برید به منویconfig و در قسمت graphic اونجا تنظیمات رو انجام بده.
برید به منویconfig و در قسمت graphic اونجا تنظیمات رو انجام بده.
این ارور میگه که گرافیکی که تو تنظیم کردی با دستگات نمیوخنه
خوب چه جوری باید تنظیمش کنم؟
وقتی میرم این میاد
![]()
هیف شد![]()
من یه بار تا س سال را که میخواستم تموم کنم 2 روز قبل پدر بزرک 3 سوال کرد من اشتباهن زدم روی گزینه که در
روستا میمونم بعد همون شب سیو کردم که فرداش دیدم اشتباه زدم و برتم جشن گرفتن که میمونم.
عجب شانس بدی!
البته یک بار تقریبآ برای من همچین اتفاقی افتاد البته برای لباس اونم این بود که یک روز پیرزنه (مادر بزرگ شهردار)اومد خونه و ازم خواست که براش کاموا ببرم ولی شانس بد اقبال من این بود که دستگاه کاموا درست کنی نداشتم.اگه بهش می دادم در اولین روز بهار سال بعدش برام لباس دامادی و یکی دیگه که یادم نیست واسم می دوخت.
در ضمن این رو به همه دوستان توصیه می کنم و اونم اینک هر روز به تمامی خونه ها سر زده تا یه وقت دموهای زیبای بازی رو از دست ندهید.با همه مردمان شهر هر روز حداقل یک بار صحبت کرده و تا جایی که می تونید بهشون هدیه بدید تا با شما کاملآ صمیمی شوند.این کار باعث میشه شما در خونشون به هر جایی که دوست داشتید سرک بکشید.
و یک نکته مهم: والا به الله من بیش از بیست بار این بازی رو تا پایان سه سال رفته ام ولی از شهری خبری نبود.البته یک بار هم تا 13 سال بازی کردم ولی انگار نه انگار.
خوب چه جوری باید تنظیمش کنم؟
وقتی میرم این میاد
شما که هنوز فایلهای گرافیک رو توی پوشه اش نریختید که!
تازه با صدا و تنظیمات مشخصات کامپیوتر هم به مشکل بر می خورید.
با این نرم افزار کارتون خیلی راحته چون تنظیمات نمی خواد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه با این یکی میشه سیو های دیگر رو اجرا کرد؟
از کجا باید این فایل ها رو پیدا کنم؟شما که هنوز فایلهای گرافیک رو توی پوشه اش نریختید که!
تازه با صدا و تنظیمات مشخصات کامپیوتر هم به مشکل بر می خورید.
برای صدا خودش چند تا گزینه داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)