تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 99 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود خدمت دوستان. بازم ممنون my.lejend عزیز خیلی محبت کردی از توضیحات کاملی که دادی . میخواستم اینم بدونم که جای مغازه هم مهمه که در چه مکانهایی باشه حتما باید جاش شلوغ باشه یعنی رفت و آمد زیاد داشته باشه یا جاهای دیگر هم که تو جاهای خلوت تر هست هم مناسبه؟
    m.biba عزیز من یه دوستی ذارم که وارد کننده بدلیجات هسن از تایلند و چین و دوبی و ترکیه که از اون خریدهایم رو می کردم جنسهاش هم خیلی خوب و مرغوب هست ولی بدشانسی که آوردم الان جای مناسب نتونستم پیدا کنم که همین موضوع باعث شد کارم عقب بیوفته . بورس بدلیجات منظورت خرید کلی بدلیجات هست اگر منظورت اینه که باید بری بازار یا کسی رو آشنا داشته باشی ازش کلی خرید کنی اگر منظورت جاهایی هست که برای فروش بدلیجات مناسبه باید بگم آریا شهر ستارخان ، گیشا، ونک، تهرا پارس، نارمک رودکی سلسبیل این جاها مناسب هست برای فروش بدلیجات که البته حای مناسبش رو تو این مناطق باید پیدا کنی

pesare_irani عزیز ، دوست شما جنسهاش رو به صورت کیلویی میفروشه یا دونه ای و تعداد؟؟مغازه داره؟؟
    بنده در جنت آباد مغازه کیف و کفش دارم اما چون مغازه بنده به لوکس فروشی معروفه دوست دارم تعدادی بدلیجات شیک در مغازه داشته باشم که به قولی جنسم جور باشه چون چند وقت پیش تعدادی جا سوییچی شیک و آویز کیف آوردم که به خوبی بهم جواب داد
    اما متاصفانه نمیدونم بازار این جور چیزها کجای بازاره
    در ضمن شما برای پیدا کردن مغازه دلخواه پونک(بوستان) رفتید؟؟چنتا مغازه بدلیجات داره که همیشه سرشون شلوغه ، اگه تونستید حتما یه سرس بزنید
    کرایه هاشونم خیلی بالا نیست ، معمولا کرایه ی یک سال رو پیش میگیرن و میتونید رهن کامل هم گیر بیارید
    برای همچین شغلی فکر میکنم یه مغازه ی 6،7 متری کافیه شایدم کمتر

2. این کاربر از M.BiBa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

pesare_irani جان یا باید جای شلوغ و پر رفت و امد باشی یا جایی باشی که منازل مسکونی توش زیاد باشه و سوپرمارکت کم.
    باید برای پیدا کردن یه جای مناسب یه کم وقت بزاری چون جا خیلی مهم هست.

4. این کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی میدونه نمایندگی ایرانسل چه شرایطی داره؟
    تو منطقه ای که نباشه میصرفه نمایندگی ایرانسل زد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود به دوستان عزيزم.m.biba جان اين طرف جنساش خيلي شيك و معروف هست و من مدتي هم پيشش بودم و هم باهاش كار كردم همه چي داره و ميفروشه ميري پيشش جنسات رو انتخاب ميكني اما كلي بايد بخري يعني بالاي 2 ميليون كه برات قيمتش مناسب در بياد و بعد برات حساب ميكنه كه هر چقدر كه خريد كني ازش.بوستان رو چند مورد اومدم و ديدم ولي قيمتاش بالا هست جاهاي خوب رو هم كه گرفتند يه كم هم به من دوره چون من مركز شهرم همينجور كه ميگي يه جا ميخواد 1 سال رو اجاره اش رو بگيره كه براي من مقدور نيست بالا ميوفته اگر اجاره اش مناسب باشه و ماه به ماه بگيره اون برام مناسب تره و مقدور اگر اونجا همچين موردي ديدي ممنون ميشم بهم خبر بدي شايد منم تونستم بيام اونجا و در اون مجتمع مشغول به كار شم .
    my.lejend عزيز ممنون از پاسخگوييت من چون باز الان نميدونم تو اين شغل چه چيزهايي ديگري مهم هست ممنون ميشم برام بازم توضيح بدي البته هر زمان كه وقت داشتي و از دوستت سوال كردي .در هر صورت بازم منتظر نظرات تازه تو دوست عزيز و ديگران هستم و ممنون كه برام توضيح دادي در اين چند روز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

به جاي مشاوره بهتر نيست دوستان بگن تو چه شهرهايي هستن كه با هم بيشتر آشنا بشن و كاري رو شروع كنن؟؟!!!

كسي از شيراز نيست؟؟؟

8. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

به جاي مشاوره بهتر نيست دوستان بگن تو چه شهرهايي هستن كه با هم بيشتر آشنا بشن و كاري رو شروع كنن؟؟!!!

كسي از شيراز نيست؟؟؟
    پیشنهاد خوبیه
    من از شیرازم!

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه سوالی دارم میخواستم ببینم کسی ایده ای داره یا نه
    اگر بخوام برای یه نفر که کسب و کاری داره (مثلا کالایی رو میفروشه) بعنوان بازاریاب همکاری کنم و مثلا برای هر مشتری که پیدا میکنم پورسانت بگیرم.. در اینجا اعتماد چطور به وجود میاد؟
    ممکنه اون از طرف من مشتری بیاد براش اما پورسانتمو نده . یا من کالا رو واسه خودم بخوام اما برای اینکه پول کمتری بدم یه نفر که آشنامه رو به عنوان مشتری جا بزنم..

12. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

به نظر من همه بیان بگن در حال حاضر مشغول به چه کاری هستند و درامدون چجوریاس

14. 2 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من درسم تموم شده می خوام یه کاریو شروع کنم تا عید (کارگر - کار اداری -واسم فرق نمی کنه)
    قالبسازی هم کار کردم
    بهترین جا واسه کار پیدا کردن چی هست؟
    چه کاری (مقطعی تا عید) برای من خوب هست؟؟(منظور درآمدبیشتر)
    لیسانس مکانیک-از تهران
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

پیشنهاد خوبیه
    من از شیرازم!
    سلام
    مجتبي جان شغلت چيه يا شما هم بيكاري؟؟؟ از خودت بگو تا بيشتر آشنا بشيم

شما هم دوست عزيز كه مي گيد واسه كار چه موقعي خوبه بايد بگم از نيمه دوم بهمن تا 20 اسفند براي كار فوق العاده هست يعني فروشتون چند برابر مي شه

با تشكر

17. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •