"بله ما کانالس را زیر نظر داریم"

اختصاصی انجمن هوارادان رئال مادرید در ایران :
"مدیرباشگاه والنسیا Manuel Llorente گفت: ما بازیکن جوان رئال مادرید، سرجیو کانالس را زیر نظر داریم"
مدیر باشگاه والنسیا Manuel Llorente گفت : هنوز باشگاه مادریدی برای سوالات ما، درباره ی سرجیو کانالس را جواب نداده است و ماهمچنان منتظریم. وی همچنین در باره ی Juan Mata نیز صحبت کرد. در ادامه گفت سرجیو که به هرنحوی نتوانست نظر مربیان را جلب کند . و در ادامه ی صحبت ها اعتراف کرد که ما به دنبال خرید کانالس هستیم. او همچین گفت هنوز خیلی زود است که درباره ی رفتن ماتا صحبت کنیم .
از مدت ها پیش تیم های انگلیسی امثال تاتنهام و آرسنال به صورت جدی برای خرید این بازیکن تلاش می کردن. وی گفت ماتا در تمرینات لیسبون شرکت کرده است و من به شخصه معتقد هستم که وی در تیم می ماند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مانوئل نویر 1 , نوری شاهین 3

اختصاصی انجمن هوارادان رئال مادرید در ایران :
"براساس نظرسنجی روزنامه Kicker مانوئل نویر به عنوان بهترین بازیکن بوندسلیگا انتخاب شد "
در فصلی که گذاشت با نمایش خیره کننده ای که با شالکه داشت ,واین فصل برای بایرن توپ خواهد زد به عنوان بهترین بازیکن بوندسلیگا انتخاب شد.
مجله ی کیکر که مثل سنت همیشگی بهترین بازیکن فصل را نیز انتخاب کرد , و سنگربان آلمانی به عنوان بهترین بازیکن انتخاب شد و در رده ی دوم نیز ماریو گومز ایستاد
بازیکن ترک تیم بورسیا دورتوموند که سهم بزرگی در قهرمانی این تیم داشت با جدا کردن راه خود به رئال پیوست به عنوان 3 بازیکن برتر انتخاب شد
اضافه می کنم مربی سالJürgen Kloppاتخاب شد بهترین زن فوتبالیست نیز Fatmire Bajraانتخاب شد که در فرانفورت توپ میزند
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید