تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 113 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

اساسا تو این زمینه هیچی نمیدونم , لطفا بهترین راه و بهم معرفی کنید
    من با این استدلال که سایت DELL سایت مرجع هست دانلود کردم و به نظرم اپ دیتی که خودش میده معتبر تر از بقیه است.(حجم 156 mb)(ورژن 268.3)
    من ویندوزم 64 بیتی بود.توی سایتهای ایرانی که لینک دادن 64 بیتی رو از 32 بیتی جدا کردن.اما توی سایت دل فقط یه لینک بود که منم همون رو دانلود کردم
    البته این به این معنی نیست که لینک های دوستون موردی دارن.اما من یه جا دانلود کردم که نصب نشد(ورژن 290.31)
    هر کدوم رو که فکر میکنی بهتره دانلود کن.
    Last edited by m.prodigy; 02-01-2012 at 23:15.

در آغاز فعالیت karya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من با این استدلال که سایت DELL سایت مرجع هست دانلود کردم و به نظرم اپ دیتی که خودش میده معتبر تر از بقیه است.(حجم 156 mb)(ورژن 268.3)
    البته این به این معنی نیست که لینک های دوستون موردی دارن.اما من یه جا دانلود کردم که نصب نشد(ورژن 290.31)
    هر کدوم رو که فکر میکنی بهتره دانلود کن.
    منظور من راحتتر و بی دردسرترین هست مثل لینک مستقیم و دانلود آسون چون تاحالا آپدیت نکردم!

به سایت دل سر زدم برای قسمت گرافیک 5تا آپدیت قرار داده , همه رو باید دانلود کنم؟
    بعد از دانلود چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الان چک کردم , ورژن گرافیک من (265.94) هست , آپدیت جدیدتری اومده بعد از این ورژن؟ همون 268.3 آخرین ورژنشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

الان چک کردم , ورژن گرافیک من (265.94) هست , آپدیت جدیدتری اومده بعد از این ورژن؟ همون 268.3 آخرین ورژنشه؟
    285 و 290 هم اومده اما من ورژنی که گفتم رو نتونستم نصب کنم.
    شما میخوای کارت راه بیوفته دیگه.از سایت دل دانلود کن و حالشو ببر.و تنظیماتی هم که گفتم رو انجام بده وتمام

5. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرین نسخه 290.53 هست.زیر 280 هم با بازی ها مشکل داره.

درایو 263 برای 1سال پیش!!

دانلود درایور گرافیک برای LapTop نسخه GeForce 290.53 Driver

حتما این ورژن رو دانلود کنید تا نصب بشه.

نسخه Laptop :

دانلود درایور GeForce 290.53 ویندوز Vista و ۷ نسخه ۶۴ بیت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کینگز دانلود
    kings download

7. این کاربر از ALI_METALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان توجه کنن معمولا اپدیتهای کارت گرافیکی که تو سایت سازنده های لپ تاپ هستش قدیمیه اپدیت کارت گرافیکتون رو فقط از سایتهای به روز لحظه ای یا با فیلتر شکن از سایت Nvidia یا Ati بسته به نوع و مدل کارت گرافیکتون بگیرید این اپدیتی که من گذاشتم اخرین اپدیت شرکت Nvidia برای هم کامپیوترها هم لپ تاپهاست.شما میتونید به سایت سافتگذر دات کام برید و قسمت درایور جدیدترین اپدیت کارت گرافیکتون رو بسته به نوع مدل و شرکت سازنده دانلود کنید بنده خودم کامپیوتر رومیزی دارم و تصمیم دارم اگه خدا قسمت کنه بهمن ماه یه لپ تاپ Sony Vayo F224FX/B بخرم که 1800 درمیاد ولی مطمئنه.حالا هر سوالی بود بنده در خدمتم 2 سال مغازه داشتم کامپیوتر فروشی و لپ تاپ فروشی تو موبایلم واردم.یا علی.

9. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان توجه کنن معمولا اپدیتهای کارت گرافیکی که تو سایت سازنده های لپ تاپ هستش قدیمیه اپدیت کارت گرافیکتون رو فقط از سایتهای به روز لحظه ای یا با فیلتر شکن از سایت Nvidia یا Ati بسته به نوع و مدل کارت گرافیکتون بگیرید این اپدیتی که من گذاشتم اخرین اپدیت شرکت Nvidia برای هم کامپیوترها هم لپ تاپهاست.شما میتونید به سایت سافتگذر دات کام برید و قسمت درایور جدیدترین اپدیت کارت گرافیکتون رو بسته به نوع مدل و شرکت سازنده دانلود کنید بنده خودم کامپیوتر رومیزی دارم و تصمیم دارم اگه خدا قسمت کنه بهمن ماه یه لپ تاپ Sony Vayo F224FX/B بخرم که 1800 درمیاد ولی مطمئنه.حالا هر سوالی بود بنده در خدمتم 2 سال مغازه داشتم کامپیوتر فروشی و لپ تاپ فروشی تو موبایلم واردم.یا علی.

داداشی دمت بابت اطلاعات واقعا گرم این سونی شما دیگه کشت ما رو مشتریها رو نپرون داداش

یه سوال : من دیشب درایور 268.3 رو دانلود کردم , هنوز نصب نکردم , بهتره نصبش کنم بعد اون درایور جدید و دانلود و نصب کنم , یا کلا فقط همون 290 رو دانلود و نصب کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

یه سوال : من دیشب درایور 268.3 رو دانلود کردم , هنوز نصب نکردم , بهتره نصبش کنم بعد اون درایور جدید و دانلود و نصب کنم , یا کلا فقط همون 290 رو دانلود و نصب کنم؟
    فعلا همینو نصب کن.بعدا وقتی اون رو هم دانلود کردی قبلی رو پاک میکنی و جدیدی رو نصب میکنی.مشکلی پیش نمیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

من برام 2تا سوال پیش اومده.من وقتی لپتابم رو خریدم فروشنده از تو خود لپتابم فایل driver رو از تو درایو ویندوز برام تو دسکتاپ کپی کرد و گفت اینا درایوراته ومن اونارو رو سی دی رایت کردم.حالا اگه زمونی ویندوزم مشکل پیدا کرد این درایورا که رایت کردم کامله؟یعنی نیازی به دانلودی چیزی نیست؟
    سوال بعدیم راجب اینه که من بک اپم رو تو یکی از درایو ها ریختم چون هارد اکسترنال ندارم.اگه زمونی ویندوزم خرابی چیزی شد از اون بک اپه میشه استفاده کرد.ممنون میشم کمکم کنید.
    Last edited by zr1; 04-01-2012 at 00:27.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من برام 2تا سوال پیش اومده.من وقتی لپتابم رو خریدم فروشنده از تو خود لپتابم فایل dell drivers رو برام تو دسکتاپ کپی کرد و گفت اینا درایوراته ومن اونارو رو سی دی رایت کردم.حالا اگه زمونی ویندوزم مشکل پیدا کرد این درایورا که رایت کردم کامله؟یعنی نیازی به دانلودی چیزی نیست؟
    سوال بعدیم راجب اینه که من بک اپم رو تو یکی از درایو ها ریختم چون هارد اکسترنال ندارم.اگه زمونی ویندوزم خرابی چیزی شد از اون بک اپه میشه استفاده کرد.ممنون میشم کمکم کنید.
    ما که محتوی CDرو ندیدیم بدونیم کامل هست یا نه !!!!
    میشه از سایت دل تمامی درایور ها رو راحت دانلود کرد.

اگر منظورتون از بکاپ ، ریکاوری هست که در یکی از درایو های قرار دادین ، مشکلی نیست و میشه راحت استفاده کرد
    ولی بهتر هست همیشه ریکاوری روی DVD باشه

14. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •