تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 83 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هيچ فرقي تقريبا با هم ندارن همه چيزايي هم كه نوشتي درست خب اينقدر ريز شدن سليقه اي هست
    اما به 3 نكته توجه كن
    1- دماي دستگاهها و سيستم خنك كنندگيشون
    2- امكان خريد
    3- دسترسي به يك گارانتي يا مركز تعمير
    بقيه هم كه معلومه
    خودتون تو برتري ها نوشتيد
    صفحه نمايش سيجر ها رو من از نزديك تا حالا نديدم
    از نظر قدرت پردازنده تفاوت زياد به درد بخور نيست
    اما كارت گرافيك خيلي قويتري روي سيجر هست
    ولي در عوض حتما دماي لپ تاپ بالاتره
    اسوس هم يه كيف تارگوس داره
    يه موس گيمينگ
    بك لايت
    بلوري رايتر
    در مورد سيستم خنك كنندگي فكر نكنم سيجر مث اسوس قوي كار كرده باشه
    در مورد تعميرشم فكر نكنم تعمير كننده تو ايران داشته باشه سيجر
    اما اسوس هاي مدل هاي ديگه لا اقل تعمير كننده دارن
    قيمتشون رو هم كه نزديد
    و همين
    فقط يه چيز ديگه اين كه از كيفيت صفحه نمايش اطمينان حاصل كنيد وگرنه اگه 6970 كراس هم بزارن روش فايده نداره

2. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کله صفحه رو پر کردیکه کی حوصله داره طبق اون چیزی که ما 3 ماهه پیش دیدیم نوت بوک چک هم بهش قبل از ما رسیدبرادر بالا بری پایین بیایی معماری 5870 کلا خیلی سر تر از 460 حالا ما میگیم موبایلیتی که اونم بالاتره عزیزم دیگه آپدیت و نرم افزار و غیره تا یه حد جواب گویه نمی تونی که از یه 480 یه 5970 ساخت که حالا چه با فزیکس چه با اورlol
    درباره ی عنوان تایپیکم بگم همین عنوان این سلطان خوبه.

یه پیشنهاد برادرانه و دلسوزانه به کسایی که میخوان گرافیک amd رو لپتابشون باشه و کار گرافیکی میکنن با لپتاپ. مثلا مکس....

اصلا و اصلا و اصلا و اصلا و به هیچ وجه لپتاپی که گرافیک amd داره نگیرید برای کارتون

1 . از نظر physx بسیار بسیار ضعیف هستن و engine هایی که به صورت physically base هستن که تعدادشون کم هم نیست و کیفیتهای بسیار بالایی داردن رو ساپورت نمیکنن .
    2 . توی اینجین های معمولی هم که RT نقش مهمی داره با Cuda , GPU بسیار خوب عمل میکنه .
    3 . به نظر من توی گیم همNvidia خیلی بهتر از amd جواب میده و بی درد سر تر .

نمونه کسی که گرفته و پشیمون شده : خوده من .
    چند وقت پیش یه HP envy 15 گرفتم به قیمت 1850 خریدم چون کانفیگ بالایی داشت تو زمان خودش و بهترین کانفیگ بود .(قبل از sandy bridge) . ولی گرافیکش 5830 amd هستش ، چون cpu و ram خوبی داشت خریدم . من به خیال خودم که گرافیک کامپیوترم 465 هستش گفتم اگه لپتاپم amd باشه میتونم ضعفشو با گرافیک pc جبران کنم . گفتم فوقش فقط باهاش مدل میکنم دیگه . ولی بعضی جاها که شدیدا نیاز به لپتاپ داشتم قشنگ شرمندم میکنه . حالا تو فکرم که بفروشمش و یه لپتاپ با گرافیک Nvidia بگیرم .

پیشنهادم به دوستان کلا محصولات amd گول زنکنه .

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هيچ فرقي تقريبا با هم ندارن همه چيزايي هم كه نوشتي درست خب اينقدر ريز شدن سليقه اي هست
    اما به 3 نكته توجه كن
    1- دماي دستگاهها و سيستم خنك كنندگيشون
    2- امكان خريد
    3- دسترسي به يك گارانتي يا مركز تعمير
    بقيه هم كه معلومه
    خودتون تو برتري ها نوشتيد
    صفحه نمايش سيجر ها رو من از نزديك تا حالا نديدم
    از نظر قدرت پردازنده تفاوت زياد به درد بخور نيست
    اما كارت گرافيك خيلي قويتري روي سيجر هست
    ولي در عوض حتما دماي لپ تاپ بالاتره
    اسوس هم يه كيف تارگوس داره
    يه موس گيمينگ
    بك لايت
    بلوري رايتر
    در مورد سيستم خنك كنندگي فكر نكنم سيجر مث اسوس قوي كار كرده باشه
    در مورد تعميرشم فكر نكنم تعمير كننده تو ايران داشته باشه سيجر
    اما اسوس هاي مدل هاي ديگه لا اقل تعمير كننده دارن
    قيمتشون رو هم كه نزديد
    و همين
    فقط يه چيز ديگه اين كه از كيفيت صفحه نمايش اطمينان حاصل كنيد وگرنه اگه 6970 كراس هم بزارن روش فايده نداره

قیمتها تقریبا یکی هستند.هردو حدود 1800 دلار در میاد.پردازنده ها حدود 15 درصد اختلاف دارند و گرافیک ها حدود 40 درصد! برای همینه که دودل شدم.خودم اسوس رو بهتر میخوام.ولی ترعریف ساجر رو هم از فروم های خارجی شنیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

13

دوستان یه نظرسنجی:

من تصمیم قطعی دارم که G74 بگیرم.ولی الا کانفیگ ساجر رو هم دیدم که یه کم دو دل شدم! حالا اگر دوستان نظراتشون رو بگن ممنون میشم:

کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟

1- Asus G74SX-A1

با این کانفیگ:

Display: 17.3 FHD Glare Type
    CPU: Core i7 2630QM
    RAM: 14GB DDR3 1333
    VGA: GTX 560M 3GB
    HDD: 750GB 7500 RPM
    ODD: Bluray RW 6

2- Sager NP8170

با این کانفیگ:

Display: 17.3 FHD Glare Type
    CPU: Core i7 2720QM
    RAM: 8GB DDR3 1333
    VGA: 6970M
    HDD: 500GB 7500 RPM
    ODD: DVD-RW

x

اما برتریهای اسوس نسبت به ساجر:

1- طراحی فوق العاده
    2- بکلایت کیبورد
    3- بلوری رایتر
    4- همراه داشتن کیف و موس روی دستگاه
    5- صفحه نمایش بهتر

از مزایای ساجر:

1- پردازنده قویتر
    2-گرافیک قویتر
    دوست عزیز کی حرف از 560 زد lol من از 460 5870 میگم من چند صفحه پیش درباره لپ تاپهای SAGER توجه داشته باش SAGER اطلاعات جمع کردم من خودم می خوام g73 رو بفرزشم با اینکه ازش راضی ام می خوام SAGER بگیرم یه سایت هسته میگردم برات پیدا می کنم راشتی ای جداول چکو اینا رو حفظم کسی اینجا پیش گویی نکرد من گفتم 460 پایینتر از 5870 ok??????!!!!????? نه 560 راستی 5870 و 5970 کارت های آخر شفه هست نه AMD سری 6000 منحصرا برا AMD هست ok.این کارت ها با برند ATI اومدن 6000 با برنده AMD در کل اون چیزی هم که می خوایی نقل قل کنی می دونم.ببین یه چی از SAGER می گم پشیمون نشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز کی حرف از 560 زد lol من از 460 5870 میگم من چند صفحه پیش درباره لپ تاپهای SAGER توجه داشته باش SAGER اطلاعات جمع کردم من خودم می خوام g73 رو بفرزشم با اینکه ازش راضی ام می خوام SAGER بگیرم یه سایت هسته میگردم برات پیدا می کنم راشتی ای جداول چکو اینا رو حفظم کسی اینجا پیش گویی نکرد من گفتم 460 پایینتر از 5870 ok??????!!!!????? نه 560 راستی 5870 و 5970 کارت های آخر شفه هست نه AMD سری 6000 منحصرا برا AMD هست ok.این کارت ها با برند ATI اومدن 6000 با برنده AMD در کل اون چیزی هم که می خوایی نقل قل کنی می دونم.ببین یه چی از SAGER می گم پشیمون نشی.
    سلام مجدد
    شما چرا اینقدر در نوشتن عجله میکنید؟ خدا وکیلی جملاتتون خیلی تو هم توهمه! حلا بگذریم.

ما داشتیم راجع به G74 و GT780 صحبت میکردیم که شما آمدی گفتی که هنوز هم G73jh قویتره. برداشت من که هیچ ! برداشت همه این بود که شما داری میگی 5870 از GTX560 که روی G74 و GT780 نصب هست قویتره.هیچکس از GTX 460 صحبت نکرد! بله بنده هم قبول دارم که 5870 از GTX 460 قویتر هست. پس این بحث تمام شد رفت پی کارش.

خب ؟ منم میدونم که تا سری 5000 محصول ATI و AMD هست.ولی اخیرا AMD کل سهام ATI رو خرید و از سری 6000 به بعد نامگذاری کارتها عوض شد.این چه ربطی به بحث داشت؟

اما راجع به لپتاپ هایی که اسم بردم امروز رفتم وحدود نیم ساعت وقت گذاشتم و کاملا قدرت 6970 و GTX560 رو سنجیدم.به طور میانگین 6970 در تنظیمات Ultra توی بازیها 25 درصد از GTX560 قویتر هست.اما در تنظیمات High فقط 3.5 درصد قویتر هست.همچنین در نرم افزارهای 3D mark و ... هم حدود 25 درصد قویتر هست. از اونجایی که بنده فرق بین تنظیمات Ultra و High بازیها رو واقعا نمیفهمم! و خوشبختانه چشمم این تغییرات رو نشون نمیده! به این نتیجه رسیدم که معیار انتخابم رو زیاد روی گرافیک نگذارم. در ضمن چند نفری که اون مدل سیجر رو داشتند گفتند که 6970 کمی نویزی هست و سروصداش یه خورده بیشتره . همینطور دمای کارش هم زیاده. البته زیاد مهم نیست ولی محض اطلاع گفتم.

راجع به CPU ها هم که همگی میدونند که 2720 حدود 12 درصد از 2630 قویتر هست.طبق مطالعاتی که من این چند روز توی فروم ها داشتم این 12 درصد به هیچ عنوان خودشو توی بازیها و نرم افزارهای دو بعدی و بعضا سه بعدی گرافیکی نشون نمیده.چون من خودم با فتوشاپ و لایت روم زیاد سروکار دارم اینو گفتم. و فقط موقعی اون 12 درصد خودشو نشون میده ، که توی کار رندر و انمیشن سازی و ادیت فیلم و ... باشید که ابدا به کار من نمیاد!

حالا میرسیم به انتخاب!
    خدا وکیلی از صفحه نمایش و کیبورد و کلا قیافه G74 به سختی میشه گذشت! اگر این مدلهای سیجر یه ذره روی قیافه کار میکردن بد نبود! همینطور اسوس بلوری رایتر داره که در آینده نزدیک به کار میاد!

با این اوصاف فکر میکنم که G74 رو بخرم. ولی هنوز هم قطعی نیست! البته اینو بگم که من بر اساس نیازهام دارم انتخاب میکنم و یکی از دلایل انتخابم اینه که من یه گیمر نیستم و فقط برای تفریح بعضی مواقع بازی میکنم و کلا تعداد بازی های مورد علاقم بیشتر از سالی 3 الی 4 تا نیست! بنابراین همین GTX560 حالاحالاها برام کار میکنه.

8. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آره منم با شما موافقم
    هر چي كيفيت تصوير ميره بالاتر اختلاف درصدي بيشتر ميشه بين 2 كارت چرا چون تو حالت high اگر 3.5 درصد بگيريم اختلاف رو و فريم يكي 50 باشه ديگري فوقش 60 باشه (خيلي دست بالاست)
    ولي اگه بره روي ultra اختلاف 25 درصدي ميشه 5 فريم چون تعدا فريم اين بار مثلا ميشه 25 تا
    وگرنه اگه بخوايم خيلي دقيق بشيم واقها لپ تاپ ها در برابر دسكتاپ ها هيچن خيلي پي سي بهتر جواب ميده
    خيلي بهتر
    كلا قطعات پي سي بدجور بهتر هستن

اما دماي زياد بستگي داره چه مقدار باشه دما خيلي مهمه واسه لپ تاپ عمر مصرف و كارايي رو تضمين ميكنه
    جگر core i7 2630 ميدوني جمعا چقدر قدرت داره
    اين فقط براي افزايش سرعته وگرنه از پس همه كار بر مياد
    اصلا سي پي يو هر چي باشه (حتي پردازنده موبايل ها) از پس هر كاري بر مياد ولي چون سرعت انتقال داده ها خيلي كم ميشه نميتونه نرمال با بقيه قسمتها رابطه داشته باشه واسه همينه كه ميگن اين بازي حداقل فلان سي پي يو رو ميخواد

اسوس G74 رو تو سايتش معرقي كرده
    قيافش به نظر من با اينكه تقريبا همون 73 هست كلاسيك تر شده
    من از 73 بيشتر خوشم مياد ولي پشت صفحه نمايش يه تيكه اضافي داره كه بدجور زشته ولي 74 نداره
    در عوض پشت لپ تاپ 73 كه دريچه هاست به نظر من خوشكل تر از 74 هست

در كل هر كدومشو گير بيارم ميخرم
    مشكل فقط همين قدمه

10. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با اين اوصاف ديگه g53jw بدرد بخور نيست نه؟!!
    اين g74 كي مياد؟ بياد چقدر ميشه قيمتش؟! مثله g53 سه بعدي نداره؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با اين اوصاف ديگه g53jw بدرد بخور نيست نه؟!!
    اين g74 كي مياد؟ بياد چقدر ميشه قيمتش؟! مثله g53 سه بعدي نداره؟!!
    G53jw آره ولی g53sw و g53sx الان جایگزین شده. g74 و g53sx تا دو هفته دیگه میاد به بازار(بازار ایران نه!) مدل 3D هم داره.اونجا که قیمت پایش 1740 دلار هست و مدل 3D هم 1950 دلار. اینجا هم که معوم نیست کی بیاد. بیاد هم بالای 2.5 خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اي واي!! اصلا نخواستيم لپ تاپ گيم!! 2.5 قيمت چه خبره؟!! اونم 2 ماه بعدش يه چي ديگه مياد ميزنه تو ذوقمون ميره!!

14. این کاربر از armin_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •