1-شما میری خودت رو بسنجی وقتی یک نفر حفظ بکنه یعنی از من یک قدم جلوتر هست.ترازش بیشتر هست.
در ضمن شما چرا میگی من این کار رو نکنم مسئله این هست که ازمون نباید این جوری باشه که با خوندن چندتا منبع و چندتا کار تراز بره بالا
2-وقتی همه از رو کتابش بخونن یعنی یک سری تست هاش رو زدن.اگر قرار هست سر جلسه تست کتاب رو بزنیم چرا پول خرج کنیم کتابش رو میخونیم بهتر هست
3-سوال تکراری چه معنی داره وقتی شما داری از یه مبحث دیگه میخونی و داری توی یه مبحث دیگه خودت رو محک میزنی.
4-هر دو موافقیم ...
5-وقتی من میگم اغلب یعنی اینکه دانش اموز درس خون تیزهوشان نه یکی دو تا اغلبشون میگن من بگم 1 نفر گفته؟؟؟؟
6-کاری به نظر دیگران ندارم وقتی شما دو هقته یکبار ازمون داری و فرد دیگه 3 هفته یعنی اون یک جمعه از صبح تا ظهر از شما جلوتر هست البته این برای کانون برای بدست اوردن پول هست ...
7-کی گفته پشتیبان باید درس بده باید انگیزه بده 4 تا مطلب بلد باشه نه اینکه نکات مشاوره خود مجله کانون رو بگه برای دانش اموزاش
8-من نگفتم نکات ریز میدن گفتم نکاتی میدن که جالب هست نیاز به فکر کردن داره ولی اصلا قابلیت تست کنکور رو نداره.
جامعه اماری گاج اوایل سال پایین هست ولی کمی که بگذره از کانون هم بیشتر میشه مثلا توی جامع هاش که خیلی خیلی بیشتر هست
موفق باشید