تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 103 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اینا تو همین دو تا اپراتورشون موندن اگر میخواستن حرکتی بزنن از همینا شروع میکردن
    مثله اینه که همین یه سال دو سال پیش بود که همه میگفتن با اومدنه وایمکس و وایفای و ... adsl و ... میرن خونشون! در حالی که الان گرونتر هم شدن جهانه سومه کشورمون ها! هنوز این چیزا دستتون نیومده واقعا؟
    اخ خدا از دهنت بشنوه من هم همین رو میگم کو تا 3G بخواد بیاد حالا حالا نمیاد
    حالا هی دوستان گیر دادن به این 3G بی خیال بابا برید فعلا یه مودم معمولی اروزن بخرید کارتون راه بیفته تا حالا ایشالا 10 سال دیگه که 3G اومد یه کاریش میکنیم

2. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

در هر صورت اگر هم بیاد باز این سرویس های قبلی پشتیبانی میشن! قرار نیست که همه چی عوض بشه یه هویی
    الان مگه دایال آپ کنار گزاشته شده؟ 100 درصد قیمتش هم اینقد بالا باشه که حالا حالا ها امثال من و شما نگیرن
    Last edited by DaRiOuShJh; 25-03-2011 at 00:57.

4. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

در هر صورت اگر هم بیاد باز این سرویس های قبلی پشتیبانی میشن! قرار نیست که همه چی عوض بشه یه هویی
    الان مگه دایال آپ کنار گزاشته شده؟ 100 درصد قیمتش هم اینقد بالا باشه که حالا حالا ها امثال من و شما نگیرن
    بله درسته من این حرف رو خیلی قبول دارم

ولی فکر میکنی اگه بیاد چه قیمت هست بالاتر از 180 هست؟

6. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

والا چه عرض کنم برادر
    اونقدر بالا که نیست ولی خوب الان وقتی کسی بتونه 10 تومن نامحدود مخابرات رو بگیره فکر نکنم بره سمته این چیزا
    حیف سمت ما جز شاتل و داتک جایی نمیده وگرنه منم عوض میکردم 100 درصد

این ایرانسل چیه تبلیغ میکنه دوبرابره سرعت gprs بگیرید؟ کسی گرفته؟ خالی بندیه؟

8. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

والا چه عرض کنم برادر
    اونقدر بالا که نیست ولی خوب الان وقتی کسی بتونه 10 تومن نامحدود مخابرات رو بگیره فکر نکنم بره سمته این چیزا
    حیف سمت ما جز شاتل و داتک جایی نمیده وگرنه منم عوض میکردم 100 درصد

این ایرانسل چیه تبلیغ میکنه دوبرابره سرعت gprs بگیرید؟ کسی گرفته؟ خالی بندیه؟

من که الان یه وایمکس 4mb نامحدود دارم البته اختصاصی با یه ADSL 128 با یه مودم EDGE
    من برام زیاد مهم نیست که قیمتش چند باشه اگه وافعا اون سرعتی که ازش انتظار دارم رو داشته باشه تا 200 تومان هم براش پول میدم

مگه شاتل بده؟شاتل که خیلی خوبه هرکی ازش سرویس گرفته راضیه که

والا من که سرعت دو برابری نمی بینم از خودشون در میارن دیگه دیدن همه به خاطر نامحدود بودن رفتن سمت همراه اول میگن یکیمی تبلیغ کنیم که بسته های ما رو هم بخرن

10. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

والا چه عرض کنم
    من اگه بخوام شاتل بگیرم محدود میخوام بگیرم که هزینم بیاد پایین تر
    هر وقت هم میرم تاپیکش دارن فحش میدن کاربرا یه بارم نشده سرویسم آخراش باشه بخوام عوض کنم برم تاپیکش تعریف کنن!
    از طرفی یه مقدار از اول زیادی دزد میزنه1 همه جا هزینه رانژه و ... خط طرفای 10 هست این 20 تومن اینا میخواد بگیره!

در هر صورت این داتک تخفیف میداد برای عید منم 3 ماهه تمدید کردم فعلا هست باهامون

12. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

والا چه عرض کنم
    من اگه بخوام شاتل بگیرم محدود میخوام بگیرم که هزینم بیاد پایین تر
    هر وقت هم میرم تاپیکش دارن فحش میدن کاربرا یه بارم نشده سرویسم آخراش باشه بخوام عوض کنم برم تاپیکش تعریف کنن!
    از طرفی یه مقدار از اول زیادی دزد میزنه1 همه جا هزینه رانژه و ... خط طرفای 10 هست این 20 تومن اینا میخواد بگیره!

در هر صورت این داتک تخفیف میداد برای عید منم 3 ماهه تمدید کردم فعلا هست باهامون
    هرطور مایلی ولی من توی کرج چند نفر از دوستام دارن راضی هستند اینجا هم هزینه رانژه 10 تومان هست نمی دونم چرا اونجا 20 میگیرن

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

راستی داریوش جان تو تنظیمات کانکشن همراه اول رو میدونی این 3 تا رو چی بنویسم
    Connection Name:
    Operators:
    APN:

اگه بگی ممنون میشم

14. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

اقا بلاخره ما نفهمیدیم چه مودمی بخریم در خرید مودم edge خوب شکلی نیست ...3g رو بیخیال فعلن
    ولی میخوام یه چیزی بگیرم حداقل واسم یه سالی کار کنه ..میخوام بدمش دست کسی اونم زیاد وارد نیست..زیاد تنظیمات سختی نداشته باشه...
    تو سایت پرشین تولز یه چند تا مدل میفروشن میشه راهنمایی کنید بگید کدومش با توجه به قیمش بهتره..
    قیمت مقطوع:

مدل 32 بیت ا 58 هزار تومان
    Vodafone مدل MD-950 ا 67 هزار تومان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کدومش بهتره...یه جوری باشه که باهاش بهش تماس گرفت..بشه باهاش اس ام اس فرستاد..کارت حافظه بخوره..دیگه خلاصه تا حد ممکن با قیمت منصفانه امکاناتش تکمیل باشه نصبت به بقیه مودم ها..دوستان راهنمایی کنید لطفا..خدا خیرتون بده..تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هرطور مایلی ولی من توی کرج چند نفر از دوستام دارن راضی هستند اینجا هم هزینه رانژه 10 تومان هست نمی دونم چرا اونجا 20 میگیرن

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

راستی داریوش جان تو تنظیمات کانکشن همراه اول رو میدونی این 3 تا رو چی بنویسم
    Connection Name:
    Operators:
    APN:

اگه بگی ممنون میشم
    برادر اونجا کرجه اینجا تهران
    فرق میکنه دیگه اینجا ه مراتب برج و ... بیشتره کاربر بیشتره

تنظیمات جی پی ار اس همراه اول:

کد:
    اقا بلاخره ما نفهمیدیم چه مودمی بخریم در خرید مودم edge خوب شکلی نیست ...3g رو بیخیال فعلن
    ولی میخوام یه چیزی بگیرم حداقل واسم یه سالی کار کنه ..میخوام بدمش دست کسی اونم زیاد وارد نیست..زیاد تنظیمات سختی نداشته باشه...
    تو سایت پرشین تولز یه چند تا مدل میفروشن میشه راهنمایی کنید بگید کدومش با توجه به قیمش بهتره..
    قیمت مقطوع:

مدل 32 بیت ا 58 هزار تومان
    Vodafone مدل MD-950 ا 67 هزار تومان

کد:
    کدومش بهتره...یه جوری باشه که باهاش بهش تماس گرفت..بشه باهاش اس ام اس فرستاد..کارت حافظه بخوره..دیگه خلاصه تا حد ممکن با قیمت منصفانه امکاناتش تکمیل باشه نصبت به بقیه مودم ها..دوستان راهنمایی کنید لطفا..خدا خیرتون بده..تشکر
    برادر اینا همشون یه دنگ و فنگایی دارن
    در هر صورت این تاپیک از همه جا ارزونتر میده
    از خوده صاحب تاپیک بپرس راهنمایی میکنه

17. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من این همراه اول یه روزه فعال کردم زیاد سرعتش جالب نیست البته هنوز سرعت دانلود رو امتحان نکردم ولی توی پیج باز کردن زیاد جالب نیست حالا باید دانلود هم امتحان کنم ببینم اون چه جوریه

19. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •