من منظورم همون Ultimate Mortal Kombat 3 هست که معمولا به کومبات 4 سگا معروف بود اون دوران
من توی ورِژن Ultimate Mortal Kombat 3 Trilogy که دیشب از توی پستهای قبلی همین تاپیک بود و دانلودش کردم از توی این نسخه فن های حیوانی افراد رو تک و توک میزد
دقیقا همون روش مرسی کردن MK3 توی Ultimate Mortal Kombat 3 Trilogy استفاده میشد و تموم افراد کومبات 1 و 2 و 3 و حتی 4 دارای رمزهای حیوانی هستند
اما از توی نسخه ی UMK3 هرکاری میکنم رمزهای حیوانیش نمیاد
همونجور که بالا هم گفتم:
هم توی منوی تنظیماتش انیمالیتی داره
هم توی سایت مورتال کومبات رمزهای حیوانیش دونه دونه نوشته شده
هم توی دفترچه ی رمزی که همون 10 سال پیش خریدم نوشته شده
هم توی یه کتاب رمزی که مربوط به تموم بازیهای سگا میشه این رمزهای حیوانی رو نوشته
((((( توی کتاب نوشته بود راند آخر برای زدن فن حیوانی باید از دکمه ی a و b استفاده نشه ))
اما متاسفانه نتونستم راهی براش پیدا کنم
راستی آرش خان من محل سکونتم رشت هست ولی اصلیتم لاهیجانیه.تموم فامیلهام هم همشون لاهیجانی هستن.از مسجد 4 پادشاه تا فلکه کمربندیش تا امیر شهید تا حوالی استخر و .... همه جا پخش و پلان خلاصه.از اینکه همولایتی دیدمت خیلی خوشحال شدم خدایی
راستی من با رایدن اگه اشتباه نکرده باشم یه فینیشینی زدم که طرف میشه صدام
همون صدام حسین معروف
تا حالا کسی این رو دیده یا میدونسته
خودم هم شانسی اجرا کردم بعد از این همه سال
رمزش رو هم دارم
راستی اون هوپی چی شد بالاخره
با سلام دوباره
یه سایت بینظیر واسه تمام رمز و رموز کومبات پیدا کردم که یقین ندارم از این سایت بالاتر دیگه وجود نمیتونه داشته باشه
توی این سایت حتی طریقه مرسی کردن توی umk3 رو کاملا توضیح داده
توی این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما من از لحاظ انگلیسی اوضاع مسائدی ندارم و توی معنیش مشکل دارم
اینم صفحه ی مربوط به تمامی ورژن های کومبات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین چیزی گیرت میاد من رو هم راهنمایی کنی ؟؟