نوكرتم مهدي جان...شما سروري....نوشته شده توسط mi8236
حالا چرا همه 20 سوالي ميپرسن؟؟؟به خدا اسم اين تاپيم 20 سوالي نيست!!!!![]()
1)21 سالم هست عزيز(تو ديگه جرا ميپرسي يزيد؟؟؟) اگه خدا بخئاد..3 سال ديگه.
2)چيزهايي كه با آدم انرژي و حس خوب ميده.به آهنگ قشنگ وشاد,به يه منظره قشنگ...
چرا نبايد تو زندگي,زندگي كرد؟شاد باشم...كنار هم باشيم..اين 2نيا همش 2 روز زود ميگزرده.!
3)چيزهايي كه باعث بد شدن وضع يك نفر بشه....دروغ و ريا.
4)از آمهاي مفت خور و سو استفاده چي..كسايي كه تو رو به خاطر خودت نيمخوان(خدا رحم كرد من دختر نشدم!!!)
,كسايي كه تو رو فقط واسه هر هر و كر كرميخوان.
از كسايي كه رفاقت رو بات تمام وجود ميزارن...من از جونم دريغ نميكنم.اينو بتون ثابت ميكنم.
5)وحشت ناك...رواين اين بازي هستم...تا حالا 11 بار تمومش كردم.
6)راز موفق زيستن.توصيه هم ميكنم به همه.ببينين افراد بزرگ دنيا..چي بودن كه اين شدن.!!!!
7)قصه اش مفصل هست..فقط اينو بگم...چون تو ايران دانشگاه قبول نشدم.(البته بد هم نشد...ولي دلم تو ايران جا مونده......).
8)اي...يه كمكي...ولي اگه بخواي به اين چيزا فكر كني...تو ورامين هم بري....بازم كم مياري.
9)مردم بدي نيستن.همه انگليس رو حرف ميزنن و تا كاري بهشون نداشته باشي..كاري بهت ندارن.البته زبون خودشون...آخر مسخره هست....زبون هلندي تركيب انگليس و فرانسه و آلماني هستش.زبون سود و بلژيك هم همينطور.
10)واا..ديونه كتلت هاي مامان بزرگم هستم...وعاشق لوبيا پلوي مامانم.آره..خدم هم درست ميكنم.
پاش بيافته شرطي هم باهاتون ميزنم.![]()
11)اگه نداشتم كه تا حالا زنده نبودم.به قول مولا::بد ترين درد نا اميديست::: من هم خودم رو به منبع اميد(خدا) وصل كردم...واسه همي هم تا اينجت خدا رو شكر..درسهام رو خوب گذروندم.
12)آره ميخونم.خدا نيازي به نماز ما نداره..اگر هم تو هر نفس..1000 بار بگيم خدا رو شكر..بازم هم كم هست.
اين فقط يه حور احترام و اداي نياز با خدا هست(اين نظر من هست.!)
13)به مولا امام علي و امام حسين.ميميرم واسه اين 2 تا.
14)آره...مطمعنم يه روز مياد و يه حالي ميده با اين دنياي وانفسا..ولي كي رو ديگه ا...اعلم.
15)بهترين...همهشه جاويدان باشي ايران.افتخارم اين هست كه ايراني هستم.اينجا هم ايراني ها واسه خودشنو اسم و رسم دارن.بعدا‘‘ ميگم چرا.متاسفانه..بعضي ها كه از ايران ميان بيرون..بي جنبه هستن.
مثلا‘‘ چند روز پيش 2 تا پسر داشتن فارسي حرف ميزدن..من و دوستم رفتيم سلام عليك...گفت من افغاني هستم.
دوستش سرش رو انداخت پايين و رفت..10 دقيقه ديگه اوم پيش من و گفت ببخشيد..اين رفيق ما ديونه هست.من ايراني هستم وافتخارم اين هست كه ايراني هستم.
16)متنفرم.(نظر من هست!)(اگه خواستيم م رو بن كنبن...مهدي رو هم بن كنين!!!!!!!!!!!!)
17)اونايي كه تو امضام هستن.
18)خودت كارت درسته...امضات هم نظز شخصي ات هست.اونم قشنك هست.زيباست.
19)تخم مرغ
20)رامبد.
ممنونم مهدي جان...پدرم در اومد تا جوابشون رو دادم.!!!!!!!!دستت دردنكنه.
يا حق![]()