فقط یه چیز بتلفیلد از COD بهتره
اونم سرعت دویدن یارات هستش که مثل سرعت خودته![]()
فقط یه چیز بتلفیلد از COD بهتره
اونم سرعت دویدن یارات هستش که مثل سرعت خودته![]()
خب من هم امروز بازی به دستم رسید !
کمتر از 45 دقیقه ای بازی کردم ...
سرعت و هیجان بازی عالی هست اما به نظر من از نظر گرافیکی تفاوت چشمگیری با نسخه قبلی نداشته ( البته باید بیشتر مورد بررسی قرار بدمش) و کلا رو گرافیک مانور زیادی نداشتن !
(( البته روی کنسول این موضوع صدق میکنه )) از طرفی هم روی 720p هست که یه مقدار حال گیری هـــه ! ( اکثر FPS ها روی کنسول 720P هستن)
در نهایت برای امتیاز دادن و یا مقایسه فعلا زوده اما برای این وعده در همین حد بودنید که جذاب ، هیجان انگیز و عالی هست ...
بعدا میایم ضعف هاش رو بروز میدیم ... ( MW3 متنظر حمله باش)
حالا ما PC ها باید تا کی صبر کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
3 روز دیگه![]()
دوستان یه سوال دیگه ؟ این بازی برای ایکس باکس الان دیدم حجمش 8.8 گیگ بود چیه قضیش ؟؟؟ چرا بتل 15 تا این 8 تا نکنه این زیاد جالب در نیاد ؟؟؟؟؟؟ جریان چیه ؟![]()
دوست خوب اومده؛چونه میزنی!
بعضا مغازه ها تموم هم کردن!
موندم رو 360 برم یا طاقت بیارم صبرکنم تا نسخه PC بیاد.یه انچارتد درست به دستم میرسید این مشکل هم حل میشد؛حالا 3روز دیگه 2تاش باهم میرسه دستم! خوب این نسخه رو هم میزاشتن واسه 8م میدادن بیرون جوانای مردم رو هم هوایی نمیکردن!
حالا وسط تابستون خودتو بکشی هم یه بازی درپیت گیرت نمیادها!
میگم چرا کرکشو چند روز قبل منتشر نمیکنن؟
یعنی حتما باید بعد از اینکه بازی ریلیز شد کرکو منتشر کنن؟
اینا اصلا به فکر ما pc بازها نیستن ما داریم میترکیم
هر روز که میگذره خدا رو شکر میکنیم که یک روز گذشت و به mw3 نزدیکتر میشیم
خب بازم یه مدرن وار
و کلی هیجان قبل رسیدنش
من که نمی تونم تحمل کنم تا برسه دستم
بچه ها حداقل سیستم مورد
نیازش اعلام شده ؟
کسی خبر داره ؟
میخوام بدونم رون اجرا میشه
رو سیستمم
شاد باشین
پردیس گیم که تو نتیجه گیری کلی اینو گفته
پس دیگه چیزی به غیر از این نمیشه گفتنتیجه گیری
بدون شک بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 یکی از بهترین بازی های اکشن اول-شخصی است که تا این لحظه عرضه شده است. این عنوان شما را با نمایی واقعی از جنگ و تمام صحنه های خشن و هیجان انگیز آن مواجه می کند. Activision با ساخت این بازی نشان داد که همچنان می تواند پرچم دار بهترین اول-شخص این نسل باشد.
پس پیش به سوی Mw3![]()
من امروز بازی رو خریدم دو و نیم ساعت بعد هم تموم کردم. خیلی خیلی عالی بود.
من زیاد به گرافیک بازی اهمیت نمیدم (البته گرافیکش فکر نکنم مشکلی داشته باشه) ولی گیم پلی و مخصوصا داستانش واقعا عالی بود. چند روز پیش هم بتل فیلد 3 رو بازی کردم که برعکس این از اون اصلا خوشم نیومد چون اون فقط به قول خودشون گرافیک داشت و داستانش که خیلی خیلی سطحی بود گیم پلی هم به هیچ وجه درحد مدرن وارفیر نبود(این ها نظر شخصیمه طرفدارای بتلفیلد به دل نگیرن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)