شاید با این تغییر به قول شما بهتر شده باشه ولی حق دست بردن توی اون آهنگ رو نداشتند.... منم اگه بودم دیگه کاری واسشون نمیخوندم
شاید با این تغییر به قول شما بهتر شده باشه ولی حق دست بردن توی اون آهنگ رو نداشتند.... منم اگه بودم دیگه کاری واسشون نمیخوندم
این قسمت رو من امروز ظهر دیدم خیلی جالب بود.... مخصوصا عکس هایی که خانوم شیرزاد میگرفت شاخ میذاشت برای این مریضا
آره، قسمت دیشب بخشای خیلی خوب داشت ...
از یه سکانسش خیلی خوشم اومد، وقتی کتی میخواست عکس دوماد رو به نیما نشون بده، شیرزاد له له میزد، بچه بازی درمیآورد، بالا پایین میپرید که عکسا رو بهش نشون بدن! وقتی بهش گفت برو به کارات برس، خیلی خوب عین این بچههای تخص بالا پایین پرید و گفت کار ندارم، بده دیگه! نشونم بده!
بازیش چشمنوازه شقایق دهقان ...
مثل خیلیای دیگه ...
دوست من
کجای بیت مذکور از شعر اصلی بی معنی بود؟ کجاش مشکل ادبی داشته؟
غم، شادی، خنده، گریه از احساسات انسان نیستند؟ اون موقع معلوم نیست چرا تغییر پیدا کرده به مصرعی که برای اینکه از نظر سجع کلمه حفظ بشه، از واژه "واسه" (بر وزن "احساسه") استفاده شده که عامیانه شده واژه "برای من" هستش و عبارتی نیست که در اشعار خیلی استفاده بشه.
مصرع دوم هم که "من عاشقت شدم، دست خودم نبود" اوج حس علاقه و دوست داشتن انسان رو نشون میده که تو آثار ادبی از شعرای قرن چهارم پنجم تا داستان نویس های معاصرمون بارها در وصفش شعر و نثر و مدح گفتند. اکثر آثار ادبی خودمون رو مطالعه کنید از عاشقی به عنوان پدیده ای یاد شده که خود آگاه نبوده. این مصرع دقیقا به همین موضوع اشاره کرده. بعد ممیزی برای اینکه دوز قضیه پایین بیاد برداشته "عاشقت شدم" رو به کلمه "احساس" تغییر داده که مصرع قبلی همون واژه "احساس" رو حذف کرده بود!!!بارالها!
به نظر من هم دلیل این تغییر بابت این بوده که خواستند غیر ارادی بودن عاشقی رو به نوعی تغییر بدن که دیدن شد این:
تو لحن خنده هات احساس غم نبود - احساس من به تو دست خودم نبود
بعد دیدند وجود مصرع ها با وجود دو کلمه احساس زیاد جالب نشده، اومدند مصرع اول رو هم تغییر دادند که نهایتا شده این:
البته به نظرم اگه لهراسبی خواننده مجموعه بود، ابیات شعرش ممیزی نمیشد؛ به یاد آورید دلنوازان رو:تو لحن خنده هات جا واسه غم نبود - احساس من به تو دست خودم نبود
+پای دنیای تو موندم مثل عاشقای عالم
سوای این حرفا:
این نیما چقدر بدشانسه...بنده ی خدا...
حتی وقتی هم میاد خودخواه باشه و مثل بقیه بشه، باز گیر و گور میفته تو کارش...
یاعلی
این شقایق دهقان واقعا فوق العاده بازه میکنه......![]()
این قسمتش خیلی خوب بود
بعد از چند قسمت که سریال نسبتا افت کرده بود یه قسمت خیلی خوب رو دیدیم
این قضیه پاسکاری کردن هم واقعا اعصاب خورد کن شده
هر جا که زنگ میزنی اول این تلفن گویا ـه 10 تا شماره میگه که کار همشون یکیه کلا میشه تو 2 تا بخش خلاصه ش کرد
بعد هم که پاسکاری کردن شروع میشه !! این به اون،اون به این: دی
من خودم واسه وصل شدن اینترنتم شاید با بیشتر از 10 نفر حرف زدم هیچ فایده ای نداشت آخرشم حضوری پا شدم رفتم تا وصل کردن
+
این خانم شیرزاد هم آخرشه
دهن همه رو سرویس کرده
مخصوصا وقتی که این کتی رو دست میندازه من کلی حال میکنم
انتقام نازنین رو میگیره![]()
Last edited by MoH_@_MaD; 10-07-2011 at 21:16.
دوستان کسی میدونه دلیل اینکه ترانه تیتراژ پایانی رو عوض کردند و شعرش رو تغییر دادند چی بوده دقیقا؟
بحث عشق و عاشقی هست فکر کنم مدیر صدا سیما شکست عشقی داشته اینطوری شده!![]()
چرا از اول و قبل از شروع سریال اینکارو نکردن؟بعد صد سال مناسب ندیدن یا دستور از بالا رسیده؟
جالبه..
عوض کردن؟! تاحالا توجه نکرده بودم
میشه چند بیت از قبلی و چند بیت از الان رو بگید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)