جالبه اگر اینطوری بخواهم حساب کنید سایر سرویس ها هم حتما 1 به 50 میشن! چرا شرکت در مورد اونها صحبت نمیکنه!
من نمیدونم چرا اینقدر مقاومت در مورد درک این مطلب (البته کاربران علت مقاومت شرکتها که معلومه!!) کاش کسانی که هنور در گیر بیت و بایت و تبدیل و ضریب اینها هستند برای روشن شدن ذهن خودشون و جلوگیری از اینکه شرکت خدمات دهنده اونها نتونه با دادن اطلاعات غلط در تصمیم گیری اونها انحراف ایجاد کنه
حداقل 20 دقیقه در مورد این ها مطالعه کنند تا گره های ذهنی و سوالاتشون حل بشه اونوقت با ذهن باز تر و دست پرتری میتونند با سرویس دهنده خودشون صحبت بکنند و اونها هم نمیتوانند با ذهن شما رو با حرف های به ظاهر خیلی فنی منحرف کنند. در این زمان که شما خودت و با اطلاعات خودت نتیجه گیری میکنی که سرویس نا محدود برای شما بهتره یا پرداخت هزینه بیشتر به شرکت حدمات رسان.
شما از حرف زدنت معلومه چقدر حالیته! من تاحالا به کسی بی احترامی نکردم چون به من بی احترامی نشده بود. .gif)
کدوم تقسیم به 50 فیلسوف؟ اینو از کجات درآوردی دیگه. شما بهتره یه تحقیق کنی که بیت چیه بایت چیه. این ربطی به کاربر شرکت بودن نداره!
کسی که ندونه سرویسی که بهش ارائه میدن اسمش کیلوبیت هست یا کیلوبایت تکلیفش روشنه. بعدش هم یه ضربو تقسیم لازمه که هر بچه ابتدایی بلده.
من هم نگفتم همیشه تقسیم به 80 میشه، گفتم در بدترین حالت اونم طبق قانون، اگه قانونی پیش نره که تکلیف جداس، شاید تقسیم به 99999 بشه شاید هم سرعت برای رقابت زیاد بشه و ضرب 999 بشه.
بهتره قبل از اینکه کسیو متهم کنی یکم تحقیق کنی و بجای اینکه حرفای اینو اونو از حفظ بگی به عقل خودت رجوع کنی. حالا خوبه که محل سکونتت دهکده جهانی هست!
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
The formula, see how simple it is !!!!!
1 Byte = 8 bits
1 kiloByte ( kb ) = 1 024 Bytes
1 megaByte (Mb) = 1 024 kb = 1 048 576 Bytes
1 gigaByte (Gb) = 1 024 Mb = 1 073 741 824 Bytes
1 teraByte (Tb) = 1 024 Gb = 1 099 511 627 776 Bytes
1 petaByte (Pb) = 1 024 Tb = 1 125 899 906 842 624 Bytes