (حالا به هر دلیلی) دو حالت برات داره. یک اینکه هیچ وقت باز نشه و دوم اینکه باز شه . بازم در حالت دومش 2 حالت داره. یک اینکه با قیمت خیلی پایینتر از روز کاری قبلی خرید و فروش شه و یا قیمت خیلی بالاتر ، چیزی در حدود 300% یا 400% سود دهی.

ارزش داره یکی با 500 هزار وارد بشه حتی همشو ببازه؟!
    هیچ آینده روشنی برای این سوالت وجود نداره.

من 400 تومن تو بورس سهام دارم و هر جفتش بسته شد.
    الان تقریبا یک ماهه که اصلا صفحه بورس رو باز نمیکنم. چون نه پولی دارم برای معامله و نه سهامی دایر هست برای فروش
    Last edited by siava5h; 19-12-2016 at 16:32.

13. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

100 % حرفتون رو قبول دارم منتهی شرایط فعلا اینه اگر راه دیگه ای رو میشناسید به من هم معرفی کنید من نمیگم از این شرایط راضی هستم ، نه اصلا . من هم مانند خیلی از سهام دارهای خرد درگیر منفی و منفی بازی هستم در این مدت که بورس کار میکنم چیزهایی دیدم که هیچ کجای زندگی ام ندیده بودم سود هایی از شرکت ها طلبکار هستم که دیگه الان وجود خارجی ندارند و . . . منتهی نمیتونم سرمایه ام رو بزارم بورس دبی یا یه کشور دیگه ( به همون دلیل تحریم و . . . )به صورت موازی در بازار سکه و ارز و بورس کار میکنم خدا رو شکر از شرایط خودم راضی ام اما از شرایط بازار بشدت شاکی با پول هایی مثل 500 هزار تومان بورس وقت تلف کردن هست
    دمتون گرمراستش من خودم اهل ریسک نیستم و همون صندوق بانکها با 20 درصد در وضعیت فعلی رو بهتر میبینم واقعا دل و جرات میخواد کارهای دیگه به نظرم رفیق فابریک هم باشه خیلی خوبه سرمایه گزاری.سوالی که باز از خدمتتون داشتم اینکه چرا 500 تا وقت تلف کنیه؟ حتی برای یه تازه کار برا شروع ببشتر جنبه اموزشی؟ شما مگر با پول امروزی چقدر سرمایه گزاشتید و از کجا شروع کردید؟ نترسیدید پولتون هاپولی بشه اگه زیاد سرمایه خوابونده بودین؟بعدش گفتین در مورد سکه بلدین. من سوال دارم. فرض کنید کسی چند تا سکه به ارزش 3 تومان داره. اگر این فرد اینا رو بفروشه بزاره بانک تازه با فرض 20 درصد سال بعد همین موقع 600 هزار تومان افزوده شده به اندوختش. چقدر احتمال داره سال بعد ارزش سکه ها اگه نگه داریم 600 هزار افزوده بشه کلا؟ میدونم تغییرات سیاسی و ... به خصوص در کشور بی در و پیکری مثل ایران قابل پیش بینی نیس ولی از منظر اقتصادی بیشتر میپرسم و جواب کلیشه ای سکه همیشه سکه هست رو نمیخوام!ساده بگم. الان سکه 1145000 تومان است. شما اگه 20 درصد اضافه کنید به سودش سال بعد 229 هزار تومان اندوختتون اضافه میشه در حالی که ایا همون سکه سال بعد میتونه بشه 1374000؟؟
    Last edited by shangil; 19-12-2016 at 17:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •