تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 88 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان این تصویر شادی لمپارت رو سایز بزرگشو دارید بزارید...لفا

لمپارت فوق العادست حتی عصبانیتش هم تو دل برو بود....ویوا لمپارت..

2. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان دقت کردین وقتی چلسی گل دوم رو زد لحن گزارش پیمان یوسفی چقدر آروم شد؟ انگار تیم ملی گل دوم رو خورده! فکر کنم از گل خوردن بارسا ناراحت شد!

4. 4 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چلسی با دیمتئو توانست در حالی راهی فینال شود که دیگر نماینده های انگلستان نتوانستند نتایج راضی کننده ای بگیرند.

محتوای مخفی: ادامه 
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، چلسی ای که در لیگ برتر برای سهمیه لیگ قهرمانان اروپا می جنگد همه را غافل گیر کرد ونشان داد که هنوز هم در سطح اول فوتبال دنیا حرف های زیادی برای گفتن دارد.

چلسی که بهمراه آرسنال تنها نمانیده های انلگستان بودند که توانستند از گروهشان صعود کنند ، تا پایان پیش آمد و کاری که آرسن ونگر و آرسنال نتوانستند بکنند را انجام داد و به منچستری ها و آرسنالی ها نشان داد که می شود آبروی فوتبال جزیره و لیگ این کشور را چگونه نگهداشت و جلوی کم شدن احتمالی سهمیه این کشور را بگیرد. ابتدا با بردن ناپولی که تیمی پر قدرت نشان داده بود ، به مانچینی و مالکان عرب این تیم با بازیکنان گرانقمیتش آموختیم که بردن این تیم را چطور باید انجام دهد ، به یونایتد و فرگوسن هم با نمایش دیدنی برابر بنفیکا بردن این تیم را آموختیم. آرسنالی ها هم در خانه آث میلان 4 گل دریافت کرده بودند نشان دادیم که تیم بزرگ بودن تنها به نشاندن یک مربی چندین سال روی نیمکت نیست.

بارسلونا را بردن کار آسانی نیست ، این جمله ای است که برای همه تیمها دیکته شده است ، اما برای چلسی چطور؟ آما را اگر نگاهی بیاندازیم متوجه می شویم که چلسی در مجموعه بیشتر از بارسلونا در مسابقات رودررو پیروز شده است و به جهان ثابت کرده است که بارسلونا را بردن کار دور از ذهنی برای شیرها نیست.

امشب شب فراموش نشدنی برای تمام ما هواداران چلسی است ، شبی که بعد از مصدومیت کیهیل ، اخراج تری و 10 نفره شدن توانستیم انتقام آن بازی کذایی 2009 را به شیرینی هرچه تمام تر بگیریم و شادی را در اردوی آبی و دل های تک تک هواداران آبی لمس کنیم.

حال می توانیم از تمامی کسانی که چلسی را تمام شده نامیدند ، آنهایی که بازیکنان مارا تمام شده قلمداد کردند ، گفتند دروگبا دیگر نمی تواند همچون گذشته باشد ، تورس را خریدی بی فایده گماشتند ، یک سوال بپرسیم. آن سوال هم این است که " ما که رفتیم فینال ، شما چطور؟"

جان تری بدلیل اخراج در برابر بارسلونا از هواداران و بازیکنان چلسی عذرخواهی کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، جان تری کاپیتان متعصب تیم فوتبال چلسی که در بازی شب گذشته تیمش برابر بارسلونا از سوی داور ترکیه ای تیمش را برابر کاتالان ها 10 نفره تنها گذاشت در مصاحبه ای پس از این بازی گفت :" سانچز پشت سر من خیلی سریع خودش را پرتاب کرد ، من صحنه آهسته را دیدم و به آن بدی که او نشان داد نبود."

وی ادامه داد :" من از آن دست بازیکنانی نیستم که از روی عمد به کسی صدمه بزنم. من تنها زانویم را آوردم بالا که نباید این کار را می کردم و امیدوارم مردم من را به عنوان شخصیتی که دارم ، به عنوان یک بازیکن من را بشناسند و من از آن دسته بازیکنان نیستم."

کاپیتان تری که از حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا محروم شده است گفت :" من مایوس هستم اما از بازی هم تیمی هایم لذت بردم. به اینجا آمدیم و راهی که آنها بازی کردند و نتیجه خوبی را با 10 نفر گرفتند. من احساس می کنم در آن زمان به آنها اجازه دادم که شکست بخورند . من از آنها ( بازیکنان ) عذرخواهی کردم و می خواهم همچنین از هواداران نیز عذر خواهی کنم."

او اضافه کرد :" در آن زمان من سعی کردم از خودم محافظت کنم اما در تصویرش را دوباره دیدم و هیچ شکاستی ندارم . من هم تیمی هایم را نا امید کردم ، اما آنها عملکرد درخشانی داشتند ، پس امیدوارم این ناراحتی از بازیکنان دور شده باشد."

کاپیتان چلسی گفت :" این نتیجه همان چیزی است که باشگاه سزاوار آن است . من سزاوار حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا هستیم . پسرهای ( بازیکنان ) عالی بودند و امیدوارم این حادثه از آنچه آنها به چه سختی کار کرده اند نکاهد."

روبرتو دیمتئو ، سرمربی چلسی نیز در خصوص اخراج جان تری گفت :" او یک رهبر فوق العاده برای این گروه است . او کاپیتان باشگاه ماست و هر کسی می تواند در زندگی اش اشتباهی انجام دهد . ما تنها خوشحالیم که توانستیم این تیم را به فینال برسانیم."

جان تری همچنین گفته است که بدلیل ناراحتی از اخراجش و چون احساس می کرده است که با اخراجش تیم را در شرایط سخت قرار داده است به خودش اجازه نداده تا پس از بازی بهمراه هم تیمی هایش در زمین مسابقه به خوشحالی بپردازد.

تورس در لباس آبي هرگز جادوي ال‌نينو را نشان نداده بود، اما وقتي پاي بارسلونا وسط باشد يك مادريدي فرم خود را نشان خواهد داد

سايت گل – هر چقدر كه فرناندو تورس با آن چهره جذاب و شبه‌اساطيري مي‌تواند هميشه هواخواهان و دلخستگاني داشته باشد اما براي روبرتو دي‌متئو ايتاليايي شيك‌پوش چلسي چنين چيزي متصور نيست.

دي ‌متئو عضوي از نسل طلايي فوتبال ايتاليا در هزاره جديد است كه در چلسي مصدوميت وحشتناكي را تحمل كرد. بازيكني كه بنا به سنت چلسي در جذب ايتاليايي‌ها در كنار مديران اين تيم لندني باقي ماند و سرانجام هدايت تيم سابق ژوزه مورينيو را برعهده گرفت. دي‌متئو كه با آن چهره فضايي و قيافه عجيب و غريب ميانسالي‌اش انتخابي نامطمئن و سست به نظر مي‌رسيد حالا قهرمان قهرمانان است. مربي خونسردي كه ناگهان ظهور كرد و قوي‌ترين تيم اروپا را به درهاي خروجي هدايت كرد.

براي كارگردان تلويزيون اسپانيا كه بعضا شات‌هايي از دي‌متئو را نشان مي‌داد يك نكته جالب بود. اينكه او با وجود فشار شديدي كه تيمش را در بر گرفته بود خونسرد و يخي كنار زمين مي‌ايستاد و با بازيكنان صحبت مي‌كرد، اما گوارديولا كه به نظر شرايط بهتري داشت در گفت‌وگو با ويلانووا به نوعي نگراني خود را از بازي به نمايش مي‌گذاشت. پپ كه در پايان مسابقه كت خود را از تن بيرون آورد آشكارا تحت تأثير گرته‌برداري دي‌متئوي بي‌تجربه از ژوزه مورينيو قرار گرفته بود. او مثل مورينيو براي متوقف كردن حمله‌وران بارسلونا به عمق خط دفاع خود لايه‌ بخشيد تا يك و دوها، حركات ناگهاني، دريبل‌ها و پاس‌هاي برق‌آساي ستارگان بارسا همواره با يك يار اضافي پوشش داده شود. جالب اينكه او براي انجام اين تاكتيك بدشانسي هم آورد و گري كي‌هيل را خيلي زود از دست داد اما ژوزه بوسينگ‌وا بازيكن جانشين به همان خوبي كار را انجام داد و چلسي با تحمل شديدترين فشار ممكن در نهايت با موفقيت مسابقه را ترك كرد. در پايان مسابقه وقتي دوربين روي نيمكت چلسي زوم شد ديگر اثري از مرد يخي نيمكت آبي‌ها نبود او نقاب را كنار گذاشته بود و مثل بچه‌ها شادي مي‌كرد. حالا روبن آبراموويچ براي تغييرات كار سختي در پيش دارد چرا كه عملكرد فوق‌العاده دي‌متئو شايد به معناي تولد يك سرمربي جديد در فوتبال جهان باشد. البته اين ريسك بزرگ مثل انتخاب ويلاس بواس است كه شايد مديران چلسي از آن حذر كنند.

فرناندو، فرناندوي دوست‌داشتني

بعد از دو سال كابوس، اين مهم‌ترين لحظه حرفه‌اي فرناندو تورس بود. ستاره‌اي كه قبلا هم نشان داده بود متخصص باز كردن دروازه بارسلوناست اما بين ال‌نينويي كه با لباس اتلتيكو كابوس مدافعان بارسلونا بود با مهاجم كم‌فروغي كه چلسي آماده فروش‌اش بود فاصله زيادي وجود داشت. با اين حال بهترين تصميم را سرمربي چلسي گرفت. او دروگباي خسته را از بازي بيرون كشيد تا نور خورشيد دوباره به زندگي فرناندو بتابد. تورس كه در قسمت‌هايي از بازي هوادارانش را نااميد كرد در نهايت يكي از عجيب‌ترين گل‌هاي دوران حرفه‌اي خود را با 60 متر، حركت پا به توپ و دريبل والدس (شبيه به آنچه رونالدو انجام داده بود) به ثمر رساند تا جاي حرفي براي صعود چلسي باقي نماند. اين زيباترين روز تورس بعد از جدايي از ليورپول بود بازيكني كه در لباس آبي هرگز جادوي ال‌نينو را نشان نداده بود، اما وقتي پاي بارسلونا وسط باشد يك مادريدي فرم خود را نشان خواهد داد. تورس حالا دوباره محبوب لندني‌هاست. او در بازي فينال هم با توجه به تعدد محرومان چلسي در تركيب ثابت قرار خواهد داشت و گرچه چلسي تيمي با بخت پايين‌تر به نظر مي‌آيد اما بچه‌هاي سخت‌كوش استمفوردبريج به دنبال نوشتن تاريخ‌اند. اين چلسي سابقه حضورهاي متوالي در مراحل پاياني ليگ قهرمانان را دارد و هرگز نبايد دست كمش گرفت. اگر قبول نداريد از گوارديولا و بارسلونا بپرسيد.

چک: در بازی اول 90 دقیقه جنگیدیم و در این بازی زمانی که 2-0 عقب افتادیم هرچه در توان داشتیم پیاده کردیم و به بهترین وجه بازی رو به پایان رسوندیم
    بازیکنان ما 150% توانایی خودشون رو در زمین پیاده کردن و اگه بخوایم منصف باشیم ما تمام تلاشمون رو برای باقی موندن در این جام انجام دادیم و به خوبی هم از پسش براومدیم

کول: خیلی سخته که جلوی تیمی مثل بارسا دو مدافع میانی خودتون رو از دست بدید اما ایوانویچ و بوسینگوا عالی کار کردن
    هیچ کس برای ما شانسی قائل نبود ما در لیگ برتر خوب ظاهر نشده بودیم اما به پیروزی ایمان داشتیم

محتوای مخفی: COLE: WE BELIEVED 
    Two of last night's heroes spoke together following an extraordinary evening at the Camp Nou, as Petr Cech and Ashley Cole gave their views on qualifying for the Champions League final.

Cech made a string of world-class saves while Cole's never-say-die spirit and last-ditch defending helped us pull off one of the great European shocks having fallen two goals and one man behind on the night.

'We fought for 90 minutes in the first game, and after that to go 2-0 down, we did what we could and it's fantastic what we've done,' Cech said. 'Everybody played 150 per cent for the team, and to be fair we tried to survive, and we survived pretty well!'

'It's hard when you lose both centre-halves against a great team like that, but Branna [Ivanovic] and Bossie [Jose Bosingwa] moved around and were brilliant,' Cole added. 'At the end of the day we all believed. Not that many people did but we did as a group.

'No one thought we had a chance, we lsot a few in the Premier League but we got together and we said we believed. We were lucky in spells but you can't beat that desire and fight that you saw out there.

'You have five or six players coming at you but we defended as a team, we got lucky, Petr made some great saves.'

Cech felt our character shone through following John Terry's red card, which came just over a minute after Barcelona's first goal.

'For many teams it would be a killer but we showed great strength of mind and character not to lie down. We believed we just needed one more goal,' the goalkeeper said.

'It was fantastic, we fought for our lives. They had chances and possession, everything, but we resisted and when I saw Fernando I thought "That's it, we're going to arrive"!'

The one downside to the evening was the confirmation that not just Terry but yellow card victims Raul Meireles, Ramires and Ivanovic will all miss the final due to suspension.

Cech feels we still have the required quality to succeed in Munich, whether we play against Bayern or Real Madrid.

'What can you do? We still have enough quality in the team and experience so hopefully we will be able to compensate for that,' he said.

Those two sides play in Madrid tonight to determine our opponents in Germany on May 19.

" همه میگن این فصل، فصل سختی برای ما بود ولی حالا ما هم در فینال FA Cup و هم در فینال لیگ قهرمانان قرار داریم
    و فکر میکنم هر تیمی دیگه ای از خداش باشه که در موقعیت تیم ما قرار بگیره حضور در دو فینال بزرگ!
    ما در مقطعی 2-0 عقب افتادیم ( در مجموع 2-1) و به خاطر اخراج تری 10 نفره بودیم
    کیهیل مصدوم شد و از بازی بیرون رفت میرلس رامیرس و ایوانویچ رو هم به خاطر محرومیت در بازی فینال همراه نخواهیم داشت
    این، از اون شبهایی بود که اصلا دلت نمی خواد ( به خاطر مصدومیت و محرومیت ها میگه ) فکر میکنم گری بتونه به ما ملحق بشه ولی بقیه رو به خطر محرومیت از دست دادیم
    اما در مورد بازی فکر میکنم یکی از بهترین شبهای دوران بازی من بود
    ما باید به خودمون افتخار کنیم این نتیجه یکی از بهترین نتایج مقابل یکی از بهترین تیم های جهانه هیچ کس انتظار همچین چیزی رو از ما نداشت

در فوتبال مهمترین چیز پیروزی در مسابقه هست شما نمی تونید با مالکیت توپ بازی رو ببرید! درسته که ما دفاعی بازی کردیم اما در مقابل به گل هم رسیدیم و فکر میکنم شایسته رسیدن به فینال بودیم

محتوای مخفی: DROGBA: WE DESERVE IT 
    As a rollercoaster season draws towards the most exciting of climaxes, Didier Drogba believes it could be the club's best ever.

The Ivorian once again turned in an extraordinarily committed display against Barcelona, acting as a makeshift defender as the home side put us under intense pressure in last night's Champions League semi-final second leg, dedication that paid off with a place in next month's Munich final.

Having been on the verge of European elimination after the first leg against Napoli in February, which came off the back of a home FA Cup draw with Birmingham City, we now find ourselves with two finals to look forward to in May.

'Everybody says it is a difficult season but we are in the FA Cup final and the Champions League final now and I think everybody would love to be in our situation in two very big finals,' Drogba said following last night's stunning 2-2 draw at the Camp Nou.

At one stage we were 2-0 down on the night, 2-1 on aggregate, and down to 10 men following John Terry's dismissal and Gary Cahill's withdrawal through injury. We also lost Raul Meireles, Branislav Ivanovic and Ramires to suspension, as they picked up yellow cards that will keep them out of the final.

'This is the kind of night you don't want, but it's part of the game and we are very sad for John. I think Gary will recover so he will be with us, but the others are suspended for the final,' Drogba said. 'We are very happy because we qualified but we keep our feet on the ground because some of our best players are not going to be there for the final - so the final will be difficult but we are going to try to do it for them.'

Drogba added he felt the evening would live long in the memory.

'I think it's going to be one of the best nights I had in my career. I hope there is more to come,' he smiled. 'It's a great night for the Chelsea fans, they came here and we are happy for them. I can still hear them singing.

'We have to be proud. We have done it in the past. It was a good game and we always manage to score. It's one of the best results against one of the best teams in the world. Nobody expected us to be there.

'In football the most important thing is to win the game. You don't win the game with possession. Of course we defended but we scored goals as well and I think we deserved to qualify
    .'

می دونستم که نمی تونم خرابش کنم!

"شب بسیار مهمی برای چلسی بود به خصوص بریا هوادارانی که به بارسلونا اومده بودن از شروع بازی تیم رو حمایت کردن
    می دونستیم که بازی بسیار سختی پیش رو داریم و وقتی رامیرس درست در پایان نیمه اول نتیجه رو 2-1 کرد امید تازه ای بدست آوردیم بعد از خراب کردن پنالتی توسط مسی کم کم باور کردیم که امروز روز ماست! چرا که اونها شانس هاشون رو از دست میدادن
    ما فقط یه شانس دیگه داشتمی توپی که من تبدیل به گل کردم یه موقعیت تک به تک بود می دونستم که نمیتونم خرابش کنم و اون گل، گلی بود که جواز حضور در فینال رو به ما داد و من از این بابت خیلی خوشحالم

به نظر میومد این فصل هیچ موفقیتی بدست نمی باریم بدون جام و احتمالا بدون کسب مجوز حضور در لیگ قهرمانان سال بعد ولی حالا در فاصله 3 هفته مونده به پایان فصل ما در دو فینال حضور داریم و همچنین شانس قرارگیری در بین 4 تیم برتر و رسیدن به لیگ قهرمانان سال بعد رو داریم همه چیز میتونه به خوبی تموم بشه ولی هنوز 3 هفته سخت پیش روی ماست"

"
      محتوای مخفی: Chelsea's Torres looks to 'new beginning' 
    I knew I couldn't miss," Chelsea FC striker Fernando Torres told UEFA.com of his last-gasp semi-final clincher against FC Barcelona that helped him to find personal redemption.
    Since Fernando Torres's €57.5m move from Liverpool FC to Chelsea FC 15 months ago he has struggled for goals – but he had the last laugh on Tuesday night at Camp Nou.

With Chelsea clinging to an away-goals lead over FC Barcelona, pinned back deep in their half, Torres broke clear, ran into the home box, rounded Víctor Valdés, and sent the London club into only their second UEFA Champions League final.

Considering Chelsea were at one stage 2-1 down on aggregate and down to ten men with John Terry sent off, it was an unlikely victory, sealed by a brilliant Ramires chip just before the break and a Lionel Messi penalty miss early in the second half prior to the decisive Torres intervention.

"It was an important moment for the club, especially for all the supporters who came to Barcelona, there was unbelievable support from the beginning," Torres told UEFA.com. "We had a very tough game, we knew that, and when Ramires made it 2-1 just before half-time, that gave us some hope. After Messi missed the penalty, we started to believe it could be our day, because they were missing chances.

"We only had one more [chance], the situation when I scored the goal, it was one against one with the keeper, I knew I couldn't miss. It was the goal that gave us a pass to the final, so I am very happy about that."

