تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 72 از 91 اولاول ... 226268697071727374757682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاکا در ژانویه از رئال مادرید جدا خواهد شد و میلان و اینتر تلاش بسیاری دارند که او را از این تیم خریداری کنند.
    آس و مارکا گزارش داده‌اند که رئال مادرید به پیشنهادهای رسیده برای این بازیکن 28 ساله گوش خواهد داد و این پیشنهادها احتمالا از سری آ می‌رسد.
    میلان و اینتر برای خرید کاکا در جلوی صف قرار دارند.
    میلان هرگز احتمال بازگشت او را رد نکرده است و اینتر هم حضور کاکا در تیم را می‌پسندد. رافائل بنیتس احتمالا در ژانویه دست به جیب می‌شود، چرا که در تابستان خرید چندانی انجام نداد.
    هر دو تیم البته با رقابتی سخت از طرف چلسی روبرو هستند. کارلو آنچلوتی از طرفداران سرسخت کاکا است و همان طور که او را در میلان به اوج رساند می‌خواهد در چلسی هم این کار را تکرار کند.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

"]کاکا در ژانویه از رئال مادرید می‌رود؛ مقصد: میلان یا اینتر؟[/URL]

کاکا در ژانویه از رئال مادرید جدا خواهد شد و میلان و اینتر تلاش بسیاری دارند که او را از این تیم خریداری کنند.
    آس و مارکا گزارش داده‌اند که رئال مادرید به پیشنهادهای رسیده برای این بازیکن 28 ساله گوش خواهد داد و این پیشنهادها احتمالا از سری آ می‌رسد.
    میلان و اینتر برای خرید کاکا در جلوی صف قرار دارند.
    میلان هرگز احتمال بازگشت او را رد نکرده است و اینتر هم حضور کاکا در تیم را می‌پسندد. رافائل بنیتس احتمالا در ژانویه دست به جیب می‌شود، چرا که در تابستان خرید چندانی انجام نداد.
    هر دو تیم البته با رقابتی سخت از طرف چلسی روبرو هستند. کارلو آنچلوتی از طرفداران سرسخت کاکا است و همان طور که او را در میلان به اوج رساند می‌خواهد در چلسی هم این کار را تکرار کند.
    کاکا قرارداد 5 ساله داره و طبق گفته خودش حداقل تا تابستان 2011 تو رئال میمونه

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

اسـتاد خبر منبع داره ؛ از خـودم کـه نگفـتم(!)

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اسـتاد خبر منبع داره ؛ از خـودم کـه نگفـتم(!)
    گل فارسی عموما معتبر شناخته نمیشه
    منبع حرفای من مارکا و ای اس هست

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب خبر حرف غلطی نزده که! اگه کاکا به قول جناب ARIAK تا تابستون سال بعد (یعنی تا پایان فصل جاری) با رئال قرارداد داره، بالتبع اگه خودش یا باشگاه خواهان رفتنش باشن، مسئولین رئال باید تلاش کنن که فصل نقل و انتقالات زمستانی (ژانویه) بفروشنش تا بتونن حداقل از ترانسفرش مبلغی رو دریافت کنن... خوب اگه تا تابستون 2011 قرارداد کاکا تموم بشه و تمدید نکنه، میشه بازیکن آزاد! هر باشگاهی که جذبش کنه، هزینه ترانسفر فی نداده (یعنی رسما ضرر برای رئال)!

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینا رو ولش کنین
    خبر داغو بچسبین

ادواردو بعد از گل زنی مقابل آرسنال:این گل خیلی ویژه بود

ادواردو بار دیگر شب ویژه ای را در مقابل تیم سابقش تجربه کرد چرا که او گلی را به ثمر رساند که نخستین شکست آرسنال را در لیگ قهرمانان اروپا رقم زد....

سایت گل - مهاجم کروات شاختار با گل پیروزی بخشی که در لحظات پایانی نیمه اول به ثمر رساند ، ضربه مهلکی را بر پیکره آرسنال وارد کرد و موجب شد که تیمش در کنار آرسنال ونگر در صدر جدول گروه قرار بگیرد.
    این گل ادواردو در حالی به ثمر رسید که او دو هفته پیش نیز در باخت 5-1 تیمش در ورزشگاه امارات ، دروازه آرسنال را گشوده بود و البته بار دیگر این مهاجم 27 ساله با امتناع کردن از خوشحالی پس از به ثمر رساندن گل ، احترامش را به آرسنال به معرض نمایش گذاشت.
    اما خوشحالی وی پس از به صدا درآمدن سوت پایان بازی واضح بود و چرا که اینگونه نباشد؟ این بار ادواردو با گلش پیروزی را برای تیمش به ارمغان آورده بود نه اینکه یک گل تسلی دهنده را به ثمر رسانده باشد.
    به گزارش آرسنال دات آی آر ادواردو در پایان بازی دیشب گفت: "من همیشه می خواهم گل زنی کنم و من امشب خوشحال بودم ، آن ویژه بود.

او صحبت های خود را اینگونه ادامه داد: "من خوشحال هستم چراکه آن گلی پیروزی بخش بود . ما در زمان خوبی گل زدیم ، در آخرین دقیقه نیمه اول. آن گل به ما اعتماد به نفس زیادی داد و ما در نیمه دوم بسیار خوب بازی کردیم."

ادواردو پیرامون نحوه بازی تیم سابقش گفت: "آرسنال خوب بازی کرد. همه دیدند که آنها موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتند ، آنها شانس های فراوانی داشتند. اما ما به خوبی آنها را مهار کردیم و در دفاع بسیار خوب عمل کردیم."

وی در پایان گفت: "مهمترین چیز این است که ما برنده بازی بودیم و 3 امتیاز را کسب کردیم."

7. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خوب خبر حرف غلطی نزده که! اگه کاکا به قول جناب ARIAK تا تابستون سال بعد (یعنی تا پایان فصل جاری) با رئال قرارداد داره، بالتبع اگه خودش یا باشگاه خواهان رفتنش باشن، مسئولین رئال باید تلاش کنن که فصل نقل و انتقالات زمستانی (ژانویه) بفروشنش تا بتونن حداقل از ترانسفرش مبلغی رو دریافت کنن... خوب اگه تا تابستون 2011 قرارداد کاکا تموم بشه و تمدید نکنه، میشه بازیکن آزاد! هر باشگاهی که جذبش کنه، هزینه ترانسفر فی نداده (یعنی رسما ضرر برای رئال)!
    شما پست منو خوندی؟
    قرارداد 5 ساله داره بعد شما میگی که قراردادش تابستون 2011 تموم میشه؟

یه خصوصیت پرز اینه که بازیکنی که خودش خریده رو به راحتی از دست نمیده
    همین الان احتمال فروش هیگواین(خرید کالدرون) بیشتر از بنزماست دی:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شما پست منو خوندی؟
    قرارداد 5 ساله داره بعد شما میگی که قراردادش تابستون 2011 تموم میشه؟

یه خصوصیت پرز اینه که بازیکنی که خودش خریده رو به راحتی از دست نمیده
    همین الان احتمال فروش هیگواین(خرید کالدرون) بیشتر از بنزماست دی:
    من از پستت یه برداشت دیگه کردم! فکر کردم میگی قرار داد کاکا تابستون 2011 تموم شده که خلاصه این برداشت من شد مبنای استدلال بنده! خلاصه sorry!
    یاعلی

داره خودمونی میشه amatraso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    in the speace

پيش فرض

حالا کی مصدومیتش تموم میشه به ال کلاسیکو میرسه ؟
    به نظرتون اگه رسید مورینیو ببازیش میده؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

آخه اصلا موضوع کاکا و مصدومیتشو احتمال رفتنش از رئال، چه ربطی به تاپیک لیگ قهرمانان داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •