آخرین ورژن N5110-A08 که 10 روز پیش آپدیت شده.
آخرین ورژن N5110-A08 که 10 روز پیش آپدیت شده.
مرسی عزیزم
کلی سایت نوردی کردم به این نتیجه رسیدم باطری رو در نیارم
الان هم باطری روشه هم به شارژه گذاشتم ویندوز نصب کنه
روی سی دی که بهم داده بودن داخلش یه ایمیج بود که به نظر خیلی زیاده حجمش نمیدونم چرا...گذاشتم نصب بشه.
همین الان تموم شد و و ریستارت کردم ویندوز نصبید روش نسخه سون التیمیت با تمامی درایورهاش..!
به نظرتون درایورهارو پاک کنم نسخه جدید نصب کنم؟
با توجه به اینکه همچیز به درستی کار میکنه...!
جو گرفته هااا چقدر پست میزنم
وقتی اون سی دی رو کامل نصب کردم تمامی درایورهام+نرم افزارهایی که لازم دارم برای مثلا وب کم و اینها نصب شد منم دیگه دستی بهش نمیزنم.
به نظرم مادیران با دادن این سی دی کارو خیلی راحت کرده
اگر کسی از بچه ها این سی دی رو میخواد بگه براش رایت کنم(اگه بشه)بدم بهش
من تهرانم.
در مورد شارژر بهم توضیح میدید کی شارژش تموم میشه...الان آبیه
a08 اگه اشتباه نکنم. برو تو سایت سرویس تگتو وارد کن بعد بایوسو که دانلود کردی اجراش کن. شارژر باید وصل باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
چی آبیه ؟ سوکت شارژرت ؟ اگه اشتباه نکنم شارژرت slim 130w هست. هر وقت خاموش شد یعنی شارژ متوقف شده.
البته شارژ اولیه رو دو تا 4 ساعت بزار که بین این چهار ساعت ، ربع ساعت استراحت باشه. این بهترین حالت بوده
Last edited by farhad moradi; 10-10-2011 at 00:28.
یه بازی مث crysis روش نصب کن تا اونوقت بپری هوا![]()
من گرافیستم(هم شغلم هم دانشجوی هنرم...گرافیک)به بازی و کلا کار گرافیکی علاقه زیاد دارم الان کلی چیز میز گرافیکی روش نصب میکنم ببینم چطوریاست.یه بازی مث crysis روش نصب کن تا اونوقت بپری هوا
08 جدیدشه روی سایتa07 اگه اشتباه نکنم. برو تو سایت سرویس تگتو وارد کن بعد بایوسو که دانلود کردی اجراش کن. شارژر باید وصل باشه
نه چراغ سر سوکتش آبیه الان...چی آبیه ؟ سوکت شارژرت ؟ اگه اشتباه نکنم شارژرت slim 130w هست. هر وقت خاموش شد یعنی شارژ متوقف شده.
البته شارژ اولیه رو دو تا 4 ساعت بزار که بین این چهار ساعت ، ربع ساعت استراحت باشه. این بهترین حالت بوده
روی ویندوز زده شارژ فول شده الان بکشمش کافیه؟
و اینکه توی battery meter الان capacity باطری رو زده 100%
الان داره از باطری استفاده میکنه یا برق مستقیم؟
چطور میتونم بین اینها سوییچ کنم؟
شارژ اولیه شده ؟
برا اینکه از برق مستقیم استفاده کنی fn+ f3 رو بزن ( همون f که روش شکل باتری هست) و بعد عکس زیر
![]()
دستت درد نکنه ممنون..
این باطری هاکه شارژ اولیه نمیخواد.....!شارژ اولیه شده ؟
هرجا خوندم و دیدم گفتم اون مال باطری های قدیمی بوده و اینها نمیخواد.
فقط سوال من اینه که الان که لپ تاپ خاموشه از کجا باید بدونم شارژ فول شده؟
همین چراغ آبی یعنی شارژ فوله؟
اطلاعاتم تو این زمینه در حد خیاره![]()
تا جایی که میدونم باتری ها هنوز به شارژ اولیه نیاز دارن و بعد از 5 بار شارژ و دشارژ شدن به توان اصلی خودشون میرسن
من خودم ندارم. ولی فکر کنم چراغ شارژ جلوی لپ تاپ خاموش میشه .
نه چراغ آبی مال اون نیست. مال خودم l501 هست و هر وقت فول شارژ میشه چراغ آبی خاموش میشه ولی مال شما رو نمیدونم.
دوست عزیز درایوها رو پاک نکن فقط از توی دیوایس منیجر اپدیتشون کن به همین راحتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)