تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 72 از 461 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

يه مشكلي هست كه بعضيا شايد باهاش درگير باشن

مشكل اينترنت!!!

به نظر من و خيلي از كنكوري هاي سالهاي گذشته تو سال كنكور شما بايد فعاليتاي غير درسيتونو به شدت كاهش بدين براي موفقيت .

حالا شايد كسي بياد بگه كه بدجوري عادت داره به نت و نميتونه جواب به ايشون اينه كه اگه ميخواي سال بعد مرداد ماه سر كيف باشي و خوش بگذروني بايد يه سال سختي بكشي " نابرده رنج گنج ميسر نخواهد شد" اين يه شعار نيس مطمئن باشيد

بعضيا هم واقعا به مشاور خوب يا معلم خوب دسترسي ندارن و مجبورن براي پرسيدن سوالاشون بيان اينجا . به اين دوستان توصيه ميكنم كه در اين صورت بزارن سوالاشونو هر دو هفته يه بار جمع بشه رو هم و بيان يهو !! اينجا مطرحش كنن تا جواب بگيرن

چيزي كه من خودم به شخصه تجربه كردم ! دوري از نت شايد سخت باشه ولي مطمئن باشيد شيريني موفقيت خيلي خيلي بهتره حالا ديگه خود دانيد

و حرف آخر اينكه :

خواستن توانستن هست

زندگي در قله عادتتان باد

2. 10 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

1-شما میری خودت رو بسنجی وقتی یک نفر حفظ بکنه یعنی از من یک قدم جلوتر هست.ترازش بیشتر هست.
    در ضمن شما چرا میگی من این کار رو نکنم مسئله این هست که ازمون نباید این جوری باشه که با خوندن چندتا منبع و چندتا کار تراز بره بالا
    2-وقتی همه از رو کتابش بخونن یعنی یک سری تست هاش رو زدن.اگر قرار هست سر جلسه تست کتاب رو بزنیم چرا پول خرج کنیم کتابش رو میخونیم بهتر هست
    3-سوال تکراری چه معنی داره وقتی شما داری از یه مبحث دیگه میخونی و داری توی یه مبحث دیگه خودت رو محک میزنی.
    4-هر دو موافقیم ...
    5-وقتی من میگم اغلب یعنی اینکه دانش اموز درس خون تیزهوشان نه یکی دو تا اغلبشون میگن من بگم 1 نفر گفته؟؟؟؟
    6-کاری به نظر دیگران ندارم وقتی شما دو هقته یکبار ازمون داری و فرد دیگه 3 هفته یعنی اون یک جمعه از صبح تا ظهر از شما جلوتر هست البته این برای کانون برای بدست اوردن پول هست ...
    7-کی گفته پشتیبان باید درس بده باید انگیزه بده 4 تا مطلب بلد باشه نه اینکه نکات مشاوره خود مجله کانون رو بگه برای دانش اموزاش
    8-من نگفتم نکات ریز میدن گفتم نکاتی میدن که جالب هست نیاز به فکر کردن داره ولی اصلا قابلیت تست کنکور رو نداره.

جامعه اماری گاج اوایل سال پایین هست ولی کمی که بگذره از کانون هم بیشتر میشه مثلا توی جامع هاش که خیلی خیلی بیشتر هست

موفق باشید
    اول بگم که نظر شما کاملا محترمه !
    1. اینطور نیس. به هرحال شما باید آزمون رو ارزیابی کنید. طی ارزیابی آزمون خودبخود جواب سوال رو حفظ میشید. پس کسی که حفظ میکنه نه تنها یه قدم از شما بیشتر نیس بلکه عقبتر هم هست! چون روش حل رو بررسی نکرده!
    2. ببینید همه مون میدونیم که شرایط منزل با شرایط سر جلسه کاملا متفاوته. صرف اینکه کتاب رو بخرید و تستشو بزنید کافی نیس. اینکه بقیه کتاباشو میخونن درسته. خودم هم یکی از منتقدینش هستم.
    3. سوال تکراری برای تسلط بیشتر خیلی معنی داره! تو هر آزمون از برنامه ی همون آزمون سوال میاد دیگه.
    4. هر دو موافقیم...
    5. ما مدرسه مون تیزهوشان بوده اغلب بچه ها راضی بودن. بهرحال بگذریم
    6. اصلا موافق نیستم. از این زاویه نگاه کنید که شما یک آزمون از اون جلوترین. یک بار بیشتر شرایط اضطراب آور رو تجربه کردین. یک بار بیشتر کل مباحث اون هفته ها رو مرور کردین. اکثرا از برنامه ی خوب کانون (البته نه تابستون) تعریف میکنن. اگر محاسبه کنید بعد از 6 هفته قلمچی 3 آزمون و بقیه 2 آزمون میگیرند. 6 هفته یعنی یک ماه و نیم. بنظر شما 5 ساعت صبح تا ظهر تو این یک ماه و نیم اصلا به چشم میاد؟!!!
    7. پشتیبانای ما که خوب بودن. بهرحال اینم بگذریم !
    8. هر سوالی دقت کنید هر سوالی قابلیت طرح در کنکور رو داره. مهم اینه که اون راه حل رو بشه از مطالب کتاب درسی استنباط کرد. هر نکته ای که بوده حتما از کتاب درسیه و هر چی از کتاب درسی امکان طرح در کنکور رو داره. البته تعداد این سوالا کمه! شما اگه سوالی غیر قابل طرح در کنکور از آزمونای قلمچی یادته بگو تا منظورت واضح تر شه.
    9. من خودم جامع گاج رو پارسال میرفتم. جامع قلمچی هم میرفتم. هرگز نشده جامعه آماری گاج از قلمچی بیشتر شه. جامعه گاج در مقایسه با قلمچی خیلی پایین تره. خودم رو مثال میزنم. تو آزمونای گاج رتبه م میشد 30 تو آزمونای قلمچی 150. آزمونای قلمچی تقریبا نزدیک 50 هزارنفر پارسال رشته تجربی داشته. جامع گاج رو درست یادم نیس ولی خیلی پایین تر از اینه. فک میکنم کمتر از 20 هزارتا. البته سوالای گاج کیفیت خوبی داشتن.

داره خودمونی میشه XFIGHT3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان ... 2تا سوال مهم داشتم ...

1- کلاسای خارج از مدرسه رو طی سال تحصیلی هم ادامه بدیم؟ ( با اینکه 2 ساعت اینا هم وقته رفت و برگشت باشه )
    2- میشه درسای اختصاصی رو بدون معلم و با کتاب به تسلط رسوند ؟

داره خودمونی میشه cancer140's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    كسي تغييرات كتاب ها براي كنكور 91 نسبت به 90 رو ميدونه؟دقيق لطفا
    سلام
    از همون كتابايي كه خونديد كنكور گرفته ميشه يعني اگه بعد از شما كتابي تغيير كنه باز از همون كتابي كه شما خونديد تست طرح ميشه ،در ضمن تغيرات كتب درسي زياد هم مهم نيست اصل موضمع يكيه.
    من امسال كنكور دادم به عنوان يه دوست تجربمو در اختيارتون ميزارم اينكه قبل از اينكه تصميم بگيريد درس بخونيد ياد بگيريد چطور درس بخونيد روش ها خيلي تاثير گذار هستند،،خلاصه نويسي هم حتما داشته باشيد

6. این کاربر از cancer140 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

چگونه می توان به هرگونه تست سخت و مفهومی زیست به طور مطمئن پاسخ داد؟

1) بار اول تمامی مباحث زیست از روی خود کتاب درسی زیست 1 تا زیست 4 را خوندم. (فقط برای اینکه یک ذهنیت کلی از سرفصل ها برایم ایجاد شود و این در حالی است که ممکن است چیز زیاد برایم نداشته باشد)
    2) بار دیگر از همان خود کتاب درسی زیست 1 تا زیست 4 خوانده می شود. (این بار هم همان سرفصل ها زیرمبحث در ذهن تداعی می شوند)
    3) برای بار سوم از زیست 2 تا زیست 4 را از خود کتاب درسی خوندم. (این بار برای یادگیری خوندم تا بتونم یک چیزی از هر مبحث را یاد گرفته باشم)
    4) این بار چهارم از زیست 2 تا زیست 4 را از خود کتاب درسی خوندم. (این بار خلاء ها و ابهام های خودم را به شکل سوال یادداشت کردم)
    5) حال در این سطح یک ذهنیت کلی از تمامی مباحث زیست ایجاد شده است و عنوان کلی فصل به فصل هر کتاب را می شناسم و میتونم تا حد رضایت بخشی از هر فصل تست هایی را ازش بزنم.
    6) حال هر فصل برگه هایش جدا می شوند و در یک کیسه ترکیب می شوند و این بار به سوالات ترکیبی از هر فصل پاسخ میدهیم. و این بار متوجه این میشویم که مثلا نکته صفحه 3 فصل 4 زیست 2 به نکته صفحه 7 همان فصل مرتبط می باشد ولی قبلا این را نمی دانستم.
    7)حال دو فصل دو فصل به شکل تصادفی از هر کتاب برگه ها با هم در یک کیسه ترکیب می شوند و این بار سوالاتی ترکیبی از دو فصل از یک کتاب را می توان جواب داد و متوجه نکاتی ترکیبی آن ها شد.
    8) و این روال ترکیب فصل ها از 2 و 3 و تا ترکیب تمامی فصل های یک کتاب ادامه پیدا می کند که بعد متوجه می شویم که بین تمامی نکات هر صفحه از کتاب می تواند با سایر نکات صفحات دیگر ارتباطی وجود داشته باشد
    9) و سپس تمامی صفحات جداشده هر کتاب را با یک کتاب دیگر ترکیب می کنیم و این بار سوالات ترکیبی دو کتاب پاسخ میدهیم.
    10) و بار دیگر سه کتاب را صفحات را در یک کیسه ریخته و با هم ترکیب می کنیم و این بار به سوالات ترکیبی هر سه کتاب پاسخ میدهیم.
    11) این بار میام تمامی صفحات کتاب های درسی زیست 2 و زیست 3 و زیست 4 را از داخل کیسه در می آوریم و از وسط نصف می کنیم و سپس از یک شخص تقاضا می کنیم که این نصفه صفحات را داخل کیسه ریخته و کیسه را دور بدهد و بچرخاند تا حسابی این نصف صفحات با هم ترکیب شود و سپس بیاید هر نصفه صفحه را به یک نصفه صفحه دیگر بچسباند این طوری میشود که همان نکات مرتبط بین هریک از صفحات که قبلا برایمان نمایان شده بود دقت و ظرافت آنها دو برابر می شود.
    12) حال مرحله فوق را تا دو بار دیگر تکرار کرده تا اینکه هر صفحه به چهار قسمت تقسیم می شوند و این بار میزان دقت در ارتباط نکات تا چهار برابر افزایش پیدا می کند. که البته شما باید حساب ترکیبات نکات صفحات را در نظر بگیرید که شاید یک چیزی شبیه 77! (77 فاکتوریل) شود.
    13) حال در این مرحله تمامی همان برگه هایی به چهار قسمت تقسیم شده ترکیب شده را در میآوریم و داخل دستگاه ریزکننده کاغذ می ریزیم و کاغذریزه ها را داخل کیسه می ریزیم و بعد هم از یکی میخوایم که این ریز کاغذ ها را به بچسباند و تا حد امکان یک صفحه کاغذ درست کند و این جا هستش که درک و لمس نکات ترکیبی حداقل تا 8 برابر افزایش پیدا می کند.
    14) این بار دوباره این ریزکاغذ به هم چسبیده کاغذ شده را دوباره ریز ریز می کنیم و داخل کیسه می ریزیم و قاطی می کنیم و کیسه را پر از آب می کنیم و ازش یک خمیر درست می کنیم و سپس خمیر را در میآوریم و شبیه یک شاتر نانوایی ازش به قدر یک نان بربری خمیر مشت میگریم و میزنیم تنور ازش یک نان باحال در میاریم و این بار هستش که باید ببینیم مزه اش چه میشه که شاید دفعه های اول چندان خوب در نیاد ولی چند بار که تمرین کنیم یک نون باحال ازش در میاریم که حسابی از خوردنش لذت می بریم.
    15) و اینجاست که زمانی که شما تمامی مراحل فوق را دنبال کرده اید شما به بهترین شکل یادگیری کاملا مفهومی از زیست رسیده اید و قادر هستید که به هرگونه سوال سخت و مفهومی از زیست پاسخ بدهید.

این را فقط از برای آن نوشتم که متوجه این بود که تا چه حد باید در مطالعه زیست دقیق عمل نمود و گرنه انچه که گفتم چیزی جز یک تصویرسازی ذهنی ساده نیست.
    Last edited by esilovexp; 19-08-2011 at 21:40.

8. 9 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

1- کلاسای خارج از مدرسه رو طی سال تحصیلی هم ادامه بدیم؟ ( با اینکه 2 ساعت اینا هم وقته رفت و برگشت باشه )

خب این بسته به توانایی های شما داره.ولی به هر معلمی برای کلاس کنکور رجوع نکنید.

بعضی از درس ها رو که میدونید نمیتونید خودتون بخونید کلاس برید نه همه دروس رو...

درس های اختصاصی بدون معلم کار سختی هست.ولی شدنی
    اما برای نتیجه بهتر معلم را رها نکنید.

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------

چه طور مگه؟؟
    Last edited by alavi71; 19-08-2011 at 22:55.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

چه طور مگه؟؟
    معمولا به حرف کسی گوش میدن که تو کنکور خودش موفق بوده
    برای منم سواله
    شما که قلمچی میگی بده خودت بدون قلمچی دو رقمی شدی ؟

11. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

1- با توجه به شناختی که ازت دارم ، کلاس بری بهتره ... ( طول سال نهایت 3 تا و تا عید هم حتی الامکان تموم بشه) اما درسهایی رو برو که خیلی احساس نیاز کنی !

2- درسهای اختصاصی رو فقط و فقط با تست و تمرین میشه مسلط شد ، ولی اول باید یادشون بگیری که یا با کتاب انجامش میدی یا از معلم کمک میگیری
    ( تسلط رو از کلاس نمیشه بدست آورد ، تمرین میخواد!)

معمولا به حرف کسی گوش میدن که تو کنکور خودش موفق بوده
    برای منم سواله
    شما که قلمچی میگی بده خودت بدون قلمچی دو رقمی شدی ؟
    دقیقا منم به همین خاطر پرسیدم

13. 3 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل دارم عجیب.نمیدونم بقیه هم اینجورین یا فقط منم که اینجوریم.من اصلا نمیتونم ریاضی رو راحت بخونم.میدونین یعنی اینکه با فیزیک خیلی راحتم اینقدر که وقتی 3 ساعت فیزیک میخونم حداقل احساس میکنم 2:30 ساعتش مفید بوده اما ریاضی اصلا اینجوری نیست.البته با حسابان کمتر این مشکل رو دارم.بیشتر با هندسه و جبر و گسسته.اصلا موقعی که میخوام تستای فیزیک رو بزنم راحت دراز میکشم.اما موقع ریاضی خوندن اصلا نمیتونم.یکی لطفا کمکم کنه.اصلا چجوری باید ریاضی خوند.آخه من موقع مدرسه ریاضی نمیخوندم و نمره هام خوب میشد اما الان فرق کرده درصد ریاضیم تو قلمچی میشه 30 .الان یه جورایی ترس پیدا کردم از ریاضی و به هیچ وجه نمیتونم به اوردن درصد بالای ریاضی تو کنکور فکر کنم.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

درسته که اگه همه مسائل جانبیو کنار بذاریدوقت بیشتری دارید برای درس خوندن و تمرکز هم بالاتره
    اما به نظره من اگه بتونید با برنامه ریزی تفریح هم در کنار درس داشته باشید من این اطمینان بهتون میدم که نسبت به روش اولی نتیجه فوق العاده بهتری داره
    این تفریح می تونه هفته 1 بار استخر باشه یا جمعه صبح ها کوه و 2،3 روز در میون باشگاه و...
    فقط سعی کنید زمانی به هدر نره
    شما زمانی هم که توی تاکسی نشستید می تونید فکر کنید به درسی که چند ساعت پیش بهتون درس دادن و ...
    ولی در کل بهتون بگم زیاد آرمانی فکر نکنید با یه هوش معمولی اگه درسو سر کلاس بفهمید (دروس پیش دانشگاهی) روزی 2،3 ساعت هم وقتی می رسید درس بخونید نتیجه میده .

16. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •