تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 456 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض اودینزه به دنبال جانشین الکسیس سانچس

سرمربی اودینزه اعلام کرد اگر سانچس این تیم را ترک کند به دبنال جذب جانشینی برای او خواهیم بود

سایت گل - فرانچسکو گوئیدولین سرمربی اودینزه اعلام کرد اگر الکسیس سانچس به بارسلونا بپیوندد آماده است جانشینی برای او به خدمت بگیرد.
    گوئیدولین در گفتگو با توتواسپورت گفت:" اگر بازیکنان اصلی تیم نظیر الکسیس سانچس و گوکان اینلر باشگاه را ترک کنند به بازیکنانی را به عنوان جانشینان انها به خدمت خواهیم گرفت."
    سانچس که هم اکنون با تیم ملی شیلی در کوپا آمه ریکا حضور دارد مورد توجه بارسلونا قرار گرفته و به نظر می رسد به زودی پیوستن او به نوکمپ قطعی شود. در حالی که او از منچسترسیتی و ناپولی پیشنهاد دارد اما دلش با بارسا و می خواهد به قهرمان اروپا بپیوندد.
    گوئیدلین گفت:" امیدوارم فصل آینده تیم خوبی در اختیار داشته باشم و بازیکنانی نظیر دی ناتاله در تیم زیاد باشند."
    به نوشته روزنامه مارکا آخرین پیشنهاد بارسا برای جذب سانچس 26 میلیون یورو به علاوه جاناتان سورینا بوده است اما اودینزه حداقل 35 میلیون یورو می خواهد.
    به نظر می رسد با اتمام رقابتهای کوپا آمه ریکا تکلیف سانچس نیز مشخص شود.

2. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بوسکتس:" ما به دنبال انگیزه برای پیشرفت هستیم "

سرجیو بوسکتس در گفتگو با بارسا تی وی و وب سایت بارسا گفت: "پیشرفت در چیزی که ما طی سه سال گذشته به دست آورده ایم دشوار خواهد بود اما ما به دنبال پیدا کردن انگیزه هایی هستیم تا بتوانیم این کار را انجام دهیم. "

عکس نهایی
    ظهر شنبه، بیش از 130 کودک از منطقه بادیا دل والس، تمرین خود را در دومین کمپ تابستانی که با نام سرخیو بوسکتس برگذار شد به پایان رساندند. سپس همراه با 15 نفر از مربیان، مانند سال گذشته در جایگاه شمالی نوکمپ عکس یادگاری گرفتند.

علی رقم این که بوسکتس در حال سپری کردن تعطیلات می باشد، در دو هفته اخیر تمریناتش را آغاز کرده است. آخرین اتفاقی که امروز صبح به وقوع پیوست بازدید گروهی از هوادارن از نو کمپ بود. بوسکتس گفت :" فصل پیش من برای من تجربه فوق العاده ای بود. از اتفاقاتی که سال پیش افتاد بسیار لذت بردم. من رضایت را در چهره ی بچه ها، مربیان و مردم بادیا میبینم. همه چیز به خوبی پیش رفت."
    ما باید پیشرفت کنیم
    بوسکتس در صحبت راجع به فصل بعد گفت :" تمام چیز هایی که این تیم در سه سال گذشته به دست آورده است بزرگ هستند. او ادامه داد ، " اما این نیز واقعیتی است که فصل بعد به مراتب سخت تر خواهد بود. همه ی ما پیروزی میخواهیم و هر بازی و هر رقابتی برای ما حکم فینال دارد. "
    برای رسیدن به این هدف سرجیو فکر میکند که : "در هر بازی و در هر زمانی، به دنبال انگیزه هایی خاص برای پیروزی در فصل بعد هستیم. "
    تیم کامل است
    بوسکتس نگران تیم در سال آینده نیست : "تیم در حال حاضر کامل است. ما یک تیم بسیار خوب داریم و اکنون میتوانیم فونتاس و تیاگو را نیز به آن اضافه کنیم. من نمیدانم که ما به خرید بیشتر نیاز داریم یا نه، زیرا این تضمین شده است که ما میتوانیم با همین چیزی که در اختیار داریم با فصل بعد مقابله کنیم، ما یک تیم بسیار خوب داریم. اما در عین حال این نیز درست است که آوردن بازیکن جدید میتواند بسیار مهم باشد، من فکر میکنم در این شرایط ما فقط باید با صبر و شکیبایی با این مساله برخورد کنیم.

4. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض به به تو: مسی برای بهتر شدن از مارادونا کار دشواری دارد

مسی در رقابت های کوپا آمریکا نتوانست بازی های درخشانش با بارسا را با پیراهن آلبی سلسته تکرار کند و به همین دلیل با انتقادات زیادی روبرو شده است.

سایت گل- به به تو، ستاره سابق تیم ملی برزیل، معتقد است مسی با استعدادترین بازیکن دنیاست اما گفت که ستاره آرژانتینی برای اینکه واقعا به بازیکن بزرگی تبدیل شود، باید با تیم ملی کشورش به افتخار برسد.
    مسی در رقابت های کوپا آمریکا نتوانست بازی های درخشانش با بارسا را با پیراهن آلبی سلسته تکرار کند و به همین دلیل با انتقادات زیادی روبرو شده است.
    به به تو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای رسیدن به بزرگی واقعی، مسی باید علاوه بر بارسا، با تیم ملی آرژانتین نیز به افتخار برسد. بارسا با تیم ملی آرژانتین متفاوت است.
    بازیکنان بارسا مدت هاست که در کنار هم بازی می کنند و این کار را برای آنها ساده کرده است. آنها ژاوی و اینیستا را دارند اما در تیم ملی آرژانتین نمی دانم چنین اتفاقی می تواند رخ دهد یا خیر."
    او همچنین در مورد مقایسه مسی و مارادونا گفت:" مسی هنوز باید راهی طولانی را طی کند. مسی کار دشواری دارد که بهتر از مارادونا شود.
    بازی های مارادونا واقعا فوق العاده بود. نباید از مسی انتظار زیادی داشت. او تنها 23 ساله است."

8. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

كاپيتان سابق آرژانتين:
    به گوآرديولا علاقه خاصي دارم
    مسي «سلاحي ترسناك» براي تيم‌هاي حريف است

پابلو سيمونه به دنبال انتقادهاي اخير مسي به حمايت و ستايش او پرداخت و گفت كه در بازي‌هاي بعدي ليونل مسي ديگر را مشاهده خواهيم كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديگو پابلو سيمونه - كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال آرژانتين- به دنبال انتقادهاي اخير از ليونل مسي ، زبان به مدح و ستايش و دفاع از او گشود.

سيمونه 41 ساله كه اخيرا به عنوان سرمربي باشگاه راسينگ آرژانتين انتخاب شد، در گفت و گو‌ با يك پايگاه اطلاع رساني آرژانتيني گفت: مسي بازيكن غير عادي است و در حال حاضر تمام توانايي‌هاي خود را رو نكرده است به نظر من او در مسابقه او بد كار نكرد در بازي دوم هم شرايط طبق روال او پيش نرفت و اين ممكن است براي هر بازيكني اتفاق افتد.

بهترين بازيكن در سال اخير فوتبال جهان به دنبال نمايش ضعيف تيم ملي فوتبال آرژانتين در رقابت‌هاي كوپا آمريكا، از سوي رسانه‌ها و تماشاگران آرژانتيني در معرض شديدترين انتقادها قرار گرفت.

كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال آرژانتين افزود: در زمان‌هاي كه يك تيم نمي‌تواند نمايش خوبي داشته باشد، بسيار سخت است كه بازيكن نمايش عادي و هميشگي خود را ارائه دهد. اما با اين وجود بايد بگويم كه وجود ليونل مسي همچون سلاحي ترسناك براي تيم‌هاي ديگر است و مطمئنا در بازي‌هاي بعدي نسخه بهتر مسي را مشاهده خواهيم كرد.

سيمونه در پايان به ستايش گوآرديولا، سرمربي آبي ـ اناري‌ها ايالت كاتالونيا پرداخت و يادآور شد: به گوآرديولا علاقه دارم. به ويژه‌ اين كه او مي‌تواند نمايش فوق العاده‌ و روند پيروزي‌هاي تيم را حفظ كند، بسيار سخت است كه روحيه پيروزي را در تمام بازي‌ها به تيم تزريق كرد. گوآرديولا چنين توانايي دارد من در دوران بازيگري در بسياري از مناسبت‌ها با او ديدار كرده‌ام ، در بارسلونا رابطه صميمي و بسيار خوبي بين مربي و كادر فني و بازيكنان وجود دارد اين به خوبي در اين تيم اسپانيايي هويدا است. نتيجه‌ فوتبال زيباي اين همواره پيروزي است و اين چيزي است كه تماشاگران مي‌خواهند.

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------

گفت‌وگو با اينيستا در سالروز فينال جام جهاني 2010
    ستاره‌ي اسپانيا و بارسلونا:
    نمي‌دانم چرا در آن روز انقدر آرام بوديم

ستاره‌ي تيم ملي اسپانيا و باشگاه بارسلونا در سالروز فينال جام جهاني 2010 كه موفقيتي تاريخي را براي ماتادورها رقم زد گفت‌وگويي با روزنامه ماركا انجام داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زوج طلايي ژاوي در خط هافبك تيم ملي اسپانيا و بارسلونا تقش بسزايي در قهرماني اسپانيا در جام جهاني داشت. اينيستا گل قهرماني شاگردان دل بوسكه را در دقايق پاياني وقت‌دوم اضافي به ثمر رساند، اما آنچه او را محبوب تمام مردم اسپانيا حتي مادريدي‌ها كرد حركت ارزشمند او بود كه ياد و خاطره‌ي بازيكن فقيد اسپانيا دني خاركه را گرامي داشت.

* يك سال از روزي كه اسپانيا با گل تو قهرمان جام جهاني شد، گذشته و نام تو اكنون در تاريخ با اين قهرماني گره خورده است چه احساسي داري؟

- اين يك اتفاق ويژه براي من بود. بسيار خوشحالم كه نامم در بخشي از اين تاريخ وجود دارد و از اين بابت به خودم افتخار مي‌كنم.

* از پارسال تا الان چقدر تغيير كرده‌اي؟

- شايد رفتارهاي بيروني‌ام عوض شده باشد اما احساس دروني من ثابت باقي مانده است. همان احساسي كه لحظه گل زدن به هلند داشتم.

* يازدهم جولاي چه روزي براي تو بود؟

- به خوبي در خاطر دارم كه برايم يك روز معمولي بود. ما بازي داشتيم مثل همه‌ي بازي‌هايي كه تاكنون انجام داده‌ايم. يادم مي آيد همه آسوده خاطر و راحت بوديم. الان كه فكر مي‌كنم واقعا نمي‌دانم چرا با وجود اين كه براي اولين بار بود كه به فينال جام جهاني مي‌رسيديم آن قدر آرامش داشتيم و آن همه آسودگي خاطر از كجا نشات مي‌گرفت.

* هيچ وقت فكر مي‌كردي كه روزي به قهرمان ملي اسپانيا تبديل شوي؟

- نه. در سال 2006 در لباس اسپانيا اولين بازي ملي‌ام را انجام دادم، قهرماني در جام جهاني بهترين اتفاق زندگي‌ام بود. هرگز بعد از اولين بازي كه براي تيم ملي انجام دادم فكر نمي‌كردم كه در فاصله‌ي دو سال بتوانم با تيم ملي اسپانيا قهرمان يورو و دو سال بعد قهرمان جهان شوم. قهرماني در يكي از اين دو رويداد اتفاق بزرگي است كه كشورها حاضرند هزينه‌ي زيادي بابت به دست آوردن آن انجام دهند. اسپانيا پيش از اين به قهرماني در جام جهاني حتي نزديك هم نشده بود.

* درباره‌ي گل فينال و لحظات بعد از آن بگو.

