اره صاحب قبلیش یه پیرمرد بود ! موتورو باید فقط از ادم موتور باز خرید که نفسش باز باشه
حالا این مشکلش که قکر میکنم خوب برونمش بعد یه مدت برطرف میشه درسته ؟
4 ماه بیمه داره
مدل 93 هست
رنگ مشکی
اره صاحب قبلیش یه پیرمرد بود ! موتورو باید فقط از ادم موتور باز خرید که نفسش باز باشه
حالا این مشکلش که قکر میکنم خوب برونمش بعد یه مدت برطرف میشه درسته ؟
4 ماه بیمه داره
مدل 93 هست
رنگ مشکی
آقا مبارکه
اتفاقا ماشین و موتور رو از پیرمردا بخریم بهتره چون احتیاط میکنن و اهل سرعت نیستن معمولا![]()
بله شما موتور رو یک مدت با دور موتور بالا دنده عوض کنید به مرور نفس دنده ها بیشتر خواهد شد
بسیار هم عالی ، بله حوصله داشته باشید میتونید با قیمتی که مد نظرتونه بفروشید ؛ اما یه تجربه بهتون بگم و اونم اینکه آدم چیزی که خوبه رو نباید بفروشه مگر به منظور پیشرفت![]()
ممنون از شما بابت این همه راهنمایی
اقا این سرعتش خیلی رو اعصابه اپاچی 180 باید به راحتی 40 135 رو پر کنه اما این به زور 110 تا میره !!شتابش هم بالاس اما نه به اندازه اپاچی 180 ; واقعا بعد از پر گاز روندن 30 تا به سرعتش اضاف میشه و شتابش اوکی میشه ؟تقریبا بعد از چند وقت پرگاز روندن ؟ممکنه مشکل از جای دیگه باشه ؟اخه طرف میگفت یه بار چراغ چکش روشن شده !
البته به راحتی هم پر نمیشه و حداقل نیازمند دور موتور 6 هست اون سرعت
برادر یعنی چی 110 تا بزور میره ؟ یعنی گاز نمیخوره دیگه موتور بالاتر از 110 ؟
6 ؟ با 9 به زور میشه رفت
اره دقیقا
دور موتور تا رد لاین یعنی 9 میاد دیگه هرچی گاز میدم بالا تر نمیره
خب عرض به خدمتتون که این به احتمال زیاد برمیگرده به کاتالیزور اگزوز![]()
البته موتور رو به موتورساز نشون بدین که کاربرات و دیافراگم و این موارد رو چک کنه ولی این محدودیت گاز خوردن عمدتا برمیگرده به کاتالیزور اگزوز و موتورهایی که شما میبینید راحت گاز میخورن بدون محدودیت ( پالس و آپاچی ) ، بخاطر این هست که اون کاتالیزور رو یا در میارن یا تخریب میکنن
درآوردنش به این شکله که اگزوز رو با جوش میبرن ، اون توری مانند کاتالیزور رو خارج میکنند و دوباره جوشش میدن
تخریبش هم اینه که با میله از دهانه ی اگزوز ، به کاتالیزور میزنن تا اون توریش بریزه ولی خب یه مقدار صدا میده اون توری های ریخته شده داخل اگزوز
سلام به همه دوستان
ممنون از اطلاعاتی که در اختیار بقیه قرار می دهید
منم قصد خرید موتور تا قیمت 3 تا 4 میلیون رو دارم
یه موتور تکتاز 135 مدل 90 داشتم موتور عالیی بود اما یکم سوپاپاش به صدا در اومده بود فروختمش
حالا قصد خرید یه موتور نو خوب دارم با تحقیقاتی که کردم پیشنهاد موتور های 125 رو کردن که هم مناسب شهر هست هم هزینه تعمیر پایین داره هم فروشش راحتتره، کلا خودم نظرم اینه که موتوری باشه که اذیت نکنه و افت قیمت زیاد در فروشش نداشته باشه، اما خوب موتور نگهدارم هستم
من یه سری قیمت از سطح شهر خودمون (کاشان) از موتور های در آوردم که در اختیار دوستان قرار می دم:
موتور کویر 125 => 2800 / موتور دینو 125 => 2550 / موتور رهرو 125 => 2800 / موتور کبیر 125 => 2650 / موتور پیشرو 125 => 2100 / موتور زمرد 125 => 2400 / موتور کثیر 125 => 2700 / موتور تکتاز 125 => 2700
موتور دینو دوشاخ کلفتری داره و کمک فنر های گازی تولید کنندش قم هست نمیدونم چطور موتوریه ، سری اولشه.
ممنون میشم راهنمای کنید که کدوم تولید کننده بهتره هم از نظر کارایی موتور هم پشتیبانی
با تشکر
سلام برادر
عرض به حضورتون اگر که میخواید 3 تا 4 تومن هزینه کنید ، بوکسر بگیرید تولیدی شرکت باجاج که تولید کننده ی موتورهای پالس و پولسار هست
125 و 150 داره که هر دوشون هم موتورهای خوبی هستند واقعا
125 هاش 5 دنده و 150 هاش 4 دنده هستند
بسیار موتور با کیفیت و بسیار بی صدا تر از 125 های معمول خودمونه و استقبال بسیار خوبی هم شده ازش :
این هم لینک سازنده و مشحصات و تصاویر موتور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر میخواید از همون 125 های وطنی بگیرید کویر از باقی کیفیت قابل قبول تری داره ولی خب به نظر من ارزش داره که با بودجه ای حدود 3/5 بوکسر بگیرید
ممنون ezel عزیز
من با توجه به پیشنهاد شما رفتم و بوکسر هم پرسیدم، یدونه بوکسر 150 داشت به قیمت 4 میلیون میداد، به گفته ی خودش موتور خیلی خوش ساخت و با کیفیتی هست اما قطعاتش برای تعمیر در حال حاضر بد گیر میاد. ولی از نظر ظاهری موتور خیلی خوبی بود و نظرم رو جلب کرد. دوستان دیگه که بوکسر دارن با صحبت فروشنده موافقند که قطعاتش بد گیر میاد؟
اگه اوضاع اینطور باشه میرم کویر رو میخرم.
لطفا راهنمایی بیشتر کنید
با تشکر
سلام دوستان من زیاد ب موتورای پالس و اپاچ و ... وارد نیسستم ولی چند سال هندا 150 داشتم الان میخوام یه پالس مدل 86 180 دو سیلندر رو بخرم
1 ساله گوشه نبار خونه یارو افتاده چون یه موتور دیگه داره
باطریش خرابه
موتورش سالمه
بیمه نداره
و حدود 150 تومن خرج اظافی داره
به نظرتون تا چه قیمت برش دارم ؟قیمت تقریبی بدین اگه قیمت دقیق ندارین.
ظاهر موتورش بدک نیست
در کل این موتور ها چه جور موتور هایی هستن ؟
راستی یارو گفت موتورش باید تیمش گرفته بشه ؟گفت ریپ میزنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)