نظرتون در مورد ترنسد چیه
با 100-120 یه هارد یه ترا یا 1.5 چی میتونم بخرم با اداپتور بودنش مهم نیست
نظرتون در مورد ترنسد چیه
با 100-120 یه هارد یه ترا یا 1.5 چی میتونم بخرم با اداپتور بودنش مهم نیست
دوستان یه سوال مهم :
من امرز رفتم یه هارد 500 گیگ پرتابل سیگیت بخرم . ولی وقتی تو چند تا مغازه پرسیدم که میخام برای وصل کردن به HD Player و پخش فیلم و یا وصل کردن به reciever و ضبط برنامه بر روی اون استفاده کنم ، گفتند چون آداپتور داره و برق را از وسیله ایی که بهش وصله تامین میکنه شاید تو انجام این کارا دچار مشکل بشه .
حالا ممنون میشم یکی منو راهنمایی بکنه که آیا هارد های بدون آداپتور میتونند این کارهایی که گفتم انجام بدن . ؟
هم هارد های بدون آداپتور هم با آداپتور میتونن به رسی-ور و پلیر ها وصل بشن ولی مشکل اینجاست که بعضی از دستگاه ها اونا رو ساپورت نمیکنه.مثلا بعضی از ریسش-ور ها تا فلش مموری 8 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه.و اگه هارد بزنی بهش چیزی بالا نمیاد!!!
در مورد پلیر ها که فک کنم کلا مشکل نداشته باشه.
به نظر من یه هارد A-Data NH01 بگیر یا وسترن My passport Essential یا My passport Essential SE.
حالا این مدلا هستند ولی واسه حجمش باید به بودجه ات نگاه کنی.
درسته که هنوز جا نیفتاده اما تکنولوژی های جالب و امکانات خوب و کیفیت خوبی دارن
من هم سیگیت دارم هم وسترن اما میخواستم امنیت بالایی رو با یه هارد خوب و معروف تجربه کنم![]()
چطوری می تونم بفهمم که یو-اس-بی کامپیوترم 1.1 است یا 2 یا 3 ؟
(ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدائیه!)
بهترين راه دفترچه راهنماي مادربرد هست اگه دفترچه رو نداري مدل مادربرد رو تو سايتش جستجو كن
يا تو گوگل سرچ كن
با اين روش هم ميشه
ضمنا هر سوالي كه دوست داشتي مطرح كن
چه ابتدايي چه خيلي سخت
Last edited by ata.royalfalcon; 13-01-2011 at 08:59.
واله من نظر شخصي خودم رو ميگم حالا شايد قبول نداشته باشيدولي باهم دوستيم
به نظر من توليد كنندگان واقعي هارد تو دنيا از تعداد انگشتاي يه دست بيشتر نميشه
به خاطر اينكه اين هارد ها نياز به تكنولوژي بالايي براي ساختشون لازم هست كه هركسي نداره
و اين توليد كنندگان ، هارد هاي اينترنال برند هاي معروف رو ورميدارن يه قاب درست ميكنن و يه سري امكانات دهن پركن ميذارن و بعنوان مدل جديد توليد ميكنن بعد با آب و تاب فراوان تبليغ ميكنن
ويا مثلا بعضي كمپاني امتياز توليد هارد رو از كمپاني هاي معروف رو ميگيرن و بنام خودشون توليد ميكنن
مثلا هارد ترنسند مدل دسكتاپي ميگن از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده
Adata NH01 گزينه خوبي است؛ البته من براي پرتابل بيشتر از 650-500 گيگ را توصيه نمي كنم.
سلام
براي خريد هارد اکسترنال usb3 بدون آداپتور بين adata nh01 , silicon power a80 و western my passport کدام يک را پيشنهاد مي کنيد؟سرعت کدومشون بيشتره؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)