The sense of personal pleasure is clear for the Spain striker, who only replaced Didier Drogba with ten minutes left. "I chose to come to Chelsea and it is a very happy day for me," said Torres, who also played an important role in his club reaching the FA Cup final. "Now we have the chance to win two trophies this season, the Champions League is the more prestigious one. It is a very important day for me, hopefully it was a new beginning."

When Torres came on he, like Drogba, was in an unfamiliar full-back position as Chelsea defended en masse. Asked what manager Roberto Di Matteo had told him, Torres explained: "Just keep the position where Didier was playing because he was completely dead. It was my first game as left-back, so it was a nice experience!

""We knew we needed to play like this against Barcelona because Barcelona are a better team than anyone, they have the best players in the world"," Torres added. "So the only chance we had was to stay compact and try to score on the counterattack; it was the perfect day for us."

The only downside is that Terry, Ramires, Raul Meireles and Branislav Ivanović are all suspended for the 19 May final against FC Bayern München or Real Madrid CF at the Fußball Arena München. "It's a strange feeling," Torres said. "Everyone is happy, because we are going to be in the final, but the players who are going to be suspended are a bit sad. Everyone is tired, a different feeling, but at the end of the day we are going to realise what we have done, maybe tomorrow when we are in London and training together.

"This season looked like it would be frustrating, no trophies, maybe no Champions League qualification. Now, with three weeks to go, we are in two finals, and have the chance to finish in the top four and achieve Champions League qualification. Everything can be great but we still have a very hard three weeks."

پ ن: ترجمه کار خودم بود گیر ندید لطفا

6. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید وحید وحید وحید وحید وحید وای وحید نمیدونی این صعود چلسی چقدر برای من مهم بود با وجود اینکه آرسنالی هستم اما دیشب پر استرس ترین شب زندگیم رو تجربه کردم حتی تو فینال جام جهانی هم انقدر استرس نداشتم!

همه چیز مثل یه معجزه بود وقتی بارسا گل اول رو زد با خودم گفتم حداقل چلسی میتونه بازی رو به وقت اضافه بکشه اما وقتی تری اخراج شد اشکم در اومد و گفتم کار چلسی تمومه و گل دوم رو هم که خوردن دیگه کار رو تموم شده میدیدم اما وقتی لمپارد بزرگ با هوشمندی اون پاس و رامیرس هم اون ضربه استثنایی رو زد انقدر خوشحال شدم که یه لحظه یه فریاد نسبتا بلند زدم.

اما در حقیقت اون استرس شدتش از نیمه دوم بیشتر شد و ضربان قلبم انقدر زیاد شده بود که تا اینکه تورس تو دقایق آخر گل دوم رو زد و خیال همه رو راحت کرد!بعد از گل تورس حس عجیبی داشتم که قابل توصیف نیست.
    حالا تصور کن ما که طرفدار دو آتیشه چلسی بودیم و تازه اون بازی معروف با بارسا رو هنوز فراموش نکرده بودیم ، دیگه در چه حالی بودیم!

پ.ن. حالا که رامیرز , تری , میرلز و ایوانویچ محروم شدن .می خواستم نظر هوادارای چلسی را درباره ترکیب چلسی توی بازی فینال بدونم!
    خب احتمالا بعد از معلوم شدن فینالیست بعدی تاپیک جدید دیگه ای برای لیگ قهرمانان زده میشه که من توی اون حتما تحلیل کلیم رو قبل از بازی در مورد هر دو تیم میگم
    فعلا در مورد نبود این 4 تا بازیکن راستش ناراحتم و هر 4 تای این بازیکنا تاثیر گذار بودن ولی چلسی نیمکت خیلی خوبی داره. در مورد ایوانوویچ که بیشتر دفاع راست بازی می کرد و جای اون بوسینگوا هست که نسبتا خوبه. در مورد تری هم اگه لوئیز از مصدومیت برگرده در کنار کیهیل دفاع خیلی خوبی رو تشکیل میدن که به نظرم اگه دفاع
    وسط های رئال و بایرن رو نگاه کنیم در مجموع بهتر از این دو نیستن...
    اما در مورد میرلس به عنوان یه هافبک وسط خیلی خوبی بازی می کنه و جوری شده که جای اسین رو به کلی گرفته و نبود اون به ضرر تیمه. جایگزین اونم احتمالا باید اسین باشه که امیدوارم تا بازی فینال خودش رو آماده کنه. رمیرس هم که تاثیر فوق العاده ای داره نبودش احساس میشه ولی جای اون گزینه های مثل کالو یا استوریج خوبن...
    البته در صورتی که چلسی با همون سیستم یه مهاجمه بازی کنه و اگه فرضا بخواد با دو مهاجم بازی خب قاعدتا استفاده همزمان از تورس و دروگبا خیلی مناسبه

در مورد کاپیتان هم یه جورایی خوشحالم که لمپارد توی فینال کاپیتانه

لمپارت فوق العادست حتی عصبانیتش هم تو دل برو بود....ویوا لمپارت..
    صد در صد باهات موافقم
    اون درگیری که با بازیکنایی مثل مسی و فابرگاس و بوسکتس داشت خیلی جالب بود و بسی لذت بردیم!
    با فابرگاس هم که ظاهرا از قدیم با هم یکمی مشکل داشتن که به نظرم توی کل تاریخ لیگ انگلیس عملکرد لمپارد به مراتب خیلی بهتر از فابرگاس بوده...

دوستان دقت کردین وقتی چلسی گل دوم رو زد لحن گزارش پیمان یوسفی چقدر آروم شد؟ انگار تیم ملی گل دوم رو خورده! فکر کنم از گل خوردن بارسا ناراحت شد!
    آره
    کلا توی شبکه 3 اکثرا طرفدارا بارسا هستن
    دیشب هم هر سه یعنی یوسفی و جاودانی و تقوی دیگه فقط کم مونده بود به طور مستقیم بگن که ما طرفدار بارسا هستیم!

8. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تورس درست میگه هنوزم کار سختی پیش رو داریم که اگه خوب از پسش بر نیایم همه این تلاش ها از بین میره
    مسابقات باقی مونده :

فینال قهرمانان هم 19 می هست

4 مسابقه حساس دیگه در عرض 10 روز
    بازی رودررو و حساس با نیوکاسل و دوبار رویارویی با لیورپول یه بار در ویمبلی برای کسب جام و یه بار در آنفیلد برای کسب سهمیه

هنوز بازیهای مهمی برای بردن باقی مونده ...

10. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

کلا توی شبکه 3 اکثرا طرفدارا بارسا هستن
    دیشب هم هر سه یعنی یوسفی و جاودانی و تقوی دیگه فقط کم مونده بود به طور مستقیم بگن که ما طرفدار بارسا هستیم!
    بازی تموم شد بعد رضا جاودانی گفت تسلیت میگم
    من که کامل تو جو بازی بودم و علم به اینکه اینا همشون بارسایی هستند پیش خودم گفتم داره به طرفدارای بارسا تسلیت میگه نگو داشت شهادت حضرت فاطمه (س) رو تسلیت میگفت و من اشتباه گرفتم اسن یه وضعی
    پیمان خان یوسفی هم بعد از گل تورس اینگار تیم ملی تو جام جهانی گل خورده دیگه من صداشو نشنیدم و ...
    ولی خب هر کی طرفدار یه تیمی هستش دیگه بعضی ها هم تو رسانه هستند و نمیتونن جلو خودشونو بگیرن

12. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جاودانی که رئالیه باووو...! علناً اقرار کرده. تنها "غیر بارسایی" تلویزیون همین جاودانیه. بقیه از دم بارسایین.

مجبور بود تسلیت بگه.

14. 6 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جاودانی که رئالیه باووو...! علناً اقرار کرده. تنها "غیر بارسایی" تلویزیون همین جاودانیه. بقیه از دم بارسایین.

مجبور بود تسلیت بگه.

ولی ظاهرش که چیز دیگه رو نشون می داد
    در مورد یوسفی هم که مثل مزدک دیگه زیادی مشخصه که طرفدار بارسائه! دیشب هم یه جورایی همش می خواست یه تیکه هایی رو به چلسی بندازه
    ماشالا سوتی های خیلی خوبی هم داد. از جمله اینکه توی یه صحنه ویکتور والدز رو گفت گواردیولا و یه صحنه دیگه هم دنیل آلوز رو گفت ویکتور والدز

تورس درست میگه هنوزم کار سختی پیش رو داریم که اگه خوب از پسش بر نیایم همه این تلاش ها از بین میره
    مسابقات باقی مونده :

فینال قهرمانان هم 19 می هست

4 مسابقه حساس دیگه در عرض 10 روز
    بازی رودررو و حساس با نیوکاسل و دوبار رویارویی با لیورپول یه بار در ویمبلی برای کسب جام و یه بار در آنفیلد برای کسب سهمیه

هنوز بازیهای مهمی برای بردن باقی مونده ...
    آره بازی های سختی داریم و محکومیم به برد توی تمام بازی ها !
    توی لیگ که باید حتما سهمیه رو بگیریم و امیدوارم شانس باهامون یار باشه و تیم هایی مثل نیوکاسل و تاتنهام خیلی بد نتیجه بگیرن
    جام حذفی چون توی ومبلی برگزار میشه شرایطه به نفع ما ست و احتمال قهرمانی ما خیلی زیاده و احتمالا از بازیکنای توی فینال لیگ قهرمانان غایبن حتما استفاده میشه
    توی لیگ قهرمانان هم الان مشکل فقط اینه که باید جایگزین اون 4 تا بازیکن کاملا آماده بشن که یه جورایی می تونم بگم که جای تری و ایوانوویج و میرلس و رمیرس به ترتیب کیهیل و لوئیز و اسین و کالو( مالودا) هستن که بیشتر اون دو تا بازیکن خط هافبک یکمی باید آمادتر بشن و توی خط دفاع اگه با کیهیل و لوئیز بازی کنیم خیلی به مشکل نمی خوریم...

16. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

توی بازیه با بارسا ، همه متوجه شدیم که چلسی چقدر با احساس بازی کرد و از تمام موقیعت های خودش استفاده کرد ! حتی تورسی که توی اون بازی کذایی نبود ! همه دنباله یه انتقام بودن ، یه انتقام شیرین ...
    تاکتیک چلسی ! یه تاکتیک حساب شده بود ، در دفاع کردن و پوسیشن های افراد کاملا فکر شده بود ! هرچند که اشتباهاتی داشتیم ، هم در دفاع کردن و هم در بازی سازی کردن که خیلی موقع ها بی جهت توپ رو دور میکردند ! ولی لمپارد از 2 پاس خودش ، 2 گل ساخت ...
    از برد دیشب بایرن خیلی خوشحال شدم ! بازی با رئال خیلی احساسی و سخت تر از بازی با بایرن هستش !

we are blue lions *** we are the champions

18. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جایگشت های مختلف تیم های انگلیس در لیگ قهرمانان امسال

اگر چلسی قهرمان اروپا شود چه اتفاقی رخ می دهد؟

صعود چلسی به فینال لیگ قهرمانان می تواند روند انتخاب تیم های انگلیسی برای فصل آینده رقابت های لیگ قهرمانان را دچار مشکل کند.
    اگر روز 19 می شاگردان روبرتو دی متئو بتوانند در مونیخ قهرمان شوند سه تیم برتر جدول به طور مستقیم به دور گروهی لیگ قهرمانان فصل آینده صعود می کنند و چلسی چهارمین تیم انگلستان خواهد بود و تیمی که در جدول چهارم شود به رقابت های لیگ اروپا راه پیدا خواهد کرد.
    اگر چلسی در فینال ببازد آنگاه سه تیم اول جدول به طور مستقیم به دور گروهی خواهند رفت و تیم چهارم باید در بازی های حذفی لیگ قهرمانان برای صعود به دور گروهی حضور پیدا کند.

20. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •