تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 132 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1313

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان قم

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اینم یه پینگ با سرور خارجی دوبی ببین چطوره البته اسیا تک تو منطقه ما داغونه سرویس های حجیمی روزانش 1 مگ بیشتر شر نیست متاسفانه بخاطر کمبود پهنای باند زنگ زدم به پشتیبانی گفت اگه منطق صدوق بود تا 4 مگ میبستیم روزانه رو تا 6 مگ راه داره اگه خط بکشه بخاطر همین تصمیم گرفتم از سرویس های نامحدودش استفاده کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

پینگها بیشتر سرویسها بد شده،بدتر از آن،قطع و وصل شدن است،پینگ داخلی در cmd می گیرم،30درصدش request time out است.نیت فقط فروش است کیفیت بی معنیه.
    اپراتورهاشون هم جواب نمیدن.

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

مخابرات که تعریفی نیست من خودم از سرویس نامحدود اسیاتک استفاده میکنم خدایش راضی کنندست البته قیمت سرویس های نامحدود آسیا تک از حجمیش بهتره سرویس فعلیم 256 1 به 8 هست ماهی 15 تومن ماه بهد میخام 512 شارج کنم ماهی 22500 تومن
    فک کنم باید با همین شاتل کنار بیام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اینترنت محدود 512 مخابرات دارم. دو هفته است که به شکل فاجعه دراومده. اگر مودم خاموش بشه و دوباره روشنش کنید، دیگه پسورد قبلی قابل استفاده نیست. باید به کسی که اینترنتش وصله زنگ بزنید پسوردتون رو براتون عوض کنه. پسورد رو هم باید سریع روی مودمتون کانفیگ کنید وگرنه اون هم دیگه قابل استفاده نیست. مواقعی که وصله حتی نمیشه وبگردی کرد. خیلی قطع و وصل میشه. چیز پی ان رو هم که خدا بیامرزه. پشتیبانی که زنگ میزنی، انگار فقط یک اپراتور داره. پاسخگوی خودکار میگه پانزده نفر جلوی شما تو صفند. بعد که این پانزده نفر تموم میشه، بوق اشغال میزنه. یعنی اسکول شدی رفت. برای من که محدودم و خدا تومن پول بابت گیگ اضافه تو حلقوم این بی شرفا میریزم اینطوریه. وای به حال اونهایی که نامحدود دارن. سه نفر از دوستام که نامحدود دارن، تقریبا مفهومی به اسم اینترنت ندارن.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کدوم منطقه خب از شر این مخابرات خلاص شید بهتره پشتیبانیش 0

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سرویس دهنده ای هست که سرعتش تو روز تا 250 برسه و دانلود شبانه هم همین سرعت یا نهایتا 150 باشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسی میدونه سرویس 128 9 گیگ مخابرات شبانه داره؟شبانه رایگانه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

مخابرات میگن سرویس هاش بدرد نمیخوره و همش پایینه سرعت ها !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شنبه این هفته درخواست جمع کردن خط رو دادم. هر سری یه بهانه ای می آورد. پشتیبانی جواب ما رو هم نمیده. درخواستتون رو فرستادیم مرکز عماریاسر. فردا جمعش می کنیم و غیره. دیروز صبح از مجبوری یکماهه ۱۲۸ زدم. ده و پونصد مثل آب خوردن کشید بالا. اینترنتمم شارژ نکرد. هنوز پوله برنگشته.با یه کارت دیگه شارژش کردم. حالا می بینم که دو گیگ ترانسفر آزادی رو که ماه پیش خریده بودم رو قورت داده. نوشته حجم باقیمانده سه گیگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

میخوام شاتل بگیرم. بدون دانلود شبانه ۵۱۲ با ۵ گیگ ترانسفر میشه ۱۸۵۰۰. تو منطقه خاکفرج که تا حالا دوستام راضی بودن. مخابرات از وقتی که یه دفعه دو سه هزار نفرو تو طرح عید تا عید کیلویی ثبت نام کرده، تمام سرویس هاش به هم ریخته. دایال آپ به نامحدود یک مگش شرف داره. سرعت دانلود بین 4 تا 30 کیلوبایت!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •