من فقط همون فست روال رو میتونستم بهت بگم.
چون به این مرحله ای که میگی نرسیدم.
شاید بقیه دوستان بتونن کمکت کن.
من فقط همون فست روال رو میتونستم بهت بگم.
چون به این مرحله ای که میگی نرسیدم.
شاید بقیه دوستان بتونن کمکت کن.
اه اه اه اه اه....خداییش این کروسیبل خیلی گنده حالم بهم خورد. تو ویو 75 اون غول یخیه منو کشت.اصلا تا حالا ندیده بودمش نمیدونم مال ساید کوئست ها بود چی بود که اومد هم آخر Stage زد ما رو نفله کرد... چکار کنم بابا؟ خونم نصفه بود با یه ضرب منو کشت. خیلی مسخرست که معجون داری و میمیری. هر چی ضربه زدم کلا یک دهم خونشو شاید کلا کم کرد. چرا اینقدر ضعیفم؟ راستی سلاح possessed از کجا گیر بیارم؟ این تبرم بدرد نخوره سلاح دیگم که گیر نمیاد اپگرید کنم...
اها اگه اینطوریه که مربوط میشه به اون health steal ای که روی داست گذاشتی . چون execute همون کشتن با داس حساب میشه و چون دمیجش خیلی زیاده خونت در جا پر میشه .
اون غوله همون deposed king هست که جزو ماموریتهای فرعیه . واسه اون باید فقط خوب جاخالی بدی که یخت نکنه . اگه res ات بایین باشه با یخ زود میمیری .
من که دور سومم باختم. دیگه حوصله ندارم برم. این بازیش خداییش خیلی مسخره شده. اصلا سلاح درست و حسابی گیرم نمیاد برای اپگرید. اون صندوقا هم که دیگه مفت نمیرزه توش آشغال داره فقط...بازی ای که vigil بسازه آدم میخواد چه انتظاری داشته باشه؟ یه بازی من در آوردی!
منم تا عنکبوته رفتم. حال نکردم باریو پاک کردم. بچه بازیه!!!!! بازی نیست ادای گاد اف وار اومدن درارن که حسابی ر......
به فنا رفتیم توی نایتمیر
پیش نهاد می کنم اصلا سمتش نرید دی: بالاخره یه جا پاچه گیر میشه توی یکی از ساید کوئست ها که باید بالا می رفتیم تا آتیشی که از پائین میاد بالا (توسط گارن) ما رو به فنا داد یک لحظه غفلت گند زد ولی اصلا حواسم نشد پیغام ریستارت داد منم ریستارت زدم اگه خاموش می کردم اون لحظه کنسول رو فکر کنم اینطوری نمیشد
من عکسهارو دیدم یاد گاد آف وار افتادم .. این بهتره یا گاد آف وار ؟
اصلا این بازی قابل مقایسه نیست با God of War !!!
ای بابا تو هم؟!؟!؟من منتظر بودم خبر تموم کردنشو بدیو بگی که چی میشه آخرش؟ولی تو مرگ های محیطی ریستارت نمیداد چطو شد که ماله تو اینطو شد؟
میگم تفاهم رو داری!منم دقیقا تو همون کوئست به فنا رفتم البته تو قسمت کشتن خود گور!!!
اون دیپوزیت کینگ میتونم بگم بعد ساموئل شاخ ترین باس بازیه ولی اگه قلقش دستت بیاد با 2بار کوبیدن گرزش به زمین میتونی نفلش کنی!من که دور سومم باختم. دیگه حوصله ندارم برم. این بازیش خداییش خیلی مسخره شده. اصلا سلاح درست و حسابی گیرم نمیاد برای اپگرید. اون صندوقا هم که دیگه مفت نمیرزه توش آشغال داره فقط...بازی ای که vigil بسازه آدم میخواد چه انتظاری داشته باشه؟ یه بازی من در آوردی!
یه سوال:کار دقیق این thorn چیه؟
Last edited by Azhang; 20-09-2012 at 21:19.
فقط گاد اف وار نیست چند تا بازیه دیگه هم هست اما به نظر من خیلی خوب شده!طوری که ارزش چند بار بازی کردن رو دارهمنم تا عنکبوته رفتم. حال نکردم باریو پاک کردم. بچه بازیه!!!!! بازی نیست ادای گاد اف وار اومدن درارن که حسابی ر......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)