تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 77 اولاول ... 2262686970717273747576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 764

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - DiRT 3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز اين نسخه اي كه شما گرفته ايد احتياج به نصب نداره دقيقا منم همين نسخه را دان نموده ام شما
    اول كرك اسكيدرو كه حدود 17/ 8 مگه بگير و انتي ويروس خودتو غير فعال كن و محتويات پوشه كه 2 تا فايل هست بريز داخل همون پوشه كه عكس شو گذاشتي و
    دوم يك پوشه داخل اپديت شماره يك بنام كرك هست كه 3 تا فايل داخلش هست كه اونارو هم بايد در پوشه بازي بريز ي و تمام
    هر 2 تا فايل رو در تاپيك بازي ميتوني در همين سايت پيدا كني اگه نتونستي خبرشو بده تا برات اپلودش كنم
    ضمنا اگه بازي با dirt3.exe اجرا نشد با play.exe اجراش كن
    لودينگ بازي يه كم دير مياد
    موفق باشي
    امیدوارم کار دوستمون راه بیفته
    ولی شما اگه بتونی بازی رو روی DX11 اجراش کنی شما دیگه صفحه ای به اسم لودینگ دیگه نمیبینی
    در صورتی که اگه از DX9 استفاده کنی چیزی در حدود 1 دقیقه لودینگش طول میکشه

2. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز اين نسخه اي كه شما گرفته ايد احتياج به نصب نداره دقيقا منم همين نسخه را دان نموده ام شما
    اول كرك اسكيدرو كه حدود 17/ 8 مگه بگير و انتي ويروس خودتو غير فعال كن و محتويات پوشه كه 2 تا فايل هست بريز داخل همون پوشه كه عكس شو گذاشتي و
    دوم يك پوشه داخل اپديت شماره يك بنام كرك هست كه 3 تا فايل داخلش هست كه اونارو هم بايد در پوشه بازي بريز ي و تمام
    هر 2 تا فايل رو در تاپيك بازي ميتوني در همين سايت پيدا كني اگه نتونستي خبرشو بده تا برات اپلودش كنم
    ضمنا اگه بازي با dirt3.exe اجرا نشد با play.exe اجراش كن
    لودينگ بازي يه كم دير مياد
    موفق باشي
    ممنون میشم اگه برام اپلودش کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام

چند روزي سايت دچار مشكل بود دوست عزيز
    دو تا كرك زير رو كه لينك شو در پايين برات گذاشتم وبا كلي مكافات با اينتر نت ذغاليم برات اپلود كردم دان كن و توي پوشه بازي بريز انشا... كارت راه بيوفته .
    ضمنا نصب ويندوز لايو و OpenALرا هم فراموش نكنيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قبل از اكستركت فايلهاي زيپ حتما انتي ويروس رو غير فعال كن و فايلها رو به انتي ويروس بشناسون تا در مراحل بعدي پاكشون نكنه .براي اينكار اگه انتي ويروست نود 32 هست بشرح زير عمل كن
    روي ايكن انتي ويرس روي تكسبار دبل كليك كن كه باز بشه بعد f5 رو بزن تا advanced setup باز بشه بعد علامت فلش جلوي computer كليك كن تا گزينه هاشو باز كنه گزينه exclusions رو انتخاب كن و در پنجره باز شده روي add كليك كن و ادرس محلي كه بازي رو روي سيستمت ريخته اي رو پيدا كن و 3 تا فايل زير را انتخاب كن و در اخر تمام پنجره ها رو با ok ببند
    فايلهايي كه به انتي ويروس بايد بشناسوني binkw32.dll و paul.dll و SKIDROW.DLL ميباشد .

موفق باشي

5. این کاربر از eshagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

با سلام

چند روزي سايت دچار مشكل بود دوست عزيز
    دو تا كرك زير رو كه لينك شو در پايين برات گذاشتم وبا كلي مكافات با اينتر نت ذغاليم برات اپلود كردم دان كن و توي پوشه بازي بريز انشا... كارت راه بيوفته .
    ضمنا نصب ويندوز لايو و OpenALرا هم فراموش نكنيد
    قبل از اكستركت فايلهاي زيپ حتما انتي ويروس رو غير فعال كن و فايلها رو به انتي ويروس بشناسون تا در مراحل بعدي پاكشون نكنه .براي اينكار اگه انتي ويروست نود 32 هست بشرح زير عمل كن
    روي ايكن انتي ويرس روي تكسبار دبل كليك كن كه باز بشه بعد f5 رو بزن تا advanced setup باز بشه بعد علامت فلش جلوي computer كليك كن تا گزينه هاشو باز كنه گزينه exclusions رو انتخاب كن و در پنجره باز شده روي add كليك كن و ادرس محلي كه بازي رو روي سيستمت ريخته اي رو پيدا كن و 3 تا فايل زير را انتخاب كن و در اخر تمام پنجره ها رو با ok ببند
    فايلهايي كه به انتي ويروس بايد بشناسوني binkw32.dll و paul.dll و SKIDROW.DLL ميباشد .

موفق باشي
    خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.
    فقط یه سوال دیگه:
    کرک رو دان کردم و ریختم تو پوشه ی بازی و برنامه هایی رو هم که گفته بودید نصب کردم ولی این دفعه با یه ارور جدید مواجه میشم: dss launcher has stopped working

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فقط یه سوال دیگه:
    کرک رو دان کردم و ریختم تو پوشه ی بازی و برنامه هایی رو هم که گفته بودید نصب کردم ولی این دفعه با یه ارور جدید مواجه میشم: dss launcher has stopped working

با سلام دوست عزيز

توي ويندوز xp براي من با همين كركها كه برات پيوست كردم به راحتي اجرا شد البته با DX 11.
    ضمنا 2 تا ايكن اجرايي براي بازي داريد كه اگه بازي رو با dirt3.exe اجرا كردي وبازي بالا نيامد از طريق تكسمنيجر فايل dirt 3.exe رو ببند و بازي رو مجددا با play.exe اجرا كن انشاا...كه اجرا ميشه
    باز هم اگه اجرا نشد سعي كن اپديت شماره يك رو بگيري و نصب كني
    بيشتر اين ارور ها با اين اپديت حل ميشه .

موفق باشي

8. این کاربر از eshagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

فقط یه سوال دیگه:
    میگم شما روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو هم عمل کن ببین جواب میده

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون.
    ولی هیچ پوشه ای تو داکیومنت برای این بازی ایجاد نشده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون. ولی هیچ پوشه ای تو داکیومنت برای این بازی ایجاد نشده.
    خب گویا شما نسخه ای رو دانلود کردید که پرتابل هستش یعنی نصب نشده بگو یکی که این رو نصب داره پوشه داکیومنت و پوشه یوزر رو واستون آپلود کنه.

13. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون.
    ولی هیچ پوشه ای تو داکیومنت برای این بازی ایجاد نشده.
    با سلام مجدد

چون اين نسخه اي كه منو تو دوست عزيز دان نموده ايم احتياج به نصب نداره داخل داكيومنت اين مسير اين فايل ايجاد نشده ولي اگه همه موارد درست باشه اولين باري كه بازي اجرا بشه اين مسير اتومات ايجاد ميشه
    با اينكه سيستم و نوع ويندوز من تو با هم فرق داره اما اين پوشه را داخل فايل زيپ برات كذاشتم اميد وارم كارت را راه بندازاه از لينك زير بگيرش
    كل پوشه را در مسير \My Documents\My Games بريز

موفق باشي

15. این کاربر از eshagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    SHIRAZ

پيش فرض

پوشه رو دانلود کردم وریختم توی داکیومنت
    فایل hardware_settings_config رو با notepad همونطور که گفته بودید ویرایش کردم ولی بازم جواب نداد
    .
    فکر کنم باید بیخیال بازی بشم
    راستی وقتی با ویندوز اکس پی بازی رو اجرا میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده در صورتی که تو task manager که نگاه میکنم بازی داره بردازش میشه و 50درصد سی پی یو رو هم گرفته!!
    به هر حال ممنون از راهنمایی ها تون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •