تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 154 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تلاش میلان برای جذب دروگبا

منابع رسانه‌ای ایتالیا از تکاپوی مربی تیم آ.ث.میلان برای جذب مهاجم ساحل عاجی چلسی در ماه ژانویه خبر می‌دهند.

به نقل از سایت اخبار فوتبال ایتالیا، ماسیمیلانو آلگری به منظور افزایش توان تهاجمی تیمش علاقمند است امکان جذب دیدیه دروگبا را در ایام نقل و انتقالات ابتدای سال نو میلادی موسوم به «پنجره زمستانی»‌ بیابد.

در شرایطی که آنتونیو کاسانو به علت جراحی قلب قادر نیست برای روسونری‌ها در فصل جاری فعالیت کند، سرمربی میلان اکنون با محدودیت‌های زیادی در خط حمله تیم خود مواجه شده است. از طرفی به منظور جلوگیری از کاهش راندمان خوب کنونی زلاتان ابراهیموویچ، از سران تیم درخواست جذب گلزن آفریقایی تیم استامفوردبریجی را داده است.

براین اساس مدیران تیم ایتالیایی نیز موافقت خود را برای این منظور اعلام کرده اند. در این میان آنها با توجه به شرایط سنی بالای دروگبا و در نظر گرفتن این نکته که قرارداد مهاجم مورد نظر تابستان سال آینده به پایان خواهد رسید، امیدوارند در صورت ارائه پیشنهاد، بدون پرداخت هیچ رقم اضافه‌ای، گلزن سال‌های اخیر چلسی را تصاحب کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

دل پیرو در آستانه پیوستن به آث‌میلان

باشگاه آث‌میلان رسما اعلام کرد قصد دارد مهاجم 37 ساله تیم یوونتوس را به عنوان جایگزین کاسانو به خدمت بگیرد. به گزارش برنا، تیم آث میلان در تلاش است الساندرو دل‌پیرو، بازیکن کهنه‌کار تیم یوونتوس، را جایگزین آنتونیو کاسانو کند.

آدریانو گالیانی، نایب ريیس باشگاه میلان پس از اینکه باشگاه یوونتوس اعلام کرد تمایلی به تمدید قرارداد دل‌پیرو در پایان فصل ندارد، اعلام کرد: قصد دارد این مهاجم کهنه کار را به عنوان جایگزین کاسانو به خدمت بگیرد. آنتونیو کاسانو، فوروارد میلان، هفته گذشته تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت و پیش‌بینی می‌شود 6 ماه از میادین به دور باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قضیه دلپیرو که منتفی شده
    گالیانی توی مصاحبه ای که امروز داشت از اون درباره خرید دلپیرو سوال کردن که گالیانی هم در جواب گفته که بهتره این شوخی ها رو کنار بذاریم و جدی باشیم
    دقیقا همین صحبتش داره میگه که میلان قصد خرید دلپیرو نداره

5. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه انتقاد دارم...

چرا مربی میلان از فلامینی خیلی کم استفاده میکنه. از وقتی این هافبک فرانسوی آرسنال رو ترک کرد و به میلان اومد تبدیل شد به یه بازیکن نیمکت نشین و وقتی هم که ازش استفاده میکردن میذاشتن تو پست های غیرتخصصی که عملا اون کارآیی رو نداشت.

من چند سال پیش فکر میکردم اگه بیاد به میلان به یه مهره کلیدی تبدیل میشه اما....

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب الان که فلامینی مصدومه...همون اول فصل مصدوم شد و گفته شده که پنج ماه دور از میادینه
    ولی هر وقت در دسترس بود از اون استفاده شده...البته فلامینی هم هیچ وقت عملکردی که در آرسنال داشت رو در میلان به نمایش نذاشت (به نظر من)
    تا اونجایی هم که من دیدم و میدونم همیشه توی خط هافبک و بعنوان هافبک مرکزی با هافبک دفاعی بازی کرد
    درسته دیگه

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا من یه انتقاد دارم...

چرا مربی میلان از فلامینی خیلی کم استفاده میکنه. از وقتی این هافبک فرانسوی آرسنال رو ترک کرد و به میلان اومد تبدیل شد به یه بازیکن نیمکت نشین و وقتی هم که ازش استفاده میکردن میذاشتن تو پست های غیرتخصصی که عملا اون کارآیی رو نداشت.

من چند سال پیش فکر میکردم اگه بیاد به میلان به یه مهره کلیدی تبدیل میشه اما....
    فلامینی تا 6 ماه دیگه مصدومه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جدايي فن بومل از ميلان

بازيکن کهنه‌کار و هلندي ميلان احتمال دارد آخرين فصل حضورش در ميلان را تجربه کند.

مارک فن‌بومل هافبک تدافعی روسونری‌ها احتمال دارد پایان این فصل سن‌سیرو را ترک کند.
    این بازیکن کهنه‌کار هلندی ترک میلان را رد نمی‌کند و اعتقاد دارد که در این‌باره تصمیم خودش را در آینده‌ای نزدیک خواهد گرفت.
    او در گفت‌و‌گوی کوتاهی که با روزنامه تلگراف هلند داشت، گفت: درباره ترک میلان و آینده نمی‌خواهم اظهارنظر کنم و فعلاً تمام تمرکزم بر روی میلان و تیم ملی هلند است.
    وی افزود: البته هنوز تا پایان فصل بازی‌های زیادی باقی مانده است و حضور تیم نیز در پیکارهای لیگ قهرمانان می‌تواند در تصمیم‌گیری من موثر باشد. باید با آرامش تصمیم بگیرم و تمامی جوانب را در پایان فصل بسنجم.

براین اساس احتمال دارد کاپیتان تیم ملی هلند و ستاره سابق بارسلونا و بایرن مونیخ به پی اس‌وی آیندهون هلند جایی که به فوتبال اروپا معرفی شد، بازگردد.

کد:

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بوآتنگ در آستانه کسب عنوان آفریقایی

کوین پرینس بوآتنگ ستاره جوان روسونری ها به عنوان یکی از نامزدهای کسب عنوان بهترین بازیکن سال آفریقا شده است.

این خبر در حالی است که کوین پرینس بوآتنگ اخیرا اعلام کرده بود که قصد دارد تا سن 24 سالگی از فوتبال ملی غنا خداحافظی کند و در تصمیم خود جدی است.

بوآتنگ یکی از 10 اسامی است که برای کسب این عنوان انتخاب شده اند.افتخاری که سال پیش نصیب ساموئل اتوو مهاجم سابق اینتر شد

اتوو در حال حاضر در تیم آنژی ماخاچ کالا سپری می کند و بار دیگر در این لیست در کنار آدل تارابت ( از تیم پارک رنجرز نماینده مراکش ) قراردارد..اندره آیف از المپیک مارسی به عنوان نماینده غنا , آساموآ گیان ( العین و نماینده غنا) ,دروگبا ( چلسی نماینده ساحل عاج) , موآسا سو ( لیل نماینده سنگال ) ,سیدو کیتا (بارسلونا نماینده مالی ) , جروینهو ( آرسنال نماینده ساحل عاج) , و در نهایت یحیی توره (منچستر سیتی نماینده ساحال عاج ) در این لیست قرار دارند.

برنده این عنوان توسط یک رای از سرمربی تیم های ملی آفریقایی مشخص خواهد شد و این رای طی مراسمی در آکرا غنا در تاریخ 22 دسامبر مشخص خواهد شد.

کد:

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب الان که فلامینی مصدومه...همون اول فصل مصدوم شد و گفته شده که پنج ماه دور از میادینه
    ولی هر وقت در دسترس بود از اون استفاده شده...البته فلامینی هم هیچ وقت عملکردی که در آرسنال داشت رو در میلان به نمایش نذاشت (به نظر من)
    تا اونجایی هم که من دیدم و میدونم همیشه توی خط هافبک و بعنوان هافبک مرکزی با هافبک دفاعی بازی کرد
    درسته دیگه
    درسته الان فلامینی مصدوم هست ولی اگه مصدوم هم نباشه خیلی کم ازش استفاده میشه.در مورد عملکردش هم باهات موافقم فصل 2008-2007 که تو آرسنال بود یکی از بهترین سال های بازیگریش بود و چندتا گل زیبا هم زد که جزء بهترین گل های سال انگلستان بود اما متاسفانه توسط ریموند دومنک(مربی سابق تیم ملی فرانسه) برای مسابقات یورو 2008 دعوت نشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در زمان مربیگری انجلوتی میشه گفت بعضی مواقع در پست غیر تخصصی خودش بازی میکرد
    ولی در زمان الگری توی پست خودش اون رو بازی میداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •