پس با این حساب که شما میفرمائید ما هیچ موقع نمیتونیم بهترین ریش تراش یا بهترین جنسو داشته باشیم.واسه اینکه تکنولوژی هر ساله داره کالاهای به مراتب با کیفیت تر از سالهای قبل تولید میکنه.شما امسال که ریش تراش خوبی نخرین پولتونو بذارین واسه سال بعد مطمئن باشین دو سال دیگه باز یه ریش تراش دیگه بهتر تولید میکنن پس چطوره با همین تیغهای معمولی صورتمونو اصلاح کنیم و خیلی هم مهم نباشه که چه بلایی به سر پوست صورتمون میاریم؟؟؟؟!!!!!
اصلاً شارژ نداشت که روشنش کنید؟
من نمیگم ریش تراش خوب نگیر من میگم ریش تراش قیمت متوسط به پایین بگیر تا اگر سال بعد یه برندی یه تکنولوژی شاخی معرفی کرد دلت نسوزه.
میشخ راهنمایی کنین که از کجا باید تهیه کنم؟
منظورم اینترنتیه
والا من از مغازه میخرم نه اینترنتی.
سلام دوستان من یه ریش تراش می خواستم که ریشام رو به هر میزانی که دوست دارم تنظیم کنم برای زدنش (ته ریش بلند و کوتاه) و برای خط ریش...(واسه ته ریش ترجیحا باشه . چون همیشه ته ریش می زارم) حاج آقاییم چون که
.gif)
شوخی !
.gif)
از چه قیمتایی(کف قیمت) و مارکایی میشه خرید ؟یه چیزی که کارامد و با طول عمر بالا باشه و 1 ساله خراب نشه...
اگه شارژی هم نبود و با برق کار کنه مشکلی نیست
فیلیپس QC 4050 یه جاروی کوپیک هم داره که موهای تراشیده شده رو توی خودش نگه میداره و جایی مو نمیریزه.
61.000 تومن
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
پاسخ داده شد
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
سلام
لطفا یه ریش تراش خوب معرفی کنید تا 150 تومن .یه مقدار بالا و پاین هم باشه مشکلی نیست .در ضمن بنده پوستم معمولی هستش و زیاد حساس نیست و یه چیز دیگه اینکه عملکرد خط زنی خوبی برای شکل و شمایل دادن به ریش داشته باشه و اگر بشه زیر دوش هم ازش استفاده کرد که خیلی خوبه .
با سپاس
این هست اما فکر نکنم خط زن داشته باشه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید