تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 72 از 337 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

دوستان کسی الگوریتم پیاده سازی شده کنترل ازدحام توی Tcp/ip (یا اینترنت) رو داره؟
    لطفا کمک کنید پروژه درسی ام هست تا شنبه می خوام
    خودم پیدا کردم. اگر کسی خواست بگه تا به اون هم بدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام به همه اساتید محترم
    من تقریباً دو هفته پیش یه تاپیک باز کردم و در اون تاپیک یه راهنمایی خواستم ولی هنوزم که هنوزه جوابی داده نشد.شاید من نباید تاپیک جدا باز می کردم و مشکلمو اینجا مطرح می کردم.
    اما مشکل من:
    من برای اینترنت اداره ای که در اون کار می کنم یه --- Server(وی پی ان)درست کردم و برای اکانت دادن به کاربران از برنامه Nttacplus استفاده می کنم.یه گروم تشکیل دادم که ساعت معینی از روز بیشتر نتونن کار کنن.اما دیدم که بعد از موعد پایانی اونها باز هم در اینترنت هستن.از Kill Line استفاده کردم جواب نداد.تو اینترنت سرچ کردم یکی از اساتید برنامه ای رو برای این منظور تهیه کرده بودن که باید درون برنامه Nttacplus کپی میشد،از اون برنامه هم استفاده کردم باز هم جواب نداد.حالا می خوام بدونم راهی هست برای حل این مشکل؟یا برنامه دیگری هست که به مانند Nttacplus قدرت داشته باشه و این مشکل رو هم نداشته باشه؟
    در ضمن می خوام بدونم کسی هست که کاملاً با این برنامه کار کرده باشه آخه چند تا سوال دیگه هم دارم و آیا برنامه ای قویتر و بهتر از این برنامه برای مدیریت شبکه وجود داره؟
    ممنون
    شما از NAT استفاده کردید دیگه؟ توی خود NAT اکانت ها رو محدود کردید؟ چون اگه توی خودش این کار رو بکنید جواب می ده

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

شما از NAT استفاده کردید دیگه؟ توی خود NAT اکانت ها رو محدود کردید؟ چون اگه توی خودش این کار رو بکنید جواب می ده
    خیلی ممنون جناب undertaker_ss.درسته من از نت استفاده کردم اما می تونید در مورد راهنمائیتون بیشتر توضیح بدین.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه هوشنگ پیشدادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

موقعی که می خوام به اینترنت وصل بشم خطای 678 مودم رو می ده و معنیش هم "پاسخی وجود ندارد" است .
    ولی من منظورش رو نمی فهمم . چطوری می شه درستش کرد؟

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام و با تشکر از دوستان
    میشه یه سری مطالب آموزشی اینجا بزارین برای ما مبتدی ها.
    من دسترسی به شبکه Domain Model ندارم. و دوست دارم اطلاعات تخصصی تری به دست بیارم چی کار کنم؟
    پول ندارم دوره های mcse رو تموم کنم. آیا راهی هست که بتونم کاری بکنم؟
    infra 1 , 2, isa server - share point , .... کمک من کلاس server 2003 رو هم رفتم. و تو بحث تعمیرات هم تقریبا واردم. اگه منبعی چیزی هست لطف کنید بهم بگین....................

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوستان.
    پيشنهاد داديم که يه انجمن تخصصی شبکه راه اندازی بشه ولی گفتن که بايد به اندازه کافی تاپيک باشه تا ايجاد بشه به همين دليلم گفتم که فعلا از يه تاپيک شروع کنيم تا برسی به مراحل بالاتر.
    از اين به بعد هم هر سوال يا بحثی در مورد شبکه های local و غيره در مورد سخت افزارها مانند کارتهای شبکه / روتر ها / سوويچ ها/ سرورها و ... و همچنين نرم افزارها از جمله سيستم عاملهای windows & linux و همچنين توپولوژی های شبکه داشتيد در خدمتيم.و همچنين از تمام کسانی که در مورد شبکه اطلاعات دارند دعوت به همکاری ميشه

سلام و با تشکر از دوستان
    میشه یه سری مطالب آموزشی اینجا بزارین برای ما مبتدی ها.
    من دسترسی به شبکه Domain Model ندارم. و دوست دارم اطلاعات تخصصی تری به دست بیارم چی کار کنم؟
    پول ندارم دوره های mcse رو تموم کنم. آیا راهی هست که بتونم کاری بکنم؟
    infra 1 , 2, isa server - share point , .... کمک من کلاس server 2003 رو هم رفتم. و تو بحث تعمیرات هم تقریبا واردم. اگه منبعی چیزی هست لطف کنید بهم بگین....................

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

خیلی ممنون جناب undertaker_ss.درسته من از نت استفاده کردم اما می تونید در مورد راهنمائیتون بیشتر توضیح بدین.
    ممنون
    اگه درست یادم باشه توی routing and remote access که نت رو تنظیم می کنید توی remote access policies اونجا می شه ساعت رو تنظیم کرد. شرمنده الان server نصب نیست روی کامپیوترم که دقیق بهتون بگم اگه عجله ندارید می رم دقیق نگاه می کنم بهتون می گم. فقط یه کم طول می کشه
    Last edited by undertaker_ss; 02-07-2008 at 12:49.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

ممنون
    توی active directory users and computers که user ها رو تعریف می کنید روی user کلیک راست کنید بعد توی properties توی تب diall in گزینه RAP رو انتخاب می کنید و بعد توی routing and remote access روی remote access policies راست کلیک می کنید و new access policy را انتخاب می کنید بعد یه اسم واسه اش می گذارید بعد custome رو انتخاب می کنید بعد add و ساعت رو تعریف می کنید
    امیدوارم که مشکل تون حل بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

دوست عزیز جناب undertaker_ss من یه راه دیگه هم پیدا کردم:
    در قسمت Routing and remote access در بخش Remote access clients می شود کلاینتهایی که به اینترنت وصل هستند را دید و از همانجا با راست کلیک روی آنها و انتخاب Disconnect ارتباط اینترنت آنها را قطع کرد.
    ممنون از راهنمایی شما

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام. من میخوام دو تا سیستم با ویندوز XP رو بهم وصل کنم. کابلی که گرفتم به طرف گفتم میخوام کراس باشه ولی نمیدونم از کجاش بفهمم. رو کابل نوشته cable tia/eia568(4pairs) 24AEG Category 5e و وقتی با این کابل دو سیستم رو به هم وصل کردم همه چیز ردیف میشه.
    IP و بقیه چیزها رو میدم و حتی Share شده ها تو سیستم مقابل دیده میشه ولی بسیار دیر باز میشه. یعنی برای کپی یک فایل چند مگابایتی سیستم هنگ میکنه یا اصلا به سختی باز میشه. در کل اتصال خیلی شدید کند هست. بازی هم که اصلا نمیشه با این سرعت انجام داد.
    میخواستم یکی راهنمایی کنه که چرا انقدر سرعت پایینه؟؟ آنتی ویروسهای دو سیستم NOD32 3.0.650 هست.
    اونها رو هم Disable میکنم و Firewallها هم خاموش هستند. ولی باز هم فرقی نمیکنه.
    Ping هم که میکنم معمولا 25درصد یا 50 درصد LOST میده.
    هدفم هم از اشتراک فقط بازی و اشتراک فایل هست. پرینتر و اینترنت رو نمیخوام.
    لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کابل هست یا چیز دیگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •