1-وليد عليو كه تازه به تيم اضافه ميشه نمي زاره تو
2- يوسفي تو تداركاتيا خوب بوده اونو مي زاره
كلا تركيبش شبيه فصل پيش مي زاره با كمترين تغيير
شايد نيمه دوم زنديو بياره شايدم برعكس بشه جاي زنديو يوسفي
1-وليد عليو كه تازه به تيم اضافه ميشه نمي زاره تو
2- يوسفي تو تداركاتيا خوب بوده اونو مي زاره
كلا تركيبش شبيه فصل پيش مي زاره با كمترين تغيير
شايد نيمه دوم زنديو بياره شايدم برعكس بشه جاي زنديو يوسفي
ای وای واسه چی؟
اه. پس کی می خواد بازی کنه؟ همون تیمی که تو تدارکاتیا بازی کرد؟!!!!!!
ترکیبی که خبر انلاین چیده ارش تک مهاجمه
یکی دو نفر هم تو نظرهای قسمته خبری که خسرو به بازی نمیرسه نوشتن فرهاد هم نیست
دقیقا نمیدونم چرا نیست اخه مصدومم نبود....
کرار/حیدری/میداوودی/و احتمالا فرهاد نیستن.کله سپاهان یه طرف این 4 تا هم یه طرف
ارش میخواد گل بزنه؟به نفتون و گل گهر نتونست گل بزنه(فکر کنم به گل گهر یه پنالتی زد)
با این وضع خیلی کارمون سخت میشه.نصفه تیممون نیستن.....
با این حال بازم میبریم
خوب...از همین الان دست پیش رو گرفتید که اگه باختید بگید نصف تیم ما نبودند![]()
اره دقیقا !
اگه باختیم نصف تیم ما نبودند!دست رو هم پس می دیم!
![]()
ببازیم هم ملالی نیست!
تیم بازیکنای زیادی گرفته، تا هماهنگ بشن وقت لازمه...
من شخصا تا 3-4 بازی اول هیچ انتظاری از بازیکنا ندارم...!
مظلومی که امتحان خودشو پس داده، یعنی کارش درسته اگه این وسط مشکلی پیش بیاد 80% مقصر بازیکن هستش...!
دست پیش چیه؟خوب نصفه تیممون نیستن اگه بودن که 3-4 تا میخوردین
هرچی باشه ما استقلالیم پر افتخارترین تیم ایران
استقلال همیشه استقلاله
ما هدفه بزرگتری داریم.اونم ستاره ی سومه رو پیرهنمونه تا دوباره عنوانه پر افتخارترین تیم اسیا رو به دست بیاریم که چند سالی میشه از دستش دادیمو سومین تیمه پر افتخار اسیاییم
چند تا بازیه اوله فصل باید بگذره تا بچه ها اماده بشنو بازیهایه اولو دنباله نتیجه نیستیم دنباله هماهنگیو امادگیه بیشتریم.چون هدفمون ستاره ی سومه و تویه لیگم شک نکن قهرمان خودمونیمحالا 4.5 تا بازیه اولو از دست بدیم خیالی نیست چیزی عوض نمیشه
حالا شانسی که شما اوردین اولین بازیمون با شماست و شانسه خیلی بهتری که اوردین اینه که نصفه تیممون تیمه دوممونه
ولی زیاد خوشحال نباشید بازیه برگشت تو ازادی تو اوج امادگیمون بهمون میخورید پارسال 4 تا خوردین امسال 6 تا رو شاخشه
بازیه امروزم اگه بردین مبارکتون باشه و ما هیچ بهونه ای نمیخوایم بیاریم چون هنوز همه بازیکنامون حتی با هم تمرینم نکردن چه برسه به بازی.....برایه همین انتظار برد از تیممون نداریم ولی بازم میگم استقلال همیشه استقلاله
بچه ها حمودی هم مصدوم شد![]()
حنیف عمران زاده گفت:حرکت فصل قبل سپاهانی ها را تلافی کردیم
حنیف عمران زاده گفت: با بردن در فصل نقل و انتقالات حرکت فصل قبل سپاهانی ها را تلافی کردیم.
حنیف عمران زاده در خصوص بازی استقلال مقابل سپاهان در هفته نخست رقابت های لیگ برترگفت: با توجه به اینکه هر دو تیم در این فصل از مدعیان قهرمانی هستند این بازی ۶ امتیاز دارد و از نظر روحی هم تاثیر زیادی در آغاز فصل بر روحیه بازیکنان و کادر فنی تیم برنده دارد.
مدافع تیم فوتبال استقلال در ادامه با ابراز رضایت از وضعیت تمرینات این تیم در هفته اخیر گفت: خوشبختانه بازیکنان ملی پوش هم به سایر نفرات تیم اضافه شده اند و به هماهنگی تیمی رسیده ایم.
وی افزود: فصل قبل سپاهان بازیکنان ما را گرفت، اما در این فصل تلافی کردیم. در فصل نقل و انتقالات بهترین عملکرد را داشته ایم و امسال تیم پر مهره ای داریم اما باید مراقب باشیم که به حاشیه نرویم.
مدافع تیم استقلال خاطرنشان کرد:هواداران استقلال حساسیت خاصی به نتیجه گرفتن تیم مقابل سپاهان دارند،. با حمایتشان بردن سپاهان در اصفهان کار سختی نیست.
دیدار تیم های فوتبال سپاهان اصفهان و استقلال تهران در هفته اول یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه روز چهارشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.
علی حمودى : نمى دانم قرار است در چه پستى بازى کنم
على حمودى مدافع جدید تیم استقلال در تمرینات این تیم با مشکل مصدومیت رو به رو شد این بازیکن در حال حاضر از شرایط ایده آلى برخوردار نیست و نمى داند که براى بازى آماده مى شود یا خیر.او گفت: شرایط تیم خوب است و بازیکنان و کادر فنى براى دیدار مهم با سپاهان آماده مى شوند، این بازى ارزش زیادى براى ما دارد زیرا مشکلات دو باشگاه به حساسیت این دیدارافزوده است.وى افزود: در جریان تمرینات با مصدومیت رو به رو شدم اما مشکلم جدى نیست و براى بازى آماده مى شوم زیرا دیدار براى هر بازیکنى اهمیت دارد و من هم قصد دارم با بهبودى کامل در ترکیب قرار بگیرم.حمودى تصریح کرد: از شرایط خسرو حیدرى با خبر نیستم من در حقیقت نمى دانم قرار است در چه پستى بازى کنم اما این را مى دانم که من و خسرو حیدرى مشکلى نداریم و قرار نیست یک نفر از ما جاى دیگرى را بگیرد.وى در پایان اظهار داشت: مى دانم بازى در استقلال سخت است اما من این ریسک را پذیرفتم، پس باید با تمام وجود مبارزه کنم.
کیانوش رحمتى: باید سپاهان را ببریم
کیانوش رحمتى،بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در اصفهان باید تیم مدعى سپاهان را ببریم تا خود را به عنوان مدعى اول قهرمانى معرفى کنیم. او افزود: شرایط خوبى در تیم حکم فرماست و بازیکنان ملى پوش نیز به تمرینات اضافه شده اند و هیجان تمرینات را بالاتر برده اند.وى ادامه داد: قرعه کشى باعث شده است تیم ما و سپاهان در هفته اول مقابل یکدیگر قرار گیرند. طبیعى است که رویارویى این ۲ تیم در هفته اول حساسیت دو چندانى دارد چرا که این ۲ تیم هر دو شانس قهرمانى دارند.رحمتى خاطرنشان کرد: باید سپاهان را در خانه ببریم تا قدم اول را محکم برداریم و به حریفان نشان دهیم که مدعى اول قهرمانى استقلال است.
برتری استقلال مقابل سپاهان در ادوار لیگ !
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دو تیم فوتبال استقلال و سپاهان در حالی در هفته اول لیگ یازدهم به مصاف هم میروند که آمار حکایت از برتری استقلال مقابل سپاهان در ادوار لیگ دارد.
در ۴۶ بازی دو تیم در چارچوب لیگ، استقلال ۱۹ برد و سپاهان ۱۶ برد بدست آورده اند و نتیجه ۱۱ بازی نیز مساوی شده است.
سپاهان اولین بار در فصل ۵۳ با گل مصطفی حیدری موفق به شکست استقلال شد . بهترین برد سپاهان مقابل استقلال ، پیروزی ۳ بر یک در لیگ ۷۳ و بهترین برد استقلال نیز پیروزی ۴ بر صفر در لیگ ۵۰ است.
یدالله اکبری هافبک سابق آبی پوشان با ۵ گل بهترین گلزن استقلال در مصاف با سپاهان بوده است. غلامحسین مظلومی و رضا عنایتی نیز ۴ گل به سپاهان زده اند. لئون استپانیان هافبک ارمنستانی سپاهان با ۶ گل بهترین گلزن این تیم مقابل استقلال است. سید امین موسوی ۵ گل و محرم نویدکیا، مهدی سیدصالحی و رسول خطیبی نیز با ۴ گل دیگر گلزنان برتر سپاهان در مصاف با استقلال بوده اند.
عملکرد دو تیم در ۲۰ بازی لیگ برتر نیز بدین صورت بوده است که ۷ بار سپاهان و ۷ بار استقلال پیروز شده اند و ۶ بازی نیز مساوی شده است. استقلال۲۷ گل و سپاهان نیز ۲۷ گل به ثمر رسانده اند. در لیگ برتر رسول خطیبی و محرم نویدکیا با ۴ گل بهترین گلزنان سپاهان هستند و رضا عنایتی هم با ۳ گل بهترین گلزن استقلال بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال و حوصله بحث و کل کل کردن و اینا رو ندارم ولی این حرفا دیگه یعنی چی ؟؟؟؟؟!!
4 تا زدید چند تا خوردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوری میگید 4 تا انگار 4 هیچ بردید
واقعا بعضی مواقع آدم میمونه چی بگه !!
در ضمن اینقدر که سپاهان تو فصل نقل و اتنقالات بازیکن از دست داد هیچ تیمی نداد
رحمتی - حیدری - حاج صفی عقیلی - توره - عنایتی - کاظمیان
به اضافه ی سرمربی تیم
بیش از 70 درصد ترکیب تیم عوض شده و برای هماهنگی بین بازیکنای جدید هفته ها وقت نیازه پس اونی که به قولی باید دست پیش رو بگیره سپاهانه که کل ترکیب تیمش عوض شده
این بازیکناتون هم که نباشن بازم ترکیبتون از سپاهان خیلی قویتره
+
بازی اول لیگ هیچ موقع ملاک نیست
بعد از 6-5 هفته معلوم میشه کی چیکارست![]()
Last edited by MoH_@_MaD; 03-08-2011 at 13:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)