تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 303 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    KARAJ

پيش فرض

ssoohheeiillجان
    d7000وای فای(دانگل) داخلی داره من خودم با وایرلس adsl tpilink با7000 d وصل انترنت شدم
    تا بحال کسی نتو نسته فعال کنه
    تا حالا که من هر کاری کردم نتونستم از طریق وای فای وصلش کنم همش ازم دانگل می خاد عکسشو نشون میده ومیگه به یو اس بی تی وی وصلش کن
    اما درباره local set شاید در سایت های خارجی بشه چیزی پیدا کرد حالا هرکی از دوستان اطلاعاطی پیدا کرد ما رو هم در جریان بزاه با
    راستی با اپدیت فعال میشه اصلا اپدیت چی کار می کنه ؟ چه جوری باید تی وی رو اپدیت کنم ؟
    با سپاس فراوان

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
    Last edited by ssoohheeiill; 09-08-2011 at 00:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز من led d5000 گرفتم دیجیتالش فعاله ولی کانال پیدا نمی کنه .همون کابل و میزنم پشت انتن دیجیتال (با 68% آنتن) همه شبکه مارو میگیره .
    لطف کن و راهنمایی کن به ایمیلم . دستت درد نکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    زاگرس نشین

پيش فرض

من یه سامسونگ d5500 گرفتم
    میشه راهنماییم کنین که چجوری کانالای دیجیتالش فعال میشه؟
    لطفا از اول کامل توضیح دهید
    ممنون
    سلام. تلویزیون من هم همین مدل هست، خیلی گشتم ولی نتونستم دیجیتالش رو فعال کنم. ظاهرا سری 5 اصلا تیونر دیجیتال نداره یعنی نمیتونه کانالهای دیجیتال رو بگیره. یه توصیه من به شما اینکه وارد منوی مخفی نشو. تلویزیون من به دلیل دستکاری توی قسمت وایت بالانس توی منو مخفی رنگ تصاویرش غیرواقعی شده. البته دنبال یکی میگشتم که همین مدلو داشته باشه و من بتونم تنظیماتو ازش بگیرم ولی میترسم شما زیاد وارد نباشید و به بلایی که سر من اومده دچار بشید.
    از دوستانی که مدل D5500 دارن و با ورود به منوی مخفی مشکلی ندارن خواهش میکنم تنظیمات وایت بالانس رو توی منوی مخفی برای من بفرستن. خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره دریغ نکنه. با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام. تلویزیون من هم همین مدل هست، خیلی گشتم ولی نتونستم دیجیتالش رو فعال کنم. ظاهرا سری 5 اصلا تیونر دیجیتال نداره یعنی نمیتونه کانالهای دیجیتال رو بگیره. یه توصیه من به شما اینکه وارد منوی مخفی نشو. تلویزیون من به دلیل دستکاری توی قسمت وایت بالانس توی منو مخفی رنگ تصاویرش غیرواقعی شده. البته دنبال یکی میگشتم که همین مدلو داشته باشه و من بتونم تنظیماتو ازش بگیرم ولی میترسم شما زیاد وارد نباشید و به بلایی که سر من اومده دچار بشید.
    از دوستانی که مدل D5500 دارن و با ورود به منوی مخفی مشکلی ندارن خواهش میکنم تنظیمات وایت بالانس رو توی منوی مخفی برای من بفرستن. خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره دریغ نکنه. با تشکر فراوان

نه دوست عزيز سري D5000 گيرنده ديجيتال داره منتهي نميدونم چرا همه تو فعال سازيش موندن!
    تو مشخصات يكي از مدل هاي پرفروشش تو ايران دقت كنين ميبينين كه ديجيتال داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه emok22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تا حالا که من هر کاری کردم نتونستم از طریق وای فای وصلش کنم همش ازم دانگل می خاد عکسشو نشون میده ومیگه به یو اس بی تی وی وصلش کن
    اما درباره local set شاید در سایت های خارجی بشه چیزی پیدا کرد حالا هرکی از دوستان اطلاعاطی پیدا کرد ما رو هم در جریان بزاه با
    راستی با اپدیت فعال میشه اصلا اپدیت چی کار می کنه ؟ چه جوری باید تی وی رو اپدیت کنم ؟
    با سپاس فراوان

---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
    صد در صد داره
    با اپدیت بعضی مشکلات نرم افزاری بر طرف میشند
    برو سایت سازنده اش اخرین فریموراش دانلود کن بعد از دانلود فایل دانلود شده را باز(extract) کن داخل یواس بی
    بعد یواس بی را به پشت پنل زده برو داخل menu-support-software upgrade-buy usb پنل ریستارت میشه اپدیت شروع بعد سه چهار دقیقه تمام موقع اپدیت نه پنل خاموش کنی نه یواس بی را بکشی
    دوست عزیز ریسک با خودت انشالا اتفاقی نمی افته اینا میگم یهو وسط کار برق بره خدا را چی دیدی
    اگر اطلات ندارید این کار نکنیبد

من ودوستم D6600 وD7000 را با اخرین فریمور سایت سازنده اش اپدیت کردیم

6. این کاربر از emok22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا تاپیک مفیدی هستش من دارم لذت میبرم و نمیدونستم که تلوزیون من اینهمه قابلیت داره

چند تا سوال از دوستان دارم
    1- حالت ریست فکتوری تو منوی مخفی تمام تنظیمات رو برمیگردونه به حالت قبل ؟ مثلا اگر شک داریم چیزی رو دستکاری کردیم با ریست فکتوری میشه مطمئن شد برگشته به حالت اول ؟

2- تلوزیون من c650 هستش و توی منوی مخفی خاصیت 3d رو زده off آیا امکانش هست با روشن کردن این حالت سه بعدی هم فعال بشه ؟

3- اینترنت تی وی رو با موقیت فعال کردم فقط الان میگه باید آپدیت بشه و تو همون حالت میمونه یعنی امکان داره پورت ایران برای آپدیت بسته باشه نمیشه به صورت آفلاین آپدیت کرد ؟ یا وی پی ان ست کرد واسش ؟

ممنون از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نه دوست عزيز سري D5000 گيرنده ديجيتال داره منتهي نميدونم چرا همه تو فعال سازيش موندن!
    تو مشخصات يكي از مدل هاي پرفروشش تو ايران دقت كنين ميبينين كه ديجيتال داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سری های 5000، اونهایی که داخل ایران با ضمانت به فروش میرسه، گیرنده ی دیجیتال داره.

اما اونهایی که با ضمانت سام سرویس نیست، مثلا تولیدهای مالزی، گیرنده دیجیتال ندارند. به سایت سامسونگ مالزی مراجعه کنید متوجه میشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سری های 5000، اونهایی که داخل ایران با ضمانت به فروش میرسه، گیرنده ی دیجیتال داره.

اما اونهایی که با ضمانت سام سرویس نیست، مثلا تولیدهای مالزی، گیرنده دیجیتال ندارند. به سایت سامسونگ مالزی مراجعه کنید متوجه میشین.

البته توي سايت مالزي درباره تلويزيوني مثلUA 55 D8000هم نوشته شده ديجيتال نداره!
    در ثاني اگه سري 5000ديجيتال ندارن پس چرا امكان جستجو وسرچ تو منوي اين مدل وجود د داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با توجه به موجود نبودن c6960 در سايز 32 ، مجبور به خريد d5550 شدم كه البته بد هم نيست ولي دلم هنوز پيش C6960 . با راهنمايي دوستان وارد منوي مخفي شدم و البته قبل از هر چيز به همه هشدار دادم كه حرف نزنند وگرنه قاطي مي كنم و تنظيمات بهم مي خوره! ساعت تلويزيون رو هم چك كردم كه صفر بود و CLONE TV TO USB هم كردم و همونطوري كه دوستان گفته بودند، اين مدل قابليت pvr رو نداره. متاسفانه وروديهاش خيلي كمه و يك ورودي AV بيشتر نداره و براي اتصال دو دستگاه كه HDMI نيستند بايد از convertor استفاده كرد. سعي مي كنم تصاويري از منوي سرويس و خود تلويزيون بذارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

c6900cبا c6960 چه فرقی باهم دارن ؟دوستان لطفا نظر بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •