لیست رو ندیدم ، جدا نیست توش ؟
حیف شد ، یه خلبان میزدیم ، همراهش 3 نفر کتلت میشدن
واقعا قوی بود
لیست رو ندیدم ، جدا نیست توش ؟
حیف شد ، یه خلبان میزدیم ، همراهش 3 نفر کتلت میشدن
واقعا قوی بود
کی گفته نیست هست خوبش هم هست نسخه اپدیت شده M95 با اسم M98B که اسلحه خیلی بهتری و جدید تری لگد کمتری داره دقت بیشتر و برد با گلوله های دست ساز 3 کیلومتر.خان تفنگ از چپ به راست هست و به دلیل جنس الیاژ اصلا گیر نمیکنه و خراب نمیشه توی هر شرایطی میشه باش شلیک کرد.خوب این هم یک درست اسلحه شناسی به دوستان.قابلی نداشت
این هم عکسش
![]()
ممنون بابت توضیحات فقط امیدوارم اون قابلیتی که M95 توی بتلفیلد2 داشت رو داشته باشه!کی گفته نیست هست خوبش هم هست نسخه اپدیت شده M95 با اسم M98B که اسلحه خیلی بهتری و جدید تری لگد کمتری داره دقت بیشتر و برد با گلوله های دست ساز 3 کیلومتر.خان تفنگ از چپ به راست هست و به دلیل جنس الیاژ اصلا گیر نمیکنه و خراب نمیشه توی هر شرایطی میشه باش شلیک کرد.خوب این هم یک درست اسلحه شناسی به دوستان.قابلی نداشت
گرافيكش فوق العاده ست، بازي دقيقا كي مياد؟؟؟؟
October 25, 2011 : امریکای شمالی
October 27, 2011 : استرالیا
October 28, 2011 : اروپا
اینها تاریخ انتشارش هست. (احتمال تاخیر و لیک شدن و ... هم هست.)
سلام . یادتونه بحث سر این بود که تریلر های فالت لاین تو ایرانن یا عراق؟
(بعضیا میگفتن تهران بعضیا میگفتن تهران نخل نداره واز این حرف ها)
حالا اون تریلرا احتمالا تو ایرانن و به احتمال قوی تو خرمشهر یا مهران
حالا میگین چرا:1- یارو با مشت تورو میزنه میگه کثافت
2-شهر داخل تریلر نخل داشت(خرمشهر رو که همتون میدونین این رو هم بگم که مهران هم زیاد نخل داره)
3-با این دلیل دیگه مطمئن شدم که ایرانه:قسمتی هست تو فالت لاین 1 (بد پارت اف تاون) وقتی که فرمانده رو نقشه توضیح میده که "شما تنها گروهی هستید که من دارم که بفرستم"،بعد تو کوچه میدون اون جا یه نفر که خیلی صداش از دور میاد میگه"آقا چه اتفاقی افتاده"
تریلر اول بازی رو دوباره تماشا کنید ببینین من درست شنیدم یا نه بعد خبرم کنید![]()
شما اینطوری می شنوید ولی همچین چیزی رو نمیگه چون داره با زبون عربی صحبت می کنه فک می کنی. مطمئن باش ایران نیست.
خیر من در 3 تریلر دیدم به زبان فارسی صحبت میکردن 1 تریلر 1 گروگان ازار دیکنه که یک ایرانی و به امریکای ها میگه (من خودیم شلیک نکن همه مردن.من با شمام بعد میگه حرکت کن.).100% مراحلی در ایران داره
.
تو کدوم ویدئو تو نسخه الفا؟
نه بابا نشون 4 نفر دادم تازه بهشون هم نگفتم چی میگه همشون گفت"آقا چه اتفاقی افتاده"تازه آخره تریلر یک که همون ارپی چی هت 5 یا 6 ثانیه قبل از اون هم میگه عماد درسته عماد عربیه اما...(شاید هم بگه i'm out)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)