هم تو pes 2010 و هم توی fifa 10 هم این قابلیت بود ولی خوب برای واقعی تر شدن بازی کمتر استفاده میشد
هم تو pes 2010 و هم توی fifa 10 هم این قابلیت بود ولی خوب برای واقعی تر شدن بازی کمتر استفاده میشد
مشکل از یکی از دسته هاته. دستههاتو بکن دوباره تست کن.
سلام
من این بازیو تازه دانلود کردم
می خواستم ببینم تا الان چه پچ هایی آمده که مفیده و لازمه نصب بشه
اگه لینکی هست اینجا بگین که دانلود کنم![]()
سلام از پچ فیس تا پچ ایرانو پچ های گرافیکی بگیر تا هر چی دیگه دلت بخواد تو نت مخصوصا سایت های خارجی و مخصوصا سایت آلمانی:
پچ های خوبی پیدا میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فیفا بعد نسخه 2003 اولین باریه که بازی میکنم
توی ساکر هم خود من به شخصه ندیده بودم اصلا
سلام
میشه بگین قسمت Training بازی کجاست؟ اصلا وجود داره ؟
حجم بازی هم بعد از نصب چقدره ؟
ممنون
بچه ها من هر چی نسخه ی کنسو لی و پی سی رو بازی میکنم فرقی بینشون نمیبینم.این فرقایی که میگین هستو میشه به منم بگین . اگه میشه یکم توضیح بدین راجع بشون.مرسی.
قسمت trining که نداره به جاش قسمت آرنا را داره .فقط عنوانش عوض شده.
حجم کل فولدر بازی حدود 13 گیگ میشه.
Last edited by hamidkabiri6270; 07-10-2010 at 01:17.
دقیقا برای منم همینجوریه!
بازیکنایی که تعویض میکنم غیب میشن!
------------
راستی من یه مشکل دیگه هم دارم!
هر چند بازی یه بار تو منیجر مد وقتی بازی تموم میشه و میخواد بهترین بازیکن زمین رو معرفی کنه یهو از بازی میپره بیرون و ارور "has stopped working" میده!
ویندوز ام هم 7 هستش!
به نظرتون مشکل کجاس؟
بازی هم بدون کرکه!
یعنی من هیچ کرکی استفاده نکردم!
تعویض کردی؟اینطور نیست.وقتی به بازیکنان امتیاز میده به همه کسایی که تو تیم بازی کردن امتیاز میده. مثلا اگر 14 نفر رو شما بازی دادین به 14 نفر امتیاز میده و اون باقی که امتیاز نگرفتن هم که خوب بازی نکردن.
کمترین امتیاز هم 1 هست که برای من مایکل اون یک بار گرفت
اصلا بازیکن تعویضی رو تو لیست نمیبینی که بخواد امتیاز داشته باشه،
البته من فعلا بازی دوستانه با CPU رفتم که همیشه بازیکنای تعویضی رو غیب کرده.
کسی این مشکل رو نداره؟
برای من هم اینطور شد رفتم تو شک نتونستم سریع توپ رو بگیرم و به دروازه خالی بزنمبا شالکه 2-3 از گلادباخ جلو بودم که دقایق آخر فشار زیادی میاورد
بعدش یه کرنر بود و با کمال تعجب دیدم که دروازبان گلادباخ هم برای سر زدن اومده تو محوطه جریمم
خیلی حال کردم با شبیه سازی دقیقشون
لطف کردیسلام از پچ فیس تا پچ ایرانو پچ های گرافیکی بگیر تا هر چی دیگه دلت بخواد تو نت مخصوصا سایت های خارجی و مخصوصا سایت آلمانی
-----------
راستی این بازی واقعا گزارشش عالی هست (جان چمپیون و مارک لورنسن برن ووووزلا بزنن)
مثلا تو دربی بارسلونا - رئال خیلی جالب تاریخ باشگاه و مردم بارسلون رو توضیح میده،
یه جا هم توپ به داور خورد گفت این داور باید از خودش شرمنده باشه...
بازی تمرینی همونجاست که با یک بازیکن مقابل دروازبان هستیمیشه بگین قسمت Training بازی کجاست؟ اصلا وجود داره ؟
میتونی اونجا نوع تمرین رو مشخص کنی و در قسمت تنظیمات بازی هم مشخص کنی اصلا چه بازیکنی رو اونجا بگذاره یا زمین تمرین کجا باشه
برای من 6.12 GB هستحجم کل فولدر بازی حدود 13 گیگ میشه.
احتمالا شما فولدر + DVD نصب رو حساب کردی که دومی رو میشه حذف کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)