سرجیو بوسکتس در گفتگو با بارسا تی وی و وب سایت بارسا گفت: "پیشرفت در چیزی که ما طی سه سال گذشته به دست آورده ایم دشوار خواهد بود اما ما به دنبال پیدا کردن انگیزه هایی هستیم تا بتوانیم این کار را انجام دهیم. "
عکس نهایی
ظهر شنبه، بیش از 130 کودک از منطقه بادیا دل والس، تمرین خود را در دومین کمپ تابستانی که با نام سرخیو بوسکتس برگذار شد به پایان رساندند. سپس همراه با 15 نفر از مربیان، مانند سال گذشته در جایگاه شمالی نوکمپ عکس یادگاری گرفتند.
علی رقم این که بوسکتس در حال سپری کردن تعطیلات می باشد، در دو هفته اخیر تمریناتش را آغاز کرده است. آخرین اتفاقی که امروز صبح به وقوع پیوست بازدید گروهی از هوادارن از نو کمپ بود. بوسکتس گفت :" فصل پیش من برای من تجربه فوق العاده ای بود. از اتفاقاتی که سال پیش افتاد بسیار لذت بردم. من رضایت را در چهره ی بچه ها، مربیان و مردم بادیا میبینم. همه چیز به خوبی پیش رفت."
ما باید پیشرفت کنیم
بوسکتس در صحبت راجع به فصل بعد گفت :" تمام چیز هایی که این تیم در سه سال گذشته به دست آورده است بزرگ هستند. او ادامه داد ، " اما این نیز واقعیتی است که فصل بعد به مراتب سخت تر خواهد بود. همه ی ما پیروزی میخواهیم و هر بازی و هر رقابتی برای ما حکم فینال دارد. "
برای رسیدن به این هدف سرجیو فکر میکند که : "در هر بازی و در هر زمانی، به دنبال انگیزه هایی خاص برای پیروزی در فصل بعد هستیم. "
تیم کامل است
بوسکتس نگران تیم در سال آینده نیست : "تیم در حال حاضر کامل است. ما یک تیم بسیار خوب داریم و اکنون میتوانیم فونتاس و تیاگو را نیز به آن اضافه کنیم. من نمیدانم که ما به خرید بیشتر نیاز داریم یا نه، زیرا این تضمین شده است که ما میتوانیم با همین چیزی که در اختیار داریم با فصل بعد مقابله کنیم، ما یک تیم بسیار خوب داریم. اما در عین حال این نیز درست است که آوردن بازیکن جدید میتواند بسیار مهم باشد، من فکر میکنم در این شرایط ما فقط باید با صبر و شکیبایی با این مساله برخورد کنیم.