تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 100 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

فکر میکنم شما بد متوجه شدید. سرعت دانلود سرویس 512 کیلوبیت همونطور که دوستمون گفت 64 کیلوبایت هست (یعنی تقسیم به 8).
    از اون طرف طبق قانون ضریب اشتراک 1 به 10 هست که این 64 کیلوبایت تا 6.4 میتونه پایین بیاد.
    یعنی اون تقسیم به 8 ضریب اشتراک نیست، بلکه تبدیل بیت به بایت هست.
    (حالا روی هم رفته سرعت سرویس میتونه تا 1/80 هم پایین بیاد!)

2. 3 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

توان جواب نمیده. باید لگاریتم بگیره .

4. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر میکنم شما بد متوجه شدید. سرعت دانلود سرویس 512 کیلوبیت همونطور که دوستمون گفت 64 کیلوبایت هست (یعنی تقسیم به 8).
    از اون طرف طبق قانون ضریب اشتراک 1 به 10 هست که این 64 کیلوبایت تا 6.4 میتونه پایین بیاد.
    یعنی اون تقسیم به 8 ضریب اشتراک نیست، بلکه تبدیل بیت به بایت هست.
    (حالا روی هم رفته سرعت سرویس میتونه تا 1/80 هم پایین بیاد!)
    دوست عزیز دقیقآ حرفی بود که خودشون زدند گفتن ضریب اشتراک یک به هشتاد...با این روشی هم که شما گفتید حساب کنیم میشه همون یک به هشتاد...فرقی نداره...در هر صورت یک به هشتاد حساب میشه

6. 2 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دوست عزیز دقیقآ حرفی بود که خودشون زدند گفتن ضریب اشتراک یک به هشتاد...با این روشی هم که شما گفتید حساب کنیم میشه همون یک به هشتاد...فرقی نداره...در هر صورت یک به هشتاد حساب میشه
    خوب بله درسته. سرعت سرویس 512 طبق قانون در بد ترین حالت 6.4 هست که تقسیم به 80 شده. و در بهترین حالت 64
    اینقدر تعجب نداره

8. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

جالبه اگر اینطوری بخواهم حساب کنید سایر سرویس ها هم حتما 1 به 50 میشن! چرا شرکت در مورد اونها صحبت نمیکنه!
    من نمیدونم چرا اینقدر مقاومت در مورد درک این مطلب (البته کاربران علت مقاومت شرکتها که معلومه!!) کاش کسانی که هنور در گیر بیت و بایت و تبدیل و ضریب اینها هستند برای روشن شدن ذهن خودشون و جلوگیری از اینکه شرکت خدمات دهنده اونها نتونه با دادن اطلاعات غلط در تصمیم گیری اونها انحراف ایجاد کنه
    حداقل 20 دقیقه در مورد این ها مطالعه کنند تا گره های ذهنی و سوالاتشون حل بشه اونوقت با ذهن باز تر و دست پرتری میتونند با سرویس دهنده خودشون صحبت بکنند و اونها هم نمیتوانند با ذهن شما رو با حرف های به ظاهر خیلی فنی منحرف کنند. در این زمان که شما خودت و با اطلاعات خودت نتیجه گیری میکنی که سرویس نا محدود برای شما بهتره یا پرداخت هزینه بیشتر به شرکت حدمات رسان.

10. 3 کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

7

جالبه اگر اینطوری بخواهم حساب کنید سایر سرویس ها هم حتما 1 به 50 میشن! چرا شرکت در مورد اونها صحبت نمیکنه!
    من نمیدونم چرا اینقدر مقاومت در مورد درک این مطلب (البته کاربران علت مقاومت شرکتها که معلومه!!) کاش کسانی که هنور در گیر بیت و بایت و تبدیل و ضریب اینها هستند برای روشن شدن ذهن خودشون و جلوگیری از اینکه شرکت خدمات دهنده اونها نتونه با دادن اطلاعات غلط در تصمیم گیری اونها انحراف ایجاد کنه
    حداقل 20 دقیقه در مورد این ها مطالعه کنند تا گره های ذهنی و سوالاتشون حل بشه اونوقت با ذهن باز تر و دست پرتری میتونند با سرویس دهنده خودشون صحبت بکنند و اونها هم نمیتوانند با ذهن شما رو با حرف های به ظاهر خیلی فنی منحرف کنند. در این زمان که شما خودت و با اطلاعات خودت نتیجه گیری میکنی که سرویس نا محدود برای شما بهتره یا پرداخت هزینه بیشتر به شرکت حدمات رسان.
    شما از حرف زدنت معلومه چقدر حالیته! من تاحالا به کسی بی احترامی نکردم چون به من بی احترامی نشده بود.
    کدوم تقسیم به 50 فیلسوف؟ اینو از کجات درآوردی دیگه. شما بهتره یه تحقیق کنی که بیت چیه بایت چیه. این ربطی به کاربر شرکت بودن نداره!
    کسی که ندونه سرویسی که بهش ارائه میدن اسمش کیلوبیت هست یا کیلوبایت تکلیفش روشنه. بعدش هم یه ضربو تقسیم لازمه که هر بچه ابتدایی بلده.
    من هم نگفتم همیشه تقسیم به 80 میشه، گفتم در بدترین حالت اونم طبق قانون، اگه قانونی پیش نره که تکلیف جداس، شاید تقسیم به 99999 بشه شاید هم سرعت برای رقابت زیاد بشه و ضرب 999 بشه.
    بهتره قبل از اینکه کسیو متهم کنی یکم تحقیق کنی و بجای اینکه حرفای اینو اونو از حفظ بگی به عقل خودت رجوع کنی. حالا خوبه که محل سکونتت دهکده جهانی هست!

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

The formula, see how simple it is !!!!!
    1 Byte = 8 bits
    1 kiloByte ( kb ) = 1 024 Bytes
    1 megaByte (Mb) = 1 024 kb = 1 048 576 Bytes
    1 gigaByte (Gb) = 1 024 Mb = 1 073 741 824 Bytes
    1 teraByte (Tb) = 1 024 Gb = 1 099 511 627 776 Bytes
    1 petaByte (Pb) = 1 024 Tb = 1 125 899 906 842 624 Bytes
    Last edited by saurron; 04-10-2011 at 14:09.

12. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

شما از حرف زدنت معلومه چقدر حالیته! من تاحالا به کسی بی احترامی نکردم چون به من بی احترامی نشده بود.
    کدوم تقسیم به 50 فیلسوف؟ اینو از کجات درآوردی دیگه. شما بهتره یه تحقیق کنی که بیت چیه بایت چیه. این ربطی به کاربر شرکت بودن نداره!
    کسی که ندونه سرویسی که بهش ارائه میدن اسمش کیلوبیت هست یا کیلوبایت تکلیفش روشنه. بعدش هم یه ضربو تقسیم لازمه که هر بچه ابتدایی بلده.
    من هم نگفتم همیشه تقسیم به 80 میشه، گفتم در بدترین حالت اونم طبق قانون، اگه قانونی پیش نره که تکلیف جداس، شاید تقسیم به 99999 بشه شاید هم سرعت برای رقابت زیاد بشه و ضرب 999 بشه.
    بهتره قبل از اینکه کسیو متهم کنی یکم تحقیق کنی و بجای اینکه حرفای اینو اونو از حفظ بگی به عقل خودت رجوع کنی. حالا خوبه که محل سکونتت دهکده جهانی هست!

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

The formula, see how simple it is !!!!!

1 Byte = 8 bits

1 kiloByte ( kb ) = 1 024 Bytes

1 megaByte (Mb) = 1 024 kb = 1 048 576 Bytes

1 gigaByte (Gb) = 1 024 Mb = 1 073 741 824 Bytes

1 teraByte (Tb) = 1 024 Gb = 1 099 511 627 776 Bytes

1 petaByte (Pb) = 1 024 Tb = 1 125 899 906 842 624 Bytes
    من نمیدونستم شما اپراتور شرکت اسیا تک هستی که با اون دوستمون در مورد ضریب اشتراک صحبت کرده بودی!!
    اما در مورد بی احترامی این جا فکر نمیکنم اساسا بی احترامی صورت گرفته باشه که شما مدعی باشید و حتی اسمی از شما جایی برده شده باشه یا روی صحبتی با شما بوده باشه یا حتی نقل قول!
    در مورد به دست آوردن اون عدد و منبع محاسبه هم باید خدمت شما عرض کنم که اون مثالی بود برای اینکه چرا شرکتها سعی دارند سرویس Cra رو به نحوی جلوه بدهند که کاربر پشیمون بشه اما هیچ وقت صریب اشتراک سرویسهای نامحدود رو به این شکل عنوان نمیکنند1 (این رو برای رفع سو تفاهم کلیه دوستان گفتم و نه شما!)
    در ضمن در اینجا جای بحث های این شکلی فکر نکنم باشه
    اگر شما صحبتی شخصی با من داری که برای سایرین فکر میکنی مفید نیست و به موضوع مورد بحث هم مربوط نمیشه میتونی از پیغام خصوصی استفاده کنید.
    من از نظرات و سواد نه تنها شما بلکه کلیه دوستان استفاده مفید میکنم پرا که هدف این تیپ بحث ها ارتقا دانش هست و نه به رخ کشیدن اطلاعات

14. 6 کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

3 معذرت بابا

اگه روی صحبت شما با کلیه دوستان بوده من معذرت میخوام. اما شما بهتره یکم به پستهای دیگران توجه کنید، اخه اینجا فقط من در مورد این تبدیلها به طور مستقیم حرف زدم، پس احتیاجی نیست نقل قول کنید یا اسممو ببرید!!! دلیل این سوتفاهم کاملا روشنه!
    ضمنا لطفا بیشتر مثال های نزدیک به واقعیت بزنید، اخه مسئله به اندازه کافی گنگ هست. این مثال ها ذهن آدمو منحرف میکنه.
    یه دقت کوچیک دیگه هم بکنید به کلیه پست ها، ببینید چندتاش برای عموم اطلاع رسانی کرده. فکر نمیکنم پست من که این حساب کتابو به دیگران نشون میده بی فایده باشه. (حالا اینکه بقیه دوست ندارن یه تقسیم بر 8 به حسابشون اضافه کنن دلیل بر بی محتوا بودن مطالب من نیست. دلیلشون هم این هست که اگه سرعت اینقدر بیاد پایین دیگه اسمش "اینترنت پر سرعت" نیست!!! خدایی این دلیل چقدر محکمه؟)
    من قصد توهین به کسیو ندارم، پستهای دوستان هم باحال بود کلی خندیدم. پستهای من درسته خنده نداره اما واقعیت هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

دوست عزیز یک گروهی به همت بچه های خوش فکر درست شده به اسم " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

و توی اون سعی شده روشی اصولی برای کم فروشی راهی پیدا بشه اگر شما هم مایل هستی خوشحال میشم که عضو باشی و از اطلاعات شما هم اونجا بهینه تر استفاده کنند همه
    در ضمن برای اطلاع رسانی هم یک تاپیک با موضوع "آشنایی با حقوق مصرف کننده ها و فروشنده های سرویس های اینترنتی" درست شده است

این گروه که با نظر خوب Glad Boy تشکیل شده قصد داره که با کار گروهی اطلاع رسانی انجام بده امیدوارم همه دوستانی که این مطلب برای اونها اهمیت داره و یا علاقه مند به شرکت در اون هستند رو هم به شکل قوی و مستمر تا رسیدن به یک شرایط بهتر در کنار هم داشتته باشیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آشنایی با حقوق مصرف کننده ها و فروشنده های سرویس های اینترنتی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز چه ربطی به تبدیل بیت به بایت داره آخه ؟ چطور از این جور تبدیل ها برای سایر سرویس هاشون انجام نمیدن وقتی مشتری ازشون میپرسه ؟ اصلا به نظرت منطقی میاد ؟

شما یک بار دیگه پست رو بخون :

.ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت
    معنی این حرف دقیقا این میشه که برای سرویس های معمولیشون ضریب اشتراک 1 به هشت اعمال میکنن و برای سرویس های CRA ضریب اشتراک 1 به 80

به احتمال زیاد هم چرت و پرت محض گفته که مشتری نره سراغ این سرویس

در ضمن حرف های همشون از بیخ مشکل داره و خلاف این قانون هست ، چون طبق قانون سرعت شما در بدترین حالت باید به مقدار یک دهم کاهش پیدا کنه نه اینکه دقیقا بیان مثلا 512 رو به 10 نفر تقسیم کنن و سرعت هر نفر ثابت روی یک دهم باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •