سلامی دوباره ..بچه ها من میخوام یه فایل نصبی رااز هاردم آپلود کنم تا شما نصبش کنید چه جوری باید انجام بدم سایتی هست
سلامی دوباره ..بچه ها من میخوام یه فایل نصبی رااز هاردم آپلود کنم تا شما نصبش کنید چه جوری باید انجام بدم سایتی هست
ایول داداشفکر کنم کل عکسای scs رو آپ کردی تووبلاگت از این به بعد اونایی که چیز چی ان ندارن میتونن بیان تو وبلاگ شما از عکسا فیض ببرن
فقط اگه ویدئو هاش روهم بذارین دیگه شدی خود scs یه وقت دیدی خود بازی روهم عرضه کردی .! حالا این فایل نصبی چیه می خوای بذاری واسه دانلود ؟
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
عکس جدیدی نیومده ولی این دوستمون کل عکسای این بازی رو گذاشته تو وبلاگش برین اونجا ببینین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 18-03-2012 at 18:32.
بااجازت رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بهت برنخوره میخوام تمام ویدو های بازی ets 2را بهتون نشون بدم برو حال کن بابچه محلات
دستت درد نکنه ولی من دیدم گفتم واسه اونایی که چیز چی ان ندارن . ولی به هر حال دمت گرم .
نگفتی اون فایل نصبی چی بود ؟
دوستان این بازی در مقایسه بازی 18 wheel Extreme Trucker 2 چقدر فرق داره و بهتر هست؟
سلام مثل این که پراید رو با بنز c200 مقایسه کنی
یورو دو فوق العاده هستش
![]()
یعنی اینقدر؟ولی این بازی 18 wheel هم بازی خوبیه ها ولی گیم پلی اش یکنواخت میشه وگرنه گرافیکش بد نیست.. حالا لینک دانلودش رو داری به من بدی.
عکس هاش که دیدم فوق العاده بود.
این وبلاگی که معرفی کردید خیلی عای بو دمتون داغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ غ
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سایتی است که تمامی ودیو های یورو تراک 2 هستش منتهاش فیلتر بااین فایل نصبی من راحت وبدون سرعت کم میتونی از دیدن ودیو هاش لذت ببری اسم برنامه من هم socs هستش
اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)