بچه ها فکر میکنید این گوشی تا نزدیک عید قیمتش به چه قدر میرسه ؟ یعنی حداکثر افتش تا چه قدر هست ؟
بچه ها فکر میکنید این گوشی تا نزدیک عید قیمتش به چه قدر میرسه ؟ یعنی حداکثر افتش تا چه قدر هست ؟
سلام
این برنامه تا تاریخ 89/10/8 کار میکرد . ولی دقیقا از همین تاریخ تز کار افتاد ؟؟؟؟ خیلی حیف شد . من روی 3 تا گوشی که کار میکرد (dell streak و Htc Desire و x10 نصب داشتم ) روی هر 3 و همزمان از کار افتادن !!! میدونید مشکل چیه ؟؟؟؟ دیگه نه با --- کار میکنه نه بدون اون !!
سلام
یه سوال ! میگن اگه گوشی رو روت کنی دیگه نمی تونی اندروئیدشو Upgrade کنی !!!(البته با خود گوشی)
این روت چه تغییرات اساسی ایجاد میکنه
راستی جهت اطلاع دوستان من این گوشی رو 640 گرفتم از صادقیه
عالیههههههههه فقط باطری ضعیفه !!!! متاسفانه !!!
پاسخ در:سلام
یه سوال ! میگن اگه گوشی رو روت کنی دیگه نمی تونی اندروئیدشو Upgrade کنی !!!(البته با خود گوشی)
این روت چه تغییرات اساسی ایجاد میکنه
راستی جهت اطلاع دوستان من این گوشی رو 640 گرفتم از صادقیه
عالیههههههههه فقط باطری ضعیفه !!!! متاسفانه !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همه کارا انجام دادم .اما مشکل فونتش حل نشدتازه ظاهرا به خاطر root کردن دیگه گارانتی گوشیم پرید
![]()
دوستان یکی به دادمابرسه
یه هفته هست که گوشی را خریدم چند تا بازی با گرافیک گیم لافت را نصب کردم تو بعضی بازی ها گوشی هنگ میکنه طوری که هیچ راهی نداره تا اینکه باطری را دربیارم
مثل فوتبال 2011
یا داخل بازی megajump بعداز 10 -20 دقیقه بازی یه دفعه هنگ میکنه
مشکل از چیه از رام گوشیه سخت افزارشه
چیکارش کنم
مبارکه.
احتمالا رام آسیا روشه که می گن کلی باگ داره .. با آپدیت حل میشه
در مورد روت و گارانتی: بعید می دونم روت ربطی به گارانتی داشته باشه .. حالا اگر هم داشت با ریست فکتوری از بین میره![]()
هیچ راه دیگه واسه فارسی کردن فونت نیست؟
اگه فقط اس ام اس راضیت می کنه برنامه Mirsal رو نصب کنی حله
اگه وب گردی می کنی که باید از همین روش استفاده کنی
نرم افزار بنچمارک گیری این گوشی را از کجا باید دانلود کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)