امیدوارم کار دوستمون راه بیفته
ولی شما اگه بتونی بازی رو روی DX11 اجراش کنی شما دیگه صفحه ای به اسم لودینگ دیگه نمیبینی
در صورتی که اگه از DX9 استفاده کنی چیزی در حدود 1 دقیقه لودینگش طول میکشه![]()
امیدوارم کار دوستمون راه بیفته
ولی شما اگه بتونی بازی رو روی DX11 اجراش کنی شما دیگه صفحه ای به اسم لودینگ دیگه نمیبینی
در صورتی که اگه از DX9 استفاده کنی چیزی در حدود 1 دقیقه لودینگش طول میکشه![]()
ممنون میشم اگه برام اپلودش کنین![]()
با سلام
چند روزي سايت دچار مشكل بود دوست عزيز
دو تا كرك زير رو كه لينك شو در پايين برات گذاشتم وبا كلي مكافات با اينتر نت ذغاليم برات اپلود كردم دان كن و توي پوشه بازي بريز انشا... كارت راه بيوفته .
ضمنا نصب ويندوز لايو و OpenALرا هم فراموش نكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اكستركت فايلهاي زيپ حتما انتي ويروس رو غير فعال كن و فايلها رو به انتي ويروس بشناسون تا در مراحل بعدي پاكشون نكنه .براي اينكار اگه انتي ويروست نود 32 هست بشرح زير عمل كن
روي ايكن انتي ويرس روي تكسبار دبل كليك كن كه باز بشه بعد f5 رو بزن تا advanced setup باز بشه بعد علامت فلش جلوي computer كليك كن تا گزينه هاشو باز كنه گزينه exclusions رو انتخاب كن و در پنجره باز شده روي add كليك كن و ادرس محلي كه بازي رو روي سيستمت ريخته اي رو پيدا كن و 3 تا فايل زير را انتخاب كن و در اخر تمام پنجره ها رو با ok ببند
فايلهايي كه به انتي ويروس بايد بشناسوني binkw32.dll و paul.dll و SKIDROW.DLL ميباشد .
موفق باشي![]()
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.
فقط یه سوال دیگه:
کرک رو دان کردم و ریختم تو پوشه ی بازی و برنامه هایی رو هم که گفته بودید نصب کردم ولی این دفعه با یه ارور جدید مواجه میشم: dss launcher has stopped working
با سلام دوست عزيز
توي ويندوز xp براي من با همين كركها كه برات پيوست كردم به راحتي اجرا شد البته با DX 11.
ضمنا 2 تا ايكن اجرايي براي بازي داريد كه اگه بازي رو با dirt3.exe اجرا كردي وبازي بالا نيامد از طريق تكسمنيجر فايل dirt 3.exe رو ببند و بازي رو مجددا با play.exe اجرا كن انشاا...كه اجرا ميشه
باز هم اگه اجرا نشد سعي كن اپديت شماره يك رو بگيري و نصب كني
بيشتر اين ارور ها با اين اپديت حل ميشه .
موفق باشي
![]()
میگم شما روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو هم عمل کن ببین جواب میده
ممنون از راهنمایی تون.
ولی هیچ پوشه ای تو داکیومنت برای این بازی ایجاد نشده.
خب گویا شما نسخه ای رو دانلود کردید که پرتابل هستش یعنی نصب نشده بگو یکی که این رو نصب داره پوشه داکیومنت و پوشه یوزر رو واستون آپلود کنه.
با سلام مجدد
چون اين نسخه اي كه منو تو دوست عزيز دان نموده ايم احتياج به نصب نداره داخل داكيومنت اين مسير اين فايل ايجاد نشده ولي اگه همه موارد درست باشه اولين باري كه بازي اجرا بشه اين مسير اتومات ايجاد ميشه
با اينكه سيستم و نوع ويندوز من تو با هم فرق داره اما اين پوشه را داخل فايل زيپ برات كذاشتم اميد وارم كارت را راه بندازاه از لينك زير بگيرش
كل پوشه را در مسير \My Documents\My Games بريز
موفق باشي
پوشه رو دانلود کردم وریختم توی داکیومنتفایل hardware_settings_config رو با notepad همونطور که گفته بودید ویرایش کردم ولی بازم جواب نداد.
فکر کنم باید بیخیال بازی بشم
راستی وقتی با ویندوز اکس پی بازی رو اجرا میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده در صورتی که تو task manager که نگاه میکنم بازی داره بردازش میشه و 50درصد سی پی یو رو هم گرفته!!
به هر حال ممنون از راهنمایی ها تون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)