یکی طرز تلفظ دقیق این de gea رو میگه؟
بالاخره دخه آ یا دخیا یا دگیا یا دگه آ؟
daˈβið de 'xea
مختلفه...عرب ها میگن ده خیا....انگلیسی ها میگن دهیا....
ما همون انگلیسیش رو میگیم دهیا
همونطور که سامان گفت ده حیا درست هست
مارتین تایلر هم ده حیا تلفظ می کرد !
خب اگه اینطوری باشه sergio aguero هم میشه سرهیو آگوهرو؟
چون زبان آرژانتینیام اسپانیایی هستش
من با اسپانیایی هم چک کردم الان که از قرار معلوم میشد دابید دهیا
البته انگلیسی ها این "خ" ای که اسپانیولها میگن رو چون نمیتونن مثل خودشون تلفظ کنن تقریبا میگن "ه". مثل خوزه یا الخاندرو که میگن هوزه و الهاندرو. خود اسپانیایی ها هم که من گوش دادم مثل ما "خ" نمیگن و یه جورایی همون تلفظ "ح" عربی رو که به "خ" نزدیک میشه دارن.
منچستر یونایتد،پردرامدترین تیم فصل 11-2010 لیگ قهرمانان
منچستر یونایتد نایب قهرمان فصل گذشته طبق امار و ارقام ارائه شده توسط ارگان برگزاری مسابقات یوفا،با 53.2 میلیون یورو پردرامدترین تیم فصل 11_2010 انتخاب شد.
27 میلیون از این مبلغ به دلیل صعود این تیم به مراحل بالاترکه 5.6 میلیون ان به خاطر نایب قهرمانی است و 25.9 میلیون ان از طریق معاملات پخش تلویزیونی است.
قهرمان رقابت ها بارسلونا،موفق به کسب 51میلیون یورو شد .که 30.7 میلیون به خاطر نتایج ، که 9 میلیون ان به خاطر قهرمانی است و 20.3 میلیون از بازار تلویزیونی رقابت هاست.
یوفا اعلام کرده که کل مبلغ داده شده به تمام 32 تیم حاضر در این رقابت ها 754.1 میلیون یورو بوده است.
که سهم چلسی 44.5 ،شالکه 39.75 و رئال مادرید 39.3 میلیون بوده است.
کمترین سهم را هم باشگاه MSK Zilina اسلواکی که هر شش بازی مرحله گروهی خود را باخت با 7.4 میلیون داشته است که سهم تلویزیون اسلواکی 212 هزار یورو بوده یعنی کمتر از حقوق یک هفته وین رونی!
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یانگ به سمت شکوه و افتخار حرکت می کند
تابستان امسال اشلی یانگ به منچستر یونایتد آمد و در اولین بازی خود در لیگ نمایشی بسیار خوب را از خود به جای گذاشت او با سرعت خوب و چشمگری خودش از جناه باعث شد که یونایتد مقابل وست برومویچ دو گل بزند و بازی را با پیروزی پشت سر بگذارد.
جما تامپسون (Gemma Thompson) روزنامه نگار manutd.com با اشلی یانگ گفتگو کرده و به او گفته که افکارت در مورد مبارزه ها و چالش های پیشرو چیست ..
آیا شما لذت میبرید از این که یکی از بازیکنان یونایتد هستید؟
این فوق العاده است وقتی من بچه بودم همیشه دوست داشتم که در یکی از تیم های سطح جهانی دنیا بازی کنم و منچستر یونایتد بزرگترین باشگاه است بنا بر این آنها به من علاقه مند شدند و من احساس بزرگی می کردم و این افتخار بزرگیست که در کنار چنین مربی و کارکنان یونایتد و در کنار چنین بازیکنان بزرگی که در سطح جهانی قرار دارند کار کنم.
به ما بگویید که یونایتد چگونه برای اولین بار به شما علاقه مند شد؟
در واقع در ماه ژانویه بود که یونایتد میخواست مرا بخدمت بگیرد در آن زمان بود که این موضوع جدی شد و استون ویلا برای حفظ من وارد جنگ شد اما اینطور که معلوم بود یونایتد هنوز هم برای من علاقه نشان داد تیم های زیادی میخواستند مرا بخدمت بگیرند ولی من به محضی که موتجه شدم دوست داشتم که هرچه سریع تر به آنجا انتقال پیدا کنم و مطمئنم که انتخاب بسیار درستی کردم من بسیار هیجان زده هستم و وقتی که من به اینجا آمدم همه ی کارکنان به من خوش آمد گفتند.
وقتی شما برای تیم ملی انگلستان بازی میکردید حرف هایی نظیر اینکه شما به یونایتد خواهید آمد گفته میشد؟
بله قطعا وقتی شما برای تیم کشورتان انگلستان بازی می کنید دوست دارید که در مورد زندگی باشگاهی خودتان هم صحبت کنید و این فوق العاده بود من در اینجا احساس راحتی میکنم و لحظه به لحظه از اینکه در یونایتد هستم لذت میبرم ...
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن: بخشی از مصاحبه ترجمه شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این جوایز و پاداش رو خونده بودم تو سایت یوفا ولی یادمه قبل فینال لندن توی سایتا میگفتن تیم قهرمان حدود126میلیون یورو بدست میاره و نایب قهرمان هم نزدیک 73میلیون یورو.
اون حرف یه اشتباهی بود که خیلی ها کردن از جمله مزدک تو گزارش فینال. این پول در واقع میزان درآمدی بود که بازی فینال برای اقتصاد لندن داشت. 126 میلیون یوروی اون به خاطر بارسلونا به دست اومد و 73 میلیون به وسیله منچستر. (رقمها رو از خودت نقل کردم والا من دقیقش رو نمیدونم) اینکه بارسا سهم بیشتری داشت به خاطر این بود که یه تیم خارجی بود و خب جذب توریست با خودش داشت. واسه همین هم میگفتن اگر به جای منچستر یه غیر انگلیسی میرسید فینال درآمد بیشتر میشد.
چیزی از این پول تو جیب تیمها نمیرفت و در واقع تو جیب کسی نمیرفت بلکه به اقتصاد تزریق میشد. این کفار از این برآوردهای اقتصادی واسه همه چیز میکنن و الکی مسایل پیچیده میشه. مثلا واسه عروسی سلتنتی هم از این رقمها اعلام شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)