تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 145 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

چه دکور فوق العاده ای از مسجد الحرام و کعبه درست کرده بودن. خیلی تمیز و واقعی بود. دمشون گرم. فکر کنم خود میرباقری قبل از پخش این قسمت اخیر، یه جا مصاحبه کرده بود و گفته بود که دکور کعبه و مسجد الحرام خیلی قشنگ طراحی شده، ولی به شخصه فکر نمیکردم منظورش این باشه که اینقدر قشنگ و واقعی باشه

باغ انگور طائف هم خیلی فوق العاده بود. انصافا مختارنامه تو هیچ زمینه ای خوب کار نشده باشه (که به نظرم تو همه ی زمینه ها موفق بوده تا حالا) تو طراحی دکور و لوکیشن ها فوق العاده بوده. دارالحکومه ی کوفه، دارالحکومه ی ابن زبیر، کوشک سفید مدائن، زندان فوق العاده ی کوفه، حوض رنگ رزی بهرام رنگ رز تو مدائن، روستای لفخا و خود نمای شهر کوفه هم به نظرم جزء بهترین طراحی های دکور بوده تا حالا. واقعا کلمه ی فوق العاده برازنده ی طراحی دکور این سریاله.

موفق باشین.
    89/9/28

2. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

انتقاد جمال شورجه از مختارنامه

جمال شورجه خشونت داستان «مختارنامه» را زیاد دانست و گفت صدا‌و‌سیما در انتخاب موضوع «مختارنامه» دقت نکرده و مخاطب از دیدن خشنوت بیش از اندازه این مجموعه رنج می‌برد.

به گزارش پارس توریسم این کارگردان و تهیه‌کننده درباره نقش فیلم‌های تاریخی - مذهبی سینما و تلویزیون گفت: «فیلم‌های تاریخی - مذهبی باید منطبق با دیدگاه‌های اسلامی ما باشد و موضوع‌های دینی و مذهبی کشش و جذابیت داستانی را همواره با خود دارد.»

شورجه دراین باره به «شهر» گفت: «موضوعات مذهبی اصولا کلی هستند. به همین دلیل باید حقیقت‌ها را از دل تاریخ جستجو کنیم و بخش‌هایی را برگزینیم که برای مخاطب جذابیت داستانی داشته باشد. در فرهنگ شیعه مردم ما جایگاه ویژه‌ای دارند و در نتیجه اسلام ناب توام با جمال و جلال است که می‌تواند مخاطبان جهانی را به خود معطوف کند.»

این کارگردان به ساختار فیلم‌های مذهبی اشاره کرد و گفت: «ساختار این دسته از فیلم‌ها باید قوی باشد، شخصیت‌ها به واقعیت داستان نزدیک و نیز یک مجموعه تلویزیونی و یا فیلم سینمایی باید از امکانات خوبی برای پرورش داستان برخوردار باشد. ما برای سرگرمی فیلم نمی‌سازیم، فیلم‌های تاریخی - مذهبی باید پیام داشته باشد تا این پیام به نقاط جهان برسد.»

شورجه درباره هزینه‌ زیادی که صرف ساخت فیلم‌ها و مجموعه‌های تاریخی می‌شود، گفت: «من فکر می‌کنم مسئولان تلویزیون و تهیه کنندگان درباره هزینه‌ای که صرف مجموعه‌های تاریخی می‌شود، باید شفاف‌سازی کنند. چون رقم‌های مختلفی درباره هزینه ساخت این مجموعه‌ها و فیلم‌ها شنیده می‌شود.

به عنوان مثال درخصوص هزینه فیلم سینمایی «ملک سلیمان» هم رقم‌های مختلفی شنیدیم تا اینکه تهیه کننده و کارگردان این فیلم به برنامه سینمایی «هفت» آمدند و راجع به رقم هزینه‌ای که صرف ساخت این فیلم شده بود، شفاف‌سازی کردند. کارگردان «شب دهم» ، افزود: البته نیاز به دکور، لباس و تجهیزاتی که باید در یک مجموعه تلویزیونی و یا فیلم تاریخی به کار برود هم هزینه پائینی نیست.»

این کارگردان با توجه به فرا رسیدن ماه محرم درباره مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» که چند هفته‌ای است از تلویزیون پخش می‌شود، گفت: «"مختارنامه" را می‌توان در دو بخش ساختاری و بخش محتوایی بررسی کرد. به نظرم کیفیت این مجموعه که کارگردانی آن را داوود میرباقری برعهده دارد، به تجربه‌های قبلی این کارگردان برمی‌گردد. میرباقری کارگردانی است که تجربه ساخت چنین مجموعه‌هایی را دارد و شخصیت‌ها را می‌شناسد، در نتیجه با ذائقه مخاطب آشنا است. با این حال «مختارنامه» به لحاظ فرم و ساختار مجموعه خوبی است.»

وی در ادامه افزود: «صدا‌و‌سیما در انتخاب این موضوع دقت نکرده است. خشونت بیش از حد داستان مخاطب را رنج می‌دهد، با توجه به این که باید اسلام ناب را در جبهه‌های غرب ترویج دهیم، تبلیغ شیمشیر و خون در کلیت محتوایی یک مجموعه تبدیل به کینه‌توزی و انتقام می‌شود که نهایتا به قیام مختار می‌رسد.»

وی در پایان گفت: «فکر می‌کنم مدیران صداو‌سیما مصلحت‌اندیشی برای داستان این مجموعه نکرده‌اند. در مجموعه‌های تلویزیونی مضامین دینی و مذهبی باید فراگیرتر و فرامذهبی‌تر نشان داده شود.»

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوبله "مختارنامه" به شش زبان

مدیرشبکه جهانی سحر از ترجمه و دوبله مجموعه تلویزیونی مختارنامه به شش زبان خبر داد.

مهدی مجتهد در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر با اشاره به اینکه شبکه سحر به 6 زبان بوسنیایی، اردو، آذری، کردی، انگلیسی و فرانسه فعالیت دارد اظهار داشت: همزمان با پخش این سریال از شبکه‌های داخلی ،‌ ترجمه و دوبله آن به 6 زبان آغاز شده است تا با اصلاحات لازم، سریال "‌ مختارنامه " ‌از شبکه سحرنیز روی آنتن رود.

وی افزود: معرفی مفاخر اسلام و ایران جزو برنامه‌های اصلی ماست که با زبان گردانی مجموعه های تلویزیونی تولید شده و پخش آن، این هدف را دنبال می کنیم .

مدیرشبکه جهانی سحر به استقبال خوب کشورهای هدف از سریال های ایرانی اشاره کرد و گفت: هدف‌ گذاری اصلی ما در تولید و پخش برنامه‌های این شبکه برقراری ارتباط با مخاطبان فراسوی مرزها است که این مهم نیز تا حد قابل قبولی برای ما محقق شده است تا جایی که حتی برخی از شبکه‌های محلی برنامه‌های خود را قطع و آنتن شبکه سحر را پخش می‌کنند.

وی در پایان گفت: 85 درصد از برنامه‌های شبکه جهانی سحر تولیدی و 15 درصد آن تأمینی است.

شبکه سحر از 13 سال پیش تاکنون برنامه های متنوعی را برای مخاطبان خود تهیه و پخش کرده است و علاوه براین از سال گذشته تاکنون ، با دو برابر شدن زمان پخش خود ،‌ در دو کانال یک و دو شبکه سحر، روزانه 38 ساعت برنامه پخش می کند .

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تصاویری از قبر "مختار" در كوفه

6. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ديالوگهاي منتخب قسمت دوازدهم: تخت سليمان

ابن مطیع: درود بر دلاور جنگجوی ثقفی، کیف حال مختار؟
    مختار: حکمت چیست که اغلب رجل سیاسی مکه نامشان عبدالله است؟
    ابن مطیع: وقتی خانه بیت الله است، خادمین باید هم عبدالله باشند. اهلاً و سهلاً ابو اسحاق.
    مختار: اهلاً و سهلاً.
    ابن مطیع: پوشیدن روی در این خانه کراهت دارد، این خانه حریم امن است، از چه می ترسی؟
    مختار: ترس از من عبدالشیاطینی است که خود را خادم این خانه می خوانند.
    ابن مطیع: این باورها اجر مجاهدتهایت را ضایع می کند، تو سرزمین مشعر و منایی، در عرفات، در سعی صفا و مروه، در مکه حاجی باید مراقب همه جایش باشد، علی الخصوص زبانش، رمی جمره ات را به بغض و کینه تباه مکن!
    مختار: رمی جمرۀ من امروز رمی یزید است رفیق.
    ابن مطیع: مرحبا، پس چرا به خادمین خانه ای که قصدشان رمی یزید است اهانت می کنی، پسر زبیر را عبدالشیطان نامیدن، بی انصافی ست، او از صالحین ماست.

ابن زبیر: اهلاً و سهلاً مختار.... (خنده مختار) به چه می خندی مختار؟
    مختار: مسخره است.
    ابن زبیر: چه فرمودید!؟
    مختار: عرض کردم مضحک است، مسخره است.
    ابن زبیر: چه چیزی مسخره و مضحک است؟
    مختار: همین بساطی که به راه انداخته اید. این جا یمن است یا مکه؟ شما عبدالله زبیر هستید یا سلیمان نبی، این تخت طعنه به تخت سلیمان می زند، نکند قصد ادعای نبوت دارید؟
    ابن زبیر: نه، نه، مختار، نه! نبوت لقمه گلوگیری ست، خفه ام می کند. مزاج ما با شبه نبوت سازگارتر است، پای در نعلین انبیاء کردن حماقت محض است، رسول الله، نه، خلیفه الله، ما به همین خلیفه اللهی قانئیم.
    مختار: خلیفه الله بودن این همه معجزه نمی خواهد.
    ابن زبیر: نشد مختار، نشد! ما در اوصاف تو شنیده بودیم، که سیّاسی پس کو؟ چرا مثل یک عامی بی سواد سخن می کنی؟ اگر حکمت معجزات ما را می دانستی به سخره شان نمی گرفتی!
    مختار: تا جایی که من می دانم دین ما دین اعتدال است و سادگی، بهترین نمونه اش هم کعبه.
    ابن زبیر: تو ساده تر از علی و والیانش دیده ای؟
    مختار: ندیده ام و نه هرگز خواهم دید.
    ابن زبیر: من با تمام اختلاف نظرهایی که با مسلک علی داشته و دارم، اقرار می کنم که سادگی جایی در عراق عرب به همراه ابوتراب به خاک سپرده شد، فرق علی را چشم ظاهربین مردم شکافت نه شمشیر ابن ملجم مرادی، حسین را همانهایی کشتند که عقل شان به چشم شان بود. حالا تو و امثال تو دم از دیانت و عدالت و سادگی بزنید. امویان سالهاست که با جلال و جبروت شان برگرده مسلمین سوارند و یکه تازی می کنند، زرق و برق کاخ سبز دمشق، مسجد اعظمشان یک نمونه، مسجدی ساختند که آدمی از تحیر دهانش باز می ماند، خب چرا ما مکه را در برابر شام علم نکنیم؟ هان!

ابن زیاد: تأخیر داشتی قاصد، دو سه روز تأخیر کردی چرا؟
    قاصد: خلیفه متألم بودند مرا به حضور نمی پذیرفتند.
    ابن زیاد: بلا دور باشد، از چه متألم بودند؟
    قاصد: در غم و اندوه عزیزی از دست رفته به سوگ بودند.
    ابن زیاد: متوفی که بود؟
    قاصد: ابو غیث!
    ابن زیاد: ابو غیث، بوزینه اش؟
    قاصد: ابوغیث بوزینه نبود، انیس و مونس خلوت امیرالمؤمنین بود. ابوغیث نزدیک ترین یار خلیفه بود.

الحسنا: باید روی خوش نشان بدهی، تو کار خوبی نکردی حکومت عراق را شرط بیعت با زبیریان قرار دادی، تو نیتت از خونخواهی حسین، حکومت عراق است؟
    مختار: خدا می داند که نیتم این نیست!
    الحسنا: پس چرا آن را شرط بیعت خود کردی؟
    مختار: مادر من یقین دارم آل زبیر قدرت بگیرد، خون حسین را رها می کند، و قاتلین پسر پیامبر را می بخشد، حکومت عراق را شرط بیعت کردم تا بتوانم قاتلین حسین را تعقیب کنم.

مختار: من با هر چیز گیج کنننده و سرگیجه آور مخالفم، با اجازه!
    ابن زبیر: تو بردی مختار!
    مختار: چه چیزی را بردم شیخ!؟
    ابن زبیر: من ذاتاً عادت دارم حریفانم را گیج کنم، یکی را با فلسفه، یکی را با شرعیات، یکی را با حیله، یکی را با گردونه، تو با هیچ کدام گیج نشدی مختار. کسی که به شمشیر خدعه نشکند، به هیچ شمشیری نمی شکند، حکومت عراق عرب به شرط پیروزی بر یزید علیه العنه، مال تو.

8. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ناصر الامام الحسین؟؟؟ از کی تا حالا؟
    ایشون اون موقع تسلیم ابن زیاد شده بود و در زندان بود که امام حسین (ع) می فرمود (هل من ناصر ینصرنی؟)

شاید منظور از ناصر نوشدارو بعد از مرگ سهراب است

10. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

قسمت قبل واقعا محشر بود.از این لحاظ که رضا کیانیان خیلی خوب بازی کرد.آدم میفهمید عبدلله بن زبیر از اون آدم های سودجو بود.
    خیلی خوب بازی کرد.
    اما این فریبرز عرب نیا به نظرم یه وقتایی یه جوری دیالوگ میگه انگار می خوان خفش کنن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

این همه ادم ! یکی نمی دونه تکرارش کیه؟!

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

این همه ادم ! یکی نمی دونه تکرارش کیه؟!
    یکی از تکرارهاش بعد از اخبار 19 شبکه 1 سیما دوشنبه ها

انگار شبکه قرآن و یه شبکه دیگه هم تکرارش رو پخش میکنه....

14. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفتگویی با "مختار"، در مراسم جشن برای معلولان +تصاویر

فریبرز عرب نیا که این روزها و پس از پخش سریال «مختارنامه» به یکی از محبوب ترین بازیگران سینما و تلویزیون بدل شده است، از جعل برخی مصاحبه های قدیمی او و اعلام آن به عنوان مصاحبه جدید دلخور است. او اما به تازگی و در مراسم جشن برای معلولان حاضر شد.

همشهری جوان نوشت : «باشه می‌یام.» عرب‌نیا وقتی فهمید جشن برای معلولان است بلافاصله و بدون چون وچرا قبول کرد. حتی زمان سفرش را جابه‌جا کرد تا شنبه شب مهمان بچه‌های معلول و خانواده‌هایشان در تالار نگین تامین اجتماعی باشد. از خانه عرب‌نیا در یکی از مناطق شمالی تهران تا تالار نگین در خیابان جیحون ، نزدیک میدان آزادی، در اوج ترافیک فرصت مناسبی برای حرف‌های غیررسمی با مختار این شب‌های تلویزیون بود.

بخش هایی از این گزارش به اضافه عکس های این جشن در ادامه می آید.

عرب‌نیا با سر تراشیده اصلا شباهتی به مختار پرمو، با ریش و‌ عبا و عمامه ندارد اما طنین صدا و برق نگاهش همان است. چندان اهل حرف نیست ولی کافی است تا مجله را ورق بزند؛ «می‌شناسم. خوندم. اون شماره‌ای رو هم که اومده بودین طرود و نقشه‌اش رو کشیده بودین، یادمه.» منظورش شماره اردیبشهت پارسال است. حرف از ریتم تند سریال و راش‌های حذف شده تا بازی گرفتن میرباقری و حسرت تخریب دکورهای مختارنامه ادامه پیدا می‌کند در حالی که زیرصدای ما، صدای موسیقی از ضبط ماشین شنیده می‌شود.

مختار اومد

«مختاره؟»، «مختار اومد.»، «ا.. مختاره‌ها.» کافی است ماشین جلوی تالار نگین بایستد تا مردم عرب‌نیا را با این جور عبارات به هم نشان بدهند. در اتاق انتظار، علیرضا جاویدفر از عرب‌نیا استقبال می‌کند؛ «شما برین ردیف جلو بشینین، 20 دقیقه کار طنز داریم بعد شما می‌یاین رو سن.» با صدای جیغ و هورا، خاله سارا(سارا روستاپور) وارد اتاق می‌شود و با عرب‌نیا احوالپرسی می‌کند. مسوولان جشن، عرب‌نیا را به سمت سالن می‌برند. تا در سالن باز می‌شود صدای سوت و کف و جیغ سالن را پر می‌کند.

سالن حدود هزار تا صندلی دارد و غرق نور است. در راهروهای بین صندلی‌ها چند نفر روی ویلچر نشسته‌اند و بچه‌هایی که سندرم داون دارند هم بین صندلی‌ها می‌چرخند. فضا چندان رسمی نیست؛ بیشتر شبیه یک گعده و پیک نیک دسته‌جمعی است.

جاویدنیا مجری برنامه است و یک خانم هم بالای سن نقش رابط ناشنوایان را دارد.

بخش دیگر این گزارش به شرح تقلید صدای برنامه نود، فردوسی‌پور، پروین، غلامحسین پیروانی و علی دایی اختصاص دارد که در متن کامل آمده است.

حالم خوبه

«خیلی خوشحالم و حالم خیلی خوب است که اینجام.» با این جمله عرب‌نیا که آدم را یاد مختار می‌اندازد سالن منفجر می‌شود؛ «بالاترین سرمستی برای من وقتی است که یک همنوع را می‌بینم که از دیدن من خوشحال است. هروقت خسته می‌شوم یادشان می‌افتم وخستگی‌ام درمی‌رود.» سخنرانی عرب‌نیا کوتاه است اما سالن یکپارچه سوت وکف می‌شود...

عکس ، امضا ‌ وتلفن

«صحنه‌های حضرت عباس(ع) رو حذف کردن.» این تماس تلفنی، عرب‌نیا را به هم می‌ریزد اما دلیل نمی‌شود بچه‌های معلول را تحویل نگیرد. بازار عکس و امضای «درپناه حق» عرب‌نیا داغ است. او حتی با یک معلول که در خانه مانده و نتواسته به جشن بیاید، تلفنی صحبت می‌کند. بوی شام فضا را پر کرده اما عرب‌نیا سوار برماشین به سمت خانه‌اش برمی‌گردد. هوای سرد، صورت را مورمور می‌کند و گوشه چشم‌ها نمناک شده.

عرب نیا: نگران بی اخلاقی در جامعه ام

تالار نگین سه شب میزبان جشن روز جهانی معلولان بود که روز اصلی آن پنجشنبه هفته قبل بود؛ در هر شب این جشن، یکی از چهره‌های سینما و تلویزیون هم حضور داشت ...
    گفتگو با عرب نیا:
    او بحث را با موضوع عجیبی شروع کرد: «نگران اخلاقم. نگران بی‌اخلاقی در جامعه که یک بخش‌اش مربوط به رسانه است.» دلیل این حرف عرب‌نیا به اتفاقاتی است که این چندماه افتاده، سریال مختارنامه پخش و دیده شده و او هم که نقش اول کار را دارد و بعد از مدت‌ها دوباره به صحنه برگشته، مورد توجه قرار گرفته. حالا بعضی از سایت‌ها و نشریات مصاحبه‌های قدیمی او را مجددا و به اسم گفت‌وگوی تازه چاپ کرده‌اند که همین او را گله‌مند کرده؛ «این گفت‌وگوها مال قبل بوده، من آخرین بار چهار سال قبل مصاحبه کردم. قبل از آن هم سه سال پیش‌اش حرف زدم. دیگر مصاحبه و گفت‌وگویی نداشتم اما حالا همان مصاحبه‌ها را دارند کار می‌کنند. آن حرف‌های من تاریخ مصرفشان گذشته. چه سودی دارد؟ این کار غلط است. اینکه جایی مثل ایسنا دوباره مصاحبه قدیمی‌ام را که خودشان گرفته‌اند، چاپ می‌کنند، درست نیست. خب بگویند این مصاحبه مربوط به چهارسال قبل است که ما آن را دوباره تکرار کرده‌ایم.»

عرب‌نیا این دست کارها را نشانه به هم ریختگی فرهنگی و زیرپاگذاشتن قواعد می‌داند؛ «شاید به صورت مقطعی این‌جور کارها نتیجه بدهد. شاید در طول یک بازی نتیجه برد گیرمان بیاید اما عرض و عمقی ندارد.» اما خب مطبوعات هم حق دارند تا اطلاعات و موضوعات جذاب برای مخاطب را منتشر کنند؛« اما این ولع‌ مجوز برای چاپ کردن دروغ نیست.همین برنامه «هفت» را ببینید، همه داشتند برای حرف‌هایشان توجیه می‌تراشیدند، توجیهات که مهم نیست، مهم اخلاق حرفه‌ای‌ است. یکی از اصول دموکراسی این است که مطبوعات موظف‌اند چرخه سالم اطلاعات ایجاد کنند اما ما منابع اطلاعاتمان و طریقه دستیابی‌مان به آنها غیر دموکراتیک و نابسامان است. با این اوضاع نباید توقع داشته باشیم که بتوانیم جلوی تهاجم فرهنگی را بگیریم وقتی خودمان اخلاق را در همه عرصه‌ها زیرپا گذاشته‌ایم.» ولی خب، مردم هم حق دارند که مصاحبه و گفت‌وگو با عرب‌نیا را بخوانند.

اصلا چرا خود او اهل مصاحبه نیست: «اما چه کسی بازیگر را مجبور به گفت و گو می‌کند من مختارم که حرف بزنم یا نزنم. راستش ما همیشه از قدرتمان برای رسیدن به اهدافمان سوء استفاده می‌کنیم. با این رفتارهای سطحی نمی‌شود موفق بود و بهتر است که من هم فعلا سکوت کنم.»

گزارش تصویری جشن را هم ببینید:

16. 3 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •