تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 72 از 157 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

البته من شخصا دوست داشتم که سال 2012 پایان دنیا بود ولی حیف که نیست !

2. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

این که خود ناسا همچین چیزی گفته کاملآ درسته و حدود یه سال پیش که ناسا این مطلب رو توی سایتش گذاشته بود من و بعضی از دوستان هم ترجمش رو گزاشتیم.
    و لینک مستقیم به اصل مطلب به وبگاه ناسا هم اشاره کرده بودم.
    فقط من به یک چیزی معتقدم
    اگه خطر واقعی زمین و زندگی روی اون رو تهدید کنه، و مجامع علمی مثل ناسا واقعآ بدونند زمان دقیقش رو، هرگز خبرش تا آخرین ساعات وقوع حادثه به بیرون درز نخواهد کرد.
    و این رفتار کاملآ منطقی ه.....
    دقیقا!!! همینطوره!!!!

4. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

متاسفانه در موقعیتی نیستم که نحوه کارکرد تقویم چرخشی مایایی رو توضیح بدم.
    اون موقع متوجه میشدید که تمام علم گاه شماری مون حداقل از گاه شماری مایایی بسیار کمتره.
    دبیرستان و دانشگاههامون که جای خود دارد.
    به سنگینی بلوکهای اهرام ثلاثه و جرثقیلی که بایستی اونا رو از زمین بلند میکرد هم فکر کنید.
    خوب واسه همین نحوه ی نگاه هست که بعضی به این نتیجه میرسن که فضائی ها در انتقال فن و دانش به مصریان باستان و مایاها دخیل بودن...
    اشکال به همین نگاه غلط برمیگرده
    اگه میخواین دلیل غلط بودنش رو بدونین به بخش تاریخ توی این رفرنس مراجعه کنین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همینطور منابعش که معتبرن

2012 و 2015 و 2020 و ... هم رد میشه و بشر به حیات خودش ادامه میده....پیش بینی مبتنی بر علم وجود داره ولی پیش گوئی چیز چرتی هست و اغلب به شیادی و دروغ و توهم ختم میشه

6. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

دوستان عزیز تمام این حرفها بخاطر پیشگوییهای نوسترآداموسه ولی اولا به نظر من سخنان نوسترآداموس بیشتر از پیشگویی بیشتر رویا و خیالبافیهای یک مرد آرمان گرا یا یک ذهن بیماره و این که میگن جنگ جهانی یا 11 سپتامبر رو پیشگویی کرده اینها هیچکدوم درست نیست رباعیهای نوسترآداموس بیشتر مانند شعرهای حافظه که هر کس با توجه به منویات خودش یه برداشتی ازش داره یکی از یه شعرش برداشت 11 سپتامبر میکنه یکی دیگه جنگ جهانی و اینها هیچکدم سندیت نداره اولا نوسترآداموس چندین جا در اشعارش به صراحت عنوان کرده که ایرانیها اروپا رو تسخیر میکنن پس اگر این درست باشه تا زمانی که اتفاق نیفته دنیا به اتمام نمیرسه و اگر این درست نباشه پس پیشگویی پایان جهان در سال 2012 هم درست نیست و از این پارادوکسها زیاد میشه پیدا کرد در مورد تقویم مایاها هم که میگن در سال 2012 به پایان میرسه خوب هر تقویمی یه پایانی داره و نمیشه تا بینهایت ادامه داشته باشه و دلیل اتمام تقویم مایاها هم انقراض سلسله و تمدنشون بوده که نتونستن ادامه تقویم رو بنویسن و در مورد هم مرکزی زمین با کهکشان راه شیری این مورد در طول مدت عمر زمین بارها اتفاق افتاده و اگر قرار بود به این دلیل زمین نابود بشه سالها قبل این اتفاق میفتاد پس بهتره به این قضیه حتی فکر هم نکنیم و در پایان من حاضرم با تمام کسانی که به پایان دنیا ر سال 2012 معتقد هستند شرط ببندم که همه ما مگر کسانی که عمرشون به دنیا نباشه صبح روز 22 سپتامبر 2012 رو خواهیم دید شک نکنید

8. 2 کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

یه چیزی بگم؟اصلا به اینا فکر نکنید وگرنه توهمی میشین و هی عذاب میکشین.مثل این میمونه که شب فیلم ترسناک دیدین بعد که میخایین بخابین هی اون فیلم تو ذهنتون میاد.زمین یه عمری داره ما هم بی خبر.کی تموم میشه نمیدونیم.شب خوش.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خوب واسه همین نحوه ی نگاه هست که بعضی به این نتیجه میرسن که فضائی ها در انتقال فن و دانش به مصریان باستان و مایاها دخیل بودن...
    اشکال به همین نگاه غلط برمیگرده
    اگه میخواین دلیل غلط بودنش رو بدونین به بخش تاریخ توی این رفرنس مراجعه کنین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همینطور منابعش که معتبرن
    ما كه از اين مورد دفاع نكرديم و همچين ادعايي هم نشد
    حرف من روي مجهولات علم گذشتگان بود كه الان بي جواب ه واسمون،
    هر كي ادعاي كشف جواب اين مجهولات (انتقال علم از فضايي ها و...) داشت اثباتش پاي خودش

11. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سه تا سازه دست بشر که بیشترین سنگ توشون بکار رفته به ترتیب
    1-دیوار چین
    2-اهرام ثلاثه
    و ساختمان وزرات دفاع امریکاست
    ولی همیشه این سوال توی ذهن بوده چرا ریز ترین کارهای مصریان باستان مثل مواد بکار رفته برای مومیایی کردن اجساد و..... توی تاریخ ثبت شده اما از ساخت اهرام مصر هیچ حرفی به میون نیومده!
    به هر حال با کمی دقت و نیم نگاهی به ساخت هیکل سلیمان میشه یه حدس هایی زد
    ================================================== =====================
    به هر حال همون طور که قبلا گفتم
    2012 پایان زندگی نیست اما حتما اتفاقاتی به فاصله نزدیکی بعد از اون سال میفته- منظورم حمله مجودات فضایی یا بالایای طبیعی و.... نیست .بیخود هم فکرتون رو با اینجور چیزها مشغول نکنید!
    درست مثل سال 2000 که میگفتن پایان دنیاست اما دنیا تموم نشد بلکه وارد مرحله جدیدی از تاریخ شدیم!
    سال 2001 چه اتفاقاتی افتاد؟؟
    2003 چی؟
    و همینطور 2006؟؟
    پس راحت بخوابید ولی حواستون جمع باشه!

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

چند ماه پیش بود که یه عکس با یه توضیحی رو تو ویکی دیدم که در مورد برخورد یه شهاب سنگ به زمین تو سال 2023 ( یا یه زمانی همین حدودا ) بود!
    البته زیاد نمیشه به حرفای ویکی اعتبار کرد ! ولی بلکل بحث سال 2000 رو خودم می دیدم که چطور مردم به جنب و جوش افتادن!
    فکر کنم داستان سال 2000 خیلی سنگین تر از این 2012 بود.
    من یه زمانی خیلی دنبال این داستان 2012 رو گرفتم. که آخرین خبری که شنیدم داستان یه ستاره در حال نابودی بود که گفته بود که اگه اشعه گاماش عمود بر زمین باشه موقع نابودی شاید یکی دو میلیارد سال دیگه زمین نابود بشه!
    تازه اونم نه که زمین بترکه. به تدریج حیات از بین میره...!
    البته من زیاد اطلاعات در این زمینه ندارم. بیشتر بحث های دوستان رو میخونم و

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

اینو بدونید از عمر کره ی زمین بیلیون ها سال مونده تا از بین بره.نمیشه گفت که در اینده چی میشه.به نظر من دوره ی زندگی توی زمین به کرات دیگه ادامه پیدا میکنه.یعنی مردم از کره زمین به کره ی دیگه میرن و به کره ی زمین مثل همین ماهی که شبا تو اسمون میبینیم(به نظر من شکل ماه شبیه اون عکس معروف حضرت مریم هستش).هنوز خیلی چیزا هست که کشف بشه ولی به نظر من زمانی قیامتی به پا میشه که انسان بتونه مثل خدا بشه و بتونه یه کار بیشتر از خدا انجام بده.این نظر من.عقل ناقص ما به هیچ وجه امکان پاسخگویی به این سوالات رو نداره پس بهتره خودتونو به فشار نندازین و یکم بزارید مغز به ارامش برسه.این نظر منه و نظر دیگرون محترمه.ممنون

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینو بدونید از عمر کره ی زمین بیلیون ها سال مونده تا از بین بره.
    در خوشبینانه ترین حالت هم نمیشه همچین طول عمری رو برای خورشید در نظر گرفت
    دوست عزیز خورشید تقریبا 5 میلیارد سال دیگه عمر میکنه

به نظر من دوره ی زندگی توی زمین به کرات دیگه ادامه پیدا میکنه.یعنی مردم از کره زمین به کره ی دیگه میرن و به کره ی زمین مثل همین ماهی که شبا تو اسمون میبینیم(به نظر من شکل ماه شبیه اون عکس معروف حضرت مریم هستش).
    اینقدر راحت میگین زندگی در کرات دیگه دنبال میشه که انگار قراره بریم 200 300 کیلومتر طی کنیم و بریم به یک شهر دیگه!
    این سفر به کرات دیگر به همین راحتی هم نیست...بستگی داره روند پیشرفت علم تا اون زمان چطور پیش بره
    در ضمن شما فاصله زمانی و مکانی کرات رو اصلا در نظر نگرفتین ...اول باید سیاره ای کاملا قابل سکونت از هر لحاظ برای انسان یا موجودات زنده زمین پیدا بشه که بشه به اون سیاره نقل مکان کرد.
    در ضمن هنوز همچین سیاره ای پیدا نشده و اگر هم چیزی پیدا شده در حد حدس و گمان هست و 100% نیست...این جستجو هم که همچنان ادامه داره و ممکنه چندین سال طول بشکه...
    10 سال - 20 سال شاید 100 یا هزار یا میلیون ها سال زمان ببره.
    چون که قرار نیست از بین چند تا سیاره دم دست یکی رو به دلخواه انتخاب کنیم...بحث 200 یا 300 میلیارد کهکشانه که تخمین سیاره های موجود رو هم غیر ممکن میکنه.با توجه به این که همچنان کهکشان های جدید در حال پیدایشه پس انتخب گزینه مناسب این وسط خیلی سخت میشه.
    یک چیزی در حد غیرممکن...البته منظور این نیست که سیاره ای با شرایط زمین پیدا نمیشه ولی با توجه به این روند فعلی به نظر من غیرممکن میاد.

در مورد ماه هم به نکته عجیبی اشاره کردین ! اولین بار بود که همچین چیزی میشنیدم...البته یک نسخه ایرانی از این تصاویر رو داشتیم که صورت فلانی توی ماه دیده میشد .
    به هر حال از این جور دیده های عجیب و غریب زیاد داشتیم که هر کسی یا درست تر بعضی افراد با دیدن ماه یک نوع توهم خاص به اونا دست میداد و انواع و اقسام چهره ها رو در ماه می دیدن.
    نکته مهم این صحبت اینجاست که علم هیچ ارزشی برای این صحبت ها قائل نیست.

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •