بازی امتحان خودش رو از نظر کارشناسا و کاربرا توی سایت های گیم پس داده که اینقدر امتیازات بالا گرفته اینایی که شما میگید فقط میتونه سلیقه شخصیتون باشه که قابل احترامه![]()
بازی امتحان خودش رو از نظر کارشناسا و کاربرا توی سایت های گیم پس داده که اینقدر امتیازات بالا گرفته اینایی که شما میگید فقط میتونه سلیقه شخصیتون باشه که قابل احترامه![]()
.......
![]()
Last edited by Big-Boss; 23-08-2011 at 23:55.
چیه چیزی شده؟![]()
راستش یه صفحه نوشتم که بچه ها با یه سری ترفندها گول نخورید یه چیزی رو خیلی بزرگ تر از اونی که هست نبینید،به ضعف ها آگاه باشید.
ولی دیدم تو جایی که...
ولی دیدم تو جایی که فیلم روز مردمش بوروس لیه!
ولی دیدم تو جایی که کانال روشنفکریش من و تو هستش!
ولی دیدم تو جایی که معرف موسقی متال میشه لینکین پارک!
ولی دیدم تو جایی که سوژه هزار بار جویده شده امریکایی قهرمان ناجی بشریتش (MW) آخر داستانه!
ولی دیدم تو جایی که 4 رو آی وی میخونن!!
ولی دیدم تو جایی که ویدئو گیم یعنی یه بچه مدرسه ای که بهش قول داده شده کامپیوتر براش میگرن به شرطی که باهاش کار علمی کنه!
بزاریم اونجا l.a noir هم سمبل اوج خلاقیت و نوآوری و تفکر باشه.جایی که کسی اسمی از گریم فندنگو و جزیره میمون نشنیده،اگه غیر این باشه باید تعجب کرد.
بزودی هم تاپیک پر میشه از سوالات تخصصی مثل: رو سیستم من میاد؟کارت گرافیک چی میخواد؟کرکش چرا کار نمیکنه؟
پ.ن:
این آخرین پست من تو این تاپیک بود،لطفا نقل قول نگیرید.
مراد ما نصیحت بود و گفتیم // حوالت با خدا کردیم و رفتیم
پ.ن2:
مخلص عزیز.منظورو خوب گرفتی اومدیا!با من بودی آرش؟؟؟؟
درباره امتیازها خودت بهتر از من حتما میدونی برای اکثر سایتها یه سری پارامتر هست که در حد معمول هم رعایت بشه به امتیاز مناسب میرسه،یعنی یه میانگینه از چند تا فاکتور از پیش تایین شده(مثلا گرافیک تو همین بازی خیلی میارتش بالا)،یه سری سایت ها و مجلات دیگه هستند نه یه دید کلی در نظر میگیرن اگه دقت کرده باشی امتیازهاشون هم به بازی های معروف و پر سر و صدا اکثرا یا خیلی بالاست یا خیلی پایین.
راستی دوستمون sasanjfr یه مدت غایب بودن همیشه استفاده میکردیم از نوشته هاشون.
Last edited by Big-Boss; 24-08-2011 at 14:11.
با من بودی آرش؟؟؟؟..... .
+
به نظر خود من هم این بازی تنونست اونی بشه که باید میشد........ اکثر ماها قبل از انجام بازی می گفتیم عجب بازی هست شاهکار..خداس..چقدر طبیعی داره می خنده یارو و این حرفا...... .
ولی بعد از انجام بازی به این مطلب پی بردیم که بازی متاسفانه عمق نداره..... .بازی چند تا نواوری باارزش داره (مثه همین چهره کاراکترها.یا حل معمای پلیسی به این صورت و سرنخ و .....)در عوضش فاقد چند عنصر دیگس..... .
عناصری که لذت گیم پلی یا ارزش تکرار اون رو بالا ببرن نیس تو بازی.........اون مامورتهای کوتاهی هم که وسط هر ماموریت اصلی بود بیشتر شبیه جک بود به نظر من.......... .در نتیجه من تا اخر دیسک 2 بازی کردم فکر کنم.... .
+
در نهایت بازی ارزشش در حد همین امتیازایی هستش که گرفته و البته بازی خیلی خوبی هم هست ولی در حد همون میانگین امتیازش یعنی 88 تا 90 ایناس....... .
در حد readdead یا Gta که دوستان دارن باهاش مقایسه می کنن نیس و در مقابل اونا پایینتره...... .
.
.
..
پس یعنی میانگین 90 کمه ؟؟؟
اگه نیست پس این جور که دارید تو پست هاتون بازی رو میکوبید هر که بیاد تو تایپیک میگه اینم یه بازی مسخره دیگست که ارزش بازی کردن نداره و کلا بیخیال بازی میشه !!!
در حالی که 90 گرفتن از بین این همه نویسنده عجیب غریب کار الکی نیست . و میانگین 90 یعنی این بازی جزو بازیهای درجه 1 دنیا هستش که باید با بازیهای درجه 1 دیگه مقایسه بشه . و اتمسفر و خیلی چیزای دیگش باعث میشه که به راحتی بهش گفت شاهکار . حالا هر بازی یکی دو تا نقطه ضعف داره که در مقابل چیزای دیگش قابل چشم پوشیه ... ( مثلا همین سایلنت هیل - میشه آدم کل بازی رو بیخیال بشه فقط بگه کنترل هاش درجه 1 نیست پس ارزش نداره ؟؟؟)
درسته که احساس جالبی داره وقتی که با یه چیزی که همه قبول دارن مخالفت کنی چون احساس بزرگ بودن به آدم دست میده ! ولی انصاف هم باید داشته باشیم ...
دوست عزیز شما چرا اینقدر aggressive هستی؟؟تهاجمی پست میدی؟؟
این ایرادهایی هم که ما گرفتیم نظر خودمونه و کسی میانگین امتیازا رو نقض نمی کنه......داریم نظر میدیم.......شما اگه بازی کردی بیا در مورد ایرادایی که ما گرفتیم نظر مقابل بده بحث کنیم ........نه اینکه با لفظ مسخره کنان جواب بدی.... .
+
ما که نگفتیم بازی خوبی نیس یا در حد 90 نیست ما گفتیم : در اون حدی که ازش انتظار می رفت نیست...همین....... .
بازی نسبت به امتیازش عالی هس ولی در حد شاهکار نیس.........شاهکار در این سبک یعنی read read که 95 داشت میانگینش..... .
.
.
.
.
منم موافقم کلا دیگه با زور هر چه تمام تر بازی رو تموم کردم یه جورایی خسته شده بودم و این که حوصله اینو نداشتم که سوال جواب کنم ...به خصوص وقتی تو پرونده اخری دو موضوع رو اشتب حل کرده بودم دیگه کلا بازی حس این که اون پرونده رو دوباره برم نداشت
رانندگی تو شهر فقط اولاش لذت داشت دیگه باقی من همش میدادم رفیقم رانندگی کنه
امتیازات هم که الان یه جوری شده امتیازات به اونی که باید زیاد داده بشه کم میدن به اونی که نمیگم باید لااقل در حد خود بازی باشه نمیدن و زیاد امتیاز میدن ....که البته در این میان نو اوری از ملاک های صالی به حساب میاد که ملاک برتری یک بازی در ایجاد و خلق جدیدترین تکلونوژی ها برای یک بازیباز رو داشته باشه و اون حس رو که برای اولین بار با موضوعی برخورد کنه رو ایجاد کنه که لذت بخش هستش
داداش حد رو از کجا تعیین میکنیم ماها؟از رو تریلر و توضیحاتی که قبل بازی داده میشه درسته؟حالا یه سوال.شما یه بازی رو نام ببر که در حد تریلر هایی که ازش قبلش دیدیم باشه.یعنی اونطوری که ازش انتظار میرفت کار کرده باشه.
یه خدای جنگ 3 واقعا تریلراش واقعی بود یه هوی رین.الان همین اساسینز جدیده که میخواد بیاد تریلرش رو من خودم با فیلم اشتباه گرفتم حالا بذار بیاد ببین اگه در اون حد بود من اسممو عوض میکنم
پس 90 درصد بازی ها در اون حدی که ازشون انتظار میره نیستن قبول داری؟اینم جز اون 90 درصد بود![]()
به نظر من این بازی امتیازی که باید میگرفت 8.5 بود از مافیا سطحش یه مقدار کمتر بود.ولی خوب یه سری نو آوری هم داشت دیگه.همین که خلافکار نبودی یه بار تو بازیهای اینگونه خودش کلیهبازجوییها کاراگاه بازیها ایناش خوب بود اما خوب آره اون قسمت بازجویی که اشتباه میزدی حرص در میاورد.من آخر سر رو کاغذ نوشتم هی خط میزدم
اا مگه میشد بدی دوستت رانندگی کنه؟
اینفموس 2 7.5 میگیره هوی راین 8.5 اون وقت این 9.5 ولی من اینجور بازیا رو دوست دارم.هی بشینی تو ماشین بری اونجایی که نقشه میگه![]()
Last edited by MohammadT15; 25-08-2011 at 13:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)