itunes رو اجرا می کنید و USB رو به آیپد وصل می کنین . چند لحظه صبر و بقیش مشخصه ....
itunes رو اجرا می کنید و USB رو به آیپد وصل می کنین . چند لحظه صبر و بقیش مشخصه ....
درسته دفترچه هم هست + سوزن برای مدل های 3gمن 3روز پیش خریدم . یه دفترچه کوچولوی راهنما هم هست. خود آیپد هم توی یه کاور پلاستیکیه .
مدل مشکی تو بازار خیلی کمتره ولی فکر نکنم اختلاف قیمتی داشته باشنقیمت ایپد 2 سفید با مشکی فرقی داره ؟؟؟
بعد از کجا بهتره بخریم ، پایتخت یا علاءالدین ؟
ممنون میشم اگه اسم مغازه رو هم بگید که هم قیمتش مناسب باشه هم اکنبد باشه و هم ورژن فرمورش 4.3.3 باشه
لطفا راهنمایی کنید فردا میخوام بخرم.مرسی
برای قیمت هم پیشنهاد میکنم حتما خودت یه روز بری بازار و زیر و رو کنی تا بهترین قیمت رو پیدا کنی
من خودم وقتی خریدم جاهایی بود که 230 تومن گرونتر از جایی که من خریدم میدادن
بچه ها چند تا سوال دارم :
1 - من زیاد قضیه این Itunes و اینکه میگید مثلا ویدئو ها توی pc باشه بعد با یه ویژگی آیپد اونا رو میشه کانورت کرد و تو آیپد دید نمیتونم کنار بیام .
یعنی منظورتون چیه ، حتما باید آهنگ ها و ویدئو ها تو Pc باشه . ؟
مثلا نمیشه 10 گیگ ویدئو و اهنگ تو آیپد ریخت و وقتی آدم میره مسافرت ( جایی که به هیچی به جز ایپد هم دسترسی نداریم ) راحت موسیقی گوش کنیم یا ویدئو ببینیم ؟
2 - از آنجاییکه آیپد مموری کارت نمیخوره ، آیا میشه از آداپتور دوربین استفاده کرد و مثلا یه مموری 8 گیگ بهش وصل کرد و داخلش موسیقی و آهنگ بریزیم و از طریق مموری کارت به اونا دسترسی داشته باشم ؟
1. مشخصه می تونید. اون یک راهه و این یک راه دیگه.
2. خیر.
مموري كارت نه اما كارت sd ميشه. من خودم الان همه كارهامو با يه sd 8 گيگ انجام ميدم
من امروز ipad 2 3G 32gig گرفتم با ورژن 4.3.3 ، شد 960 بدون گارانتی
عجب چیزیه![]()
با سلام ، من جدیدا یک ایپد 2 خریدم ،
ولی با اینکه ایتونز رو نصب کردم هنوز نتونستم نرم افزار نصب کنم .
خواهشا بگید چرا اروور میده اونم unknown error 4008
منم منظورم همینه دیگه که یک مموری micro sd یا SD را از طریق کیت دوربین به آیپد وصل کنیم و آدم موزیک ها و ویدئوهاش را انجا بریزه و ببینه .
اینجوری میشه یه آیپد 16 گیگ خرید و از این طریق هم یه مموری کارت 8 گیگ بهش وصل کرد . آیا میشه >؟
میشه ولی به نظر من فایده نداره
دلیل اول اینکه حافظه خود ایپد ssd که از همه لحاظ نسبت به sd سرتره
دلیل دوم اینکه برای وصل کرده کارت sd یه کیت نیازه که قیمتش خیلی بالاست و باز هم صرف نداره
دلیل سوم هم حمل و نقل کارت sd که خودش دردسره در مقابل حافضه داخلی
با سلام
آیا روی آیپد به راحتی میشه فایل های PDF رو مثلا کتا بهای اسکن شده رو اجرا کرد ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)