- لحظه‌ي باورنكردني بود. احساس مي‌كردم همه ايستاده‌اند و منتظرند ببينند تكليف توپ چه مي‌شود.انگار همه يخ زده بودند. زماني كه توپ را كنترل مي‌كردم مطمئن بودم كه گل مي‌شود. نمي‌توانم بگويم چرا چنين احساسي داشتم فقط ممئن بودم توپ را خوب كنترل كرده‌ام و مي‌توانم توپ را گل كنم. بعد از زدن گل به سمت پرچم كرنر دويدم. بازي تمام شد. ايكر جام را بالاي سر برد. تمام اين لحظات تاريخي در ذهن تك تك ما باقي خواهد ماند.

* تصويري از تو وجود دارد زماني كه به گوشه زمين دويدي، برگشتي و پشت سرت را نگاه كردي. دنبال چه مي گشتي؟

- مي دانستم در محوطه جريمه تنها هستم و مي‌ترسيدم آفسايد باشد، اما ديدم كه كمك داور برگشته و به سمت وسط زمين مي‌دود. اما نمي‌توانم بگويم دقيقا چه ديدم. دقيقه‌ي 116 يكي از لحظات به يادماندني زندگي من است.

* در گوشه‌ي زمين و در كنار پرچم كرنر چه اتفاقي افتاد؟

- تصاوير گوياي همه چيز هست. من روي زمين ولو شدم. ويكتور والدس به سمت من دويد و خودش را روي من انداخت اما هيچ كس حرفي نمي‌زد، فقط صداي گريه بود.

* و ماجراي عكس دني خاركه روي پيراهن...

- از چند روز پيش اين فكر به ذهنم رسيده بود. يادم آمده بود كه خسوس ناواس يك بار عكس پوئرتا را روي پيراهنش انداخته بود. اين فكر به ذهن من هم رسيد و موضوع را با تورس در ميان گذاشتم چرا كه او با من و دني در تيم زير 19 سال حضور داشت. فرناندو به من گفت هر كاري كه صلاح مي‌داني انجام بده.

* همه‌ي اين افكار پيش از بازي فينال به ذهن تو رسيد؟

- بله. پيش از بازي پيراهنم را بردم و گفتم اين عكس را روي آن چاپ كنيد. زماني كه اين كار در حال انجام بود، من از او جدا شدم و با تيم در زمين گرم كردم. وقتي به رختكن برگشتم ديدم پيراهن دني حاضر شده است. مي‌دانستم اين پيراهن را من بايد در زمين بر تن كنم.

* خاركه براي اينيستا چگونه دوستي بود؟

- دوستي صميمي كه هميشه در خاطرم باقي خواهد ماند. هميشه با خودم فكر مي‌كنم تصوير قهرماني در جام جهاني چيزي نيست كه هميشه در ذهن من باقي بماند بلكه ياد و خاطره‌ي دني است كه هميشه در ذهنم جاودانه خواهد ماند.

* زماني كه نام ورزشگاه ساكرسيتي را مي‌شنوي چه احساسي پيدا مي‌كني؟

- جايي كه اولين قهرماني ما در آنجا رقم خورد. ورزشگاهي كه هيچ‌گاه از ذهن‌مان پاك نخواهد شد.

* سبك فوتبال اسپانيا در هزاره‌ي سوم و قرن وبيست و يكم چگونه است؟

- راه زيادي را طي كرده‌ايم تا به اينجا برسيم. اين سبكي است كه در آن احساس راحتي مي‌كرديم. دل بوسكه ما را در اين سيستم قرار داده و هر بازيكن مي‌داند دقيقا بايد چه كاري انجام دهد. زماني كه كاري به خوبي پيش مي‌رود بايد به كارش ادامه دهد. اسپانيا هم در حال حاضر دارد كارش را به خوبي انجام مي‌دهد.

* در حالي به عنوان قهرمان اسپانيا در پايان جام جهاني شناخته شدي كه ما‌ه‌هاي سختي را پشت سر گذاشته بودي.

- كاملا درست است. چندين ماه آسيب ديده بودم. من به خوبي مي‌دانستم كه براي موفقيت بايد هزينه كرد. نه فقط در فوتبال بلكه براي رسيدن به هرچيزي بايد هزينه كرد. بايد براي رسيدن به موفقيت تلاش كرد كه بر چيزهاي سخت و دشوار غلبه كنيم. اين ديدگاه در شخصيت من وجود دارد و فكر مي‌كنم غير از من تمام بازيكنان چنين ديدگاهي داشتند. آسيب ديدگي باعث مي‌شود كه يك بازيكن قدر روزهاي سلامتي‌اش را بداند.

* نمونه‌اش جام جهاني بود. بعد از شكست مقابل سوئيس باز هم اسپانيا مدعي به شمار مي‌رفت.

- مي‌دانستيم اين كه مدعي قهرماني هستيم مي‌تواند براي ما بسيار خطرناك باشد. زماني كه به فينال راه پيدا كرديم هم مي‌دانستيم كه انتظارها از ما بسيار بالا رفته و همه قهرماني مي‌خواهد. البته قبول دارم كه شكست از سوئيس در بازي اول براي ما شوك بود. به هيچ وجه انتظارش را نداشتيم. اما بعد از اين شكست تيم خودش را پيدا كرد و نشان داد كه مي‌تواند در لحظات سخت و دشوار بازي‌هاي درخشاني را به نمايش بگذارد.

* اسپانيا قهرمان جام جهاني شد يا بارسلونا؟

- اين دو تيم يكي نيستند. بارسا باشگاهي است كه من عاشق بازي كردن در آن هستم و از اين طريق به تيم ملي مي‌رسم.

* اينيستا اكنون يك نام جاودانه در تاريخ اسپانيا است. دوست داري در سال‌هاي بعد از تو چگونه ياد شود؟

- بازيكني كه همه چيزش را در راه باشگاه داده و هميشه در زمين صادق بوده است.

* از اين كه بازيكنان قهرمان جهان در فاصله‌ي كمتر از يك سال در بازي‌هاي ال كلاسيكو اين گونه به جان هم افتادند احساس شرم نداري؟

- اين مسائل در فوتبال رخ مي‌دهد و ما با آن زندگي مي‌كنيم. در حال حاضر هم همه چيز پشت سر ماست و تا هميشه باقي نخواهد ماند.

10. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Picture of the Day: Iniesta’s celebration

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    July 11, 2011

Iniesta’s World Cup shirt in Cornella-El Prat

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    July 11, 2011

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مروری برخاطرات قهرمانان اسپانیا- داوید ویا: مردانی را دیدم که مثل بچه ها گریه می کردند

قهرمانان جام جهانی را به خانه بردند

سایت گل- قهرمانی در جام جهانی برای داوید ویا مثل دست یابی به آسمان بود. ستاره اسپانیایی آنچه در رختکن ورزشگاه ساکرسیتی و بعد از دیدار فینال رقابتهای جام جهانی دیده را هرگز فراموش نخواهد کرد:« من مردان عاقل و بالغی را دیدم که مثل بچه ها گریه می کردند. درداخل رختکن تک تک ما به گریه افتاده بودیم.»

در این میان اشکهای کاپدویلا بیش از هر فرد دیگری توجه ویا را به خود جلب کرده بود:« دیدن اشکهای بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا که تمام عمرشان را وقف فوتبال کرده بودند، واقعا تکان دهنده بود. و یا کاپدویلا.او مثل یک بچه کوچولو گریه می کرد.نمی دانم که او احساساتی شده بود یا نه ولی مثل یک نوزاد زار می زد.»

ویا در رقابتهای جام جهانی 5 گل برای تیمش به ثمر رساند و گلی که درمرحله یک چهارم نهایی وارد دروازه پاراگوئه کرد را بیش از هرگل دیگری ارزشمند می داند:« این گل معانی فراوانی داشت. راه ما را به مرحله نیمه نهایی باز کرد و به طلسمی که درمرحله یک چهارم نهایی به آن برخورده بودیم پایان داد.بازی جنون آمیزی بود. بعد از آن که گل را از طریق تلویزیون دیدم متوجه شدم که لازم نبود آن قدر تلاش کنم، چون دروازه خالی مقابلم بود. راستش را بخواهید با تمام وجود شوت زدم.»

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

نشانه‌هاي مثبت از انتقال سسك به بارسلونا

به نقل از اسپورت کاتالونيا، سسک فابرگاس که به همراه تيمش به تور تابستاني نرفته و در لندن براي ادامه مذاکرات مانده است، از اينکه باشگاه پيشنهاد ونگر براي تمديد قطعي قرارداد و رد نهايي درخواست بارسلونا را قبول نکرده، خوشحال است. آرسن ونگر سرمربي فرانسوي باشگاه آرسنال دو روز پيش بر اين نکته تاکيد داشت که با تمام قدرت براي حفظ نصري و فابرگاس خواهد جنگيد؛ اما نشانه‌هايي از چراغ سبز مديران آرسنال به بارسلونا به‌وضوح رويت مي‌شود و درخواست اخير ونگر نيز نظر مقامات آرسنال را جلب نکرده است. اين‌همه تاخير در خريد سسک فابرگاس شايد بر سر تنها 5 ميليون يورو شکل گرفته و دوره لجاجت دو طرف بر سر فاصله 5 ميليون يورويي پيشنهاد 35 تايي بارسا و مبلغ کارشناسي شده 40 ميليون يورويي آرسنال به طور کسل کننده‌اي طولاني شده است.

16. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو در روز 11 ژولای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پادشاه ( آلونسو ، راننده فرمول 1 )

اینیستای جاوید

آندرس سالگرد گل خود در فینال جام جهانی را جشن گرفت

پپ از ایتالیا بازگشت تا مقدمات فصل 2011 - 2012 را برای بارسا آماده کند

یک پله به عقب برای سسک و الکسیس ... منتظر برای اخبار جدید

کوپا آمریکا ..... آرژانتین - کاستاریکا

فشار روی مسی - پیشگیری از فاجعه

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت در روز 11 ژولای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کابوس مسی

مسی سرگردان بین عدم هماهنگی تیمی آرژانتین و علاقه اش مبنی بر درخشش در تیم ملی همانند بازی هایش با بارسا

مارادونا از لئو دفاع کرد

" سرزنش او ناعادلانه است . ما بازیکنیانی مثل ژاوی و اینیستا و پیکه نداریم . "

18. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سزار لوئیس منوتی: مربی شبیه مورینیو زیاد است اما گواردیولا بی نظیر است

گواردیولا در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت و در این مدت بارسا دو بار قهرمان چمپیونز لیگ و سه بار قهرمان لالیگا شد

سایت گل- سزار لوئیس منوتی، سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین، پپ گواردیولا، سرمربی بارسا را مورد ستایش قرار داد و او را مهمترین دلیل موفقیت های بارسا در چند سال اخیر دانست.
    گواردیولا در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت و در این مدت بارسا دو بار قهرمان چمپیونز لیگ و سه بار قهرمان لالیگا شد و منوتی که برای مدت کوتاهی در سال 1984 هدایت بارسا را برعهده داشت، معتقد است گواردیولا را باید به دلیل این موفقیت ها مورد ستایش قرار داد.
    منوتی در گفتگو با ال پائیس گفت:" این ثابت شده که گواردیولا مهمتر از همه بازیکنان تیمش است. البته او همیشه گفته که این طور نیست اما چه چیز دیگری می تواند بگوید؟ شما نمی توانید ادعا کنید که بهترین هستید.
    فقط به بازیکنان تیم نگاه کنید. قبل از گواردیولا، پیکه چه بازیکنی بود؟ یا پدرو؟ بوسکتس؟ تحت هدایت گواردیولا، آنها به یک پدیده تبدیل شده اند. البته آنها کمی خوش شانس هم بوده اند اما این دیوانگی است که بگوئیم موفقیت های گواردیولا تنها به دلیل بازیکنانش است."
    او سپس گواردیولا را با مورینیو مقایسه کرد و گفت:" آنها خیلی به هم شبیه هستند. با این وجود تفاوت های زیادی نیز بین آنها وجود دارد. مربیان شبیه مورینیو زیاد هستند اما گواردیولا بی نظیر است."

20. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •