نه مشکلی نداره هر موقع بری لاستیکای خودت رو برمیدارن و دو جفت نو خارجی ابتیاع میکنی
--------------------------------
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
نه مشکلی نداره هر موقع بری لاستیکای خودت رو برمیدارن و دو جفت نو خارجی ابتیاع میکنی
چون می ترسم رینگهام هم تاب داشته باشه اگه چهارتا چرخو بدم چهرتا رینگ و چهارتا لاستیک بگیرم چقدر خرج برام بر میدار لاستیکهام تقریبا 95درصد سالمن.ارزونترین رینگ اسپرتی که میتونم بگیرم که خوب هم باشه چقدر میشه.یا بهتر اینجوربپرسم چهارتا چرخ و رینگ خودمو چند برمیدارن الان.
اینقدر حساسیت واسه پراید خوب نیست دوست من
راه حل اساسی اش اینه که عرض میکنم
میری یه آپاراتی حرفه ای و میدی چرخها رو یک به یک باز کنن و با دستگاه کامپیوتری بالانس کنن. اگه دستگاه دقیق باشه عیب چرخ کاملا معلوم میشه رینگ یا لاستیک و کدوماشون رو با این روش میشه پیدا کرد و خلاص همون رو درستش میکنی
خیلی با این عیب سر و کله زدم رو پراید و رفعش هم کردم
منم مثل شما سروکله زدم اما به نتیجه نرسیدم ؛ یکدست رینگ آلمنیومی فابریک کارخانه با ۴ حلقه لاستیک هانکوک کره سواری ماشینم رو به کلی عوض کرد ؛ اصلا فکرش رو نمیکردم اینقدر تاثیرگذار باشه . بارها و بارها رفتم برای بالانس و تنظیم فرمان اما انگار نه انگار .
حدود ۸۰۰ هزارتومان باید بزارید روی رینگ و لاستیک خود ماشین ( در حد ۵۰ درصد لاستیک داشته باشه )
رینگ فابریک هم بهتر از تمام اسپرت های غیر استاندارد است . لاستیک هم ۱۷۵ بندازید که چسبندگی ماشین بیشتر بشه و ترمزگیری هم بهتر عمل میکنه .
سلام خسته نباشید اساتید 2 عدد لاستیک ایرانی یا خارجی میخوام برا ماشینم برا پراید قیمتش چند میشه وچه مارکی بخرم مرسی![]()
سلام دوستان کسی اسم لاستیک دلیوم اندونزی به گوشش خورده؟ میدونه چجور لاستیکی هست؟
سایز 195.55.15 لاستیک هندی یا اندونزی چی داریم؟
سلام. من یه پارس سفید ثبت نام کردم که تا یه ماه دیگه تحویل میگیرم.انشاالله.
واسه لاستیک و رینگش راهنمایی میخواستم.ظاهرا رینگش 14 هستش.میخوام لاستسک 205 یزد تایر بندازم با رینگ 15 .
لطفا راهنمایی کنید در مورد مدل رینگ و لاستسک و قیمت و ....
دوست عزیز ماشینت صفر کیلومتر هست پس سعی کن تا جایی که امکان داره
از الان هرچیزی میخری مرغوب باشه.
وقتی ماشین رو تحویل گرفتین اگر رینگ 14 لاستیک ایرانی داشت میتونید با رینگ آلومینومی 15 اینچ و لاستیک 205 معاوضه کنی
و یه پولیم سر بدی. این کار برای ماشین صفر عاقلانست و الان 90% افرادی که ماشین صفر میخرن رینگ و لاستیک رو عوض میکنم ( منظورم رینگ ها اسپرت سابق هست)
لاستیک سایز 205 برند کومهو و هانکوک خیلی خوب هستن
موقع خرید به تاریخ ساعت لاستیک و جمله Made in Korea دقت کنید.
اختلاف قیمت یزد و هانکوک صد تومنه واسه هر جفت.
پس هانکوک بخر بهتره. رینگ هم 15 خوبه هم مدلهای ایران خودرویی و هم سایر که بهتر هم هست. البته حواست به جنس و کیفیت رینگ باشه. دست دوم هم تمیز گیر میاد ارزونتر اما حواست باشه ضربه و ترک نداشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)