خودم پیدا کردم. اگر کسی خواست بگه تا به اون هم بدم
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
خودم پیدا کردم. اگر کسی خواست بگه تا به اون هم بدم
شما از NAT استفاده کردید دیگه؟ توی خود NAT اکانت ها رو محدود کردید؟ چون اگه توی خودش این کار رو بکنید جواب می ده
خیلی ممنون جناب undertaker_ss.درسته من از نت استفاده کردم اما می تونید در مورد راهنمائیتون بیشتر توضیح بدین.
ممنون
موقعی که می خوام به اینترنت وصل بشم خطای 678 مودم رو می ده و معنیش هم "پاسخی وجود ندارد" است .
ولی من منظورش رو نمی فهمم . چطوری می شه درستش کرد؟
سلام و با تشکر از دوستان
میشه یه سری مطالب آموزشی اینجا بزارین برای ما مبتدی ها.
من دسترسی به شبکه Domain Model ندارم. و دوست دارم اطلاعات تخصصی تری به دست بیارم چی کار کنم؟
پول ندارم دوره های mcse رو تموم کنم. آیا راهی هست که بتونم کاری بکنم؟
infra 1 , 2, isa server - share point , .... کمک من کلاس server 2003 رو هم رفتم. و تو بحث تعمیرات هم تقریبا واردم. اگه منبعی چیزی هست لطف کنید بهم بگین....................
سلام و با تشکر از دوستان
میشه یه سری مطالب آموزشی اینجا بزارین برای ما مبتدی ها.
من دسترسی به شبکه Domain Model ندارم. و دوست دارم اطلاعات تخصصی تری به دست بیارم چی کار کنم؟
پول ندارم دوره های mcse رو تموم کنم. آیا راهی هست که بتونم کاری بکنم؟
infra 1 , 2, isa server - share point , .... کمک من کلاس server 2003 رو هم رفتم. و تو بحث تعمیرات هم تقریبا واردم. اگه منبعی چیزی هست لطف کنید بهم بگین....................
اگه درست یادم باشه توی routing and remote access که نت رو تنظیم می کنید توی remote access policies اونجا می شه ساعت رو تنظیم کرد. شرمنده الان server نصب نیست روی کامپیوترم که دقیق بهتون بگم اگه عجله ندارید می رم دقیق نگاه می کنم بهتون می گم. فقط یه کم طول می کشه
Last edited by undertaker_ss; 02-07-2008 at 12:49.
توی active directory users and computers که user ها رو تعریف می کنید روی user کلیک راست کنید بعد توی properties توی تب diall in گزینه RAP رو انتخاب می کنید و بعد توی routing and remote access روی remote access policies راست کلیک می کنید و new access policy را انتخاب می کنید بعد یه اسم واسه اش می گذارید بعد custome رو انتخاب می کنید بعد add و ساعت رو تعریف می کنید
امیدوارم که مشکل تون حل بشه
دوست عزیز جناب undertaker_ss من یه راه دیگه هم پیدا کردم:
در قسمت Routing and remote access در بخش Remote access clients می شود کلاینتهایی که به اینترنت وصل هستند را دید و از همانجا با راست کلیک روی آنها و انتخاب Disconnect ارتباط اینترنت آنها را قطع کرد.
ممنون از راهنمایی شما
سلام. من میخوام دو تا سیستم با ویندوز XP رو بهم وصل کنم. کابلی که گرفتم به طرف گفتم میخوام کراس باشه ولی نمیدونم از کجاش بفهمم. رو کابل نوشته cable tia/eia568(4pairs) 24AEG Category 5e و وقتی با این کابل دو سیستم رو به هم وصل کردم همه چیز ردیف میشه.
IP و بقیه چیزها رو میدم و حتی Share شده ها تو سیستم مقابل دیده میشه ولی بسیار دیر باز میشه. یعنی برای کپی یک فایل چند مگابایتی سیستم هنگ میکنه یا اصلا به سختی باز میشه. در کل اتصال خیلی شدید کند هست. بازی هم که اصلا نمیشه با این سرعت انجام داد.
میخواستم یکی راهنمایی کنه که چرا انقدر سرعت پایینه؟؟ آنتی ویروسهای دو سیستم NOD32 3.0.650 هست.
اونها رو هم Disable میکنم و Firewallها هم خاموش هستند. ولی باز هم فرقی نمیکنه.
Ping هم که میکنم معمولا 25درصد یا 50 درصد LOST میده.
هدفم هم از اشتراک فقط بازی و اشتراک فایل هست. پرینتر و اینترنت رو نمیخوام.
لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کابل هست یا چیز دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)