تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 107 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با این بازی که میلان انجام داد به نظرم یوونتوس رو هم شکت میده
    نکته جالب اینجاست که میلان توی بازی های خارج از خانه عملکرد بهتری داشته
    در بازی های خارج از خانه فقط یک شکست داشته

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

با این بازی که میلان انجام داد به نظرم یوونتوس رو هم شکت میده
    نکته جالب اینجاست که میلان توی بازی های خارج از خانه عملکرد بهتری داشته
    در بازی های خارج از خانه فقط یک شکست داشته
    با این حالی که یوونتوس داره از تیم میلان که سهله از کالیاری هم ممکنه شکست بخوره

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یووه باید یک تغییر اساسی توی تیمش بده
    خیلی از بازیکنانش رو باید رد کنه بره و بجای اونا یک سری بازیکنان با کیفیت بگیره
    یووه اگه میخواد برگرده باید توی تابستان یک تکان حسابی به تیمش بده

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

برد ميلانو تبريك ميگم عجب ليگي شده امسال كجان اين مسئولاي نامرد uefa كه اين ليگ جزابو پايينتر از ليگ المان ميدونن
    به اميد تكرار قهرماني ابي و مشكي ها

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خاویر زانتی: سه تیم می توانند قهرمان سری آ شوند

کاپیتان اینتر، معتقد است رقابت قهرمانی این فصل سری آ بین 3 تیم است: اینتر، میلان و ناپولی

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، معتقد است رقابت قهرمانی این فصل سری آ بین 3 تیم است: اینتر، میلان و ناپولی.
    علی رغم پیروزی 3-0 شب گذشته میلان مقابل ناپولی و افزایش فاصله با سایر رقبا، این ستاره آرژانتینی معتقد است هر سه تیم هنوز از شانس قهرمانی برخوردارند.
    او در مصاحبه با توتواسپورت گفت:" بدون در نظر گرفتن نتیجه دیدار میلان مقابل ناپولی، من از شیوه بازی مان بسیار راضی و خوشحال هستم. رقابت های این فصل لیگ فوق العاده و شانه به شانه است و سه تیم می توانند تا آخرین هفته برای قهرمانی بجنگند."
    زانتی از اینکه تیمش دوران بازی های فشرده اش را پشت سر گذاشته بسیار خوشحال است. شاگردان لئوناردو در 2 ماه اخیر 15 بازی انجام داده اند.
    " انجام 15 بازی در دو ماه تا اندازه ای به ما ضربه زد. اکنون زمان بیشتری برای تمرین کردن داریم و بازیکنان مصدوم نیز می توانند به تیم برگردند."
    این بازیکن 37 ساله همچنین معتقد است اینتر می تواند با جبران یک گل عقب افتادگی مقابل بایرن مونیخ، به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه پیدا کند.
    " ما صد در صد به قابلیت های مان ایمان داریم. ما برای صعود به آلمان می رویم. می دانیم کار آسانی نیست اما تلاش مان را خواهیم کرد."

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/03/01/2374554/%D8%AE%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D9%87-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%A2-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

زانتی یه کم سرخوش تشریف داره !

نوبتی هم باشه امسال نوبت میلانه !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عذرخواهی آدریانو از رم: همه چیز تقصیر من بود

سایت گل- آدریانو مهاجم برزیلی رم،از سران این باشگاه ایتالیایی عذرخواهی کرده و اعلام کرده که آماده هر کاری است.

آدریانو با تاخیر از برزیل به اردوی رم بازگشت و بدین ترتیب جلسه پزشکی از پیش تعیین شده اش را از دست داد. از همین رو خود او در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از همه به خاطر هر آنچه اتفاق افتاده عذرخواهی کردم.چرا جلسه پزشکی را از دست دادم؟ قرار این جلسه برای روز بیست وششم فوریه بود ولی آنها این جلسه رابه روز یکشنبه منتقل کردند.من فکر می کردم که این جلسه دریک کلینیک خواهد بودولی آنها جلسه را به تریگوریا( کمپ تمرینی رم)منتقل کردند و به علاوه من اندکی مریض بودم. »

آدریانو ادامه داد:« من با نرفتنم به این جلسه کار اشتباهی کردم و خودم می دانم.من واقعا عصبانی بودم ولی از هواداران و از همه عذرخواهی می کنم.امیدوارم که بتوانم به زودی به روزهای اوج بازگشته و به رم کمک کنم.»

گزارشهای منتشره حاکی از آن است که عدم فرمانبرداری آدریانو از قوانین باشگاه رم ممکن است عواقب بدی را برای او دربرداشته باشد.

خود آدریانو ادامه داد:« آینده من ؟ باید ببینیم.من برای همه چیز آماده ام و اگرسران رم می خواهند با من صحبت کنند هم آماده ام.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت : امیدوارم آدریانو به زودی به اوج برگرده و از لحاظ فیزیکی رونالدوی برزیلی رو درس عبرت قرار بده .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مدیر برنامه های بالوتلی: او تابستان آینده با میلان نمی رود

همچنان شایعات زیادی در مورد بازگشت ماریو بالوتلی، مهاجم منچسترسیتی، به فوتبال ایتالیا در مطبوعات جزیره به چشم می خورد

سایت گل- همچنان شایعات زیادی در مورد بازگشت ماریو بالوتلی، مهاجم منچسترسیتی، به فوتبال ایتالیا در مطبوعات جزیره به چشم می خورد و از میلان به عنوان مقصد احتمالی او یاد می شود اما مینو رایولا، مدیر برنامه های این بازیکن این اخبار را تکذیب کرد.
    رایولا اعلام کرد این بازیکن 20 ساله به این زودی منچسترسیتی را به مقصد میلان ترک نخواهد کرد. او در مصاحبه با مدیاست گفت:" بالوتلی در میلان؟
    نه، این اتفاق به این زودی رخ نخواهد داد. انتقال بالوتلی به میلان چیزی نیست که ما در حال حاضر روی آن کار کنیم."
    بالوتلی که در تیم های پایه اینتر پرورش پیدا کرد، تابستان گذشته از این باشگاه به منچسترسیتی پیوست و در رقابت های این فصل لیگ برتر، در 10 دیداری که برای سیتی انجام داد، 6 گل برای تیمش به ثمر رساند.

البته دیروز خبری در مطبوعات ایتالیایی منتشر شده بود مبنی بر این که بالوتلی در میلان به دنبال خرید خانه است

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پسر رئیس باشگاه اودینزه: تیم ما شبیه بارسا بازی می کند

نتایج اخیر اودینزه موجب تعجب جینو پوتزو نشده و او معتقد است این تیم، تنها تیم ایتالیایی است که با فلسفه فوتبال اسپانیا سازگار شده است

سایت گل- اودینزه یکی از تیم های شگفتی ساز این فصل رقابت های سری آ بوده است و نمایش های خوب آنها موجب شده تا در رتبه پنجم جدول رده بندی صعود کنند. بازی های خوب اخیر آنها و به ویژه پیروزی 7-0 شان برابر پالرمو موجب شد تا پسر جیامپائولو پوتزو، رئیس باشگاه، در مورد دلایل این موفقیت صحبت کند.

نتایج اخیر اودینزه موجب تعجب جینو پوتزو نشده و او معتقد است این تیم، تنها تیم ایتالیایی است که با فلسفه فوتبال اسپانیا سازگار شده است.

او در مصاحبه با لا رپوبلیکا گفت: "همه از این اتفاق به عنوان یک شگفتی و پدیده یاد می کنند. در حالی که ما مدت هاست به شیوه ای خاص کار می کنیم اما به تازگی نتیجه اش را دیده ایم.

اودینزه در حال حاضر تنها تیمی است که با فلسفه فوتبال اسپانیا سازگار شده است. برای ما اولویت استفاده از بازیکنان تکنیکی است تا بتوانند با سبک بازی ما همراه شوند و تعیین کننده باشند.

ما از این نظر کمی شبیه به بارسلونا هستیم. به نظر من آنها سبک منحصر به فردی دارند و علاوه بر این بهترین تیم جهان هستند."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/3/2

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خبر فوری : توافق اولیه مکسس با میلان

مدافع فرانسوی باشگاه رم فیلیپ مکسس تابستان راهی سن سیرو خواهد شد

به گزارش اسپورت مدیاست مدافع ناراضی رم با میلان بر سر قراردادی 4 ساله به ارزش 4 میلیون یورو به ازای هر فصل به توافقات اولیه رسیده است و این بازیکن باید در تابستان راه میلان و سن سیرو را در پیش بگیرد

گفته می شود مکسس مدافع باشگاه جلوروسی پیشنهاد باشگاه رئال را رد کرده است تا در ایتالیا به فوتبال خود ادامه دهد.

همانطور که انتظار می رفت سران روسونری در همان ژانویه کار را تمام کرده اند اما این مدافع به امید ارائه قراردادی با شرایط خاص از جانب رم ترجیح داد تا صبر کند و انتقالش به میلان را به تعویق بیاندازد.

اما در حال حاضر او تصمیم خود را گرفته است و قصد ترک رم به مقصد میلان را دارد.

آن طور که گفته می شود همه چیز برای انتقال این بازیکن ملی پوس فرانسوی به میلان مهیا است و انتظار می رود تا خبر رسمی انتقال او در ماه ژوئن اعلام شود.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •