همون دموی آخرش بود دوست عزیز...
همون دموی آخرش بود دوست عزیز...
این بازی تا اونجائی که یادمه 13 تا مرحله داره...100% هم ارزش بازی کردن داره
من این بازی رو به کسائی که تا حالا این بازی رو بازی نکردن, توصیه میکنم...بهترین بازی که تا حالا کردم همین بازی بوده...با اینکه بازی رو چندین بار تموم کردم...ولی هنوز چیز های خیلی جدیدی تو این بازی می بینم...مهمترین ویژگی بازی اینه که میتونین هر مرحله رو هر جوری دوست دارین تموم کنید...واقعا دستتون برای به پایان بردن یه مرحله کاملا بازه...
در ضمن من عاشق مامور 47 هستم...شخصیت اول بازی که محبوب ترین و خونسرد ترین و خوش تیپ ترین شخصیت بازی های رایانه ای از نظر منه...محبوب ترین اسلحه ی منم تو این بازی همون سیم خفه کن هست...یکی از پر کاربرد ترین سلاح های بازی هم است..
اگه بتونید با مامور 47 هم شخصیت پنداری کنید که دیگه بازی خیلی بیشتر بهتون می چسپه...واقعا سرتون کلاه رفته اگه تا حالا این بازی رو بازی نکرده باشید
ما که همچنان منتظر خبر هائی از نسخه ی جدید این بازی هستیم...
سلام
میشه ریتینگ هایی که آخر هر مرحله میده رو به ترتیب بنویسید؟(بالاترین کدومه ؟)
می خوام برای هر مرحله قدم به قدم بنویسم با بهترین سبک و بالاترین ریت!(البته هر مرحله رو میشه با ده ها روش تموم کرد هر کسی هم میتونه کمک کنه )
با تشکر
Last edited by Kianoosh; 19-07-2008 at 14:49.
بالا ترین رتینگ به قول شما منم! یعنی Silent Assassin
خب حالا یه سوال:
گفته بودین کسانی که سیستم ضعیفی دارن بعد از وصله 1.2 کرک رو نصب نکنن و از همون راههای حال گیر برن تو بازی
حالا من که سیستمم قوی هست و بازی را با حداکثر بازی میکنم کرک 1.2 را نصب کنم یا نه؟
ممنون.
نصب آخرین پچ نه تنها بازی رو کمی رونتر میکنه بلکه ایرادات و مشکلات بازی رو اصلاح میکنه... نصب این پچ رو کاملا توصیه میکنم.
آقا پچی نیومده که مرحله به بازی اضافه کنه
اخه خیلی زود تمومش کردم
اگه پچی هم هست که اسلحه اضافه کنه ممنون میشم
خیر ... آخرین پچ که برای این بازی اومده همون ورژن 1.2 هست. Mode هم به این بازی نمیخوره.
سلام دوستان
من یک هفتست سر یه مرحله موندم نمیدونم چه کار کنم
نمیدونم مرحله چندمه و اسمش چیه ولی اینطوریه:
فکر کنم یه پارتی هستش که ما باید 2 تا مرد و یکی دیگه که جای عکسش علامت سوال هست رو بکشیم
خوب اون دو تا مرد که یکیشون توی آب نشسته چند تا دختر هو دورش هستند یکیشون هم با کت و شلواره تو یه طبقه دیگه اون دو تا رو میکشم نفر سوم کیه و کجاست؟
واین که من همه اینها رو علنی میکشم یعنی مخفی کاری تو کارم نیست که بی سر و صدا بکشمشون آیا این مشکلی نداره؟ همه رو قتل عام کردم
لطف کنید بگید باید چکار کنم؟
ممنون از شما
![]()
شما باید یه نوار فیلم پیدا کنین.نه این که کسی رو بکشین.
نه بابا جدی؟
یعنی هیچ کدوم رو نکشم؟
خوب این نوار فیلمه کجاست؟
اون دو تا مرد رو همینطوری ولشون کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)