پارس آنلاین جدید وضعیتش خرابه قبلا سرعت دانلود روزانه بالای 1.2 Mb بود ولی الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین جدید وضعیتش خرابه قبلا سرعت دانلود روزانه بالای 1.2 Mb بود ولی الان
ساعت 12.5 ظهر . شاتل . قزوین
بدون v پی n
با وی p ان
![]()
Last edited by caca_caca888; 28-10-2010 at 12:25.
من از مخابرات 256 محدود دارم
ولی به نظرم افتضاحه
دو تا سوال هم دارم
1-میخوام بدونم که چجوری تو speed test میشه برای تست سرور مناسب تری انتخاب کرد؟
2- من تست پینگم با اینترنت اکسپلورر حدود 250 تا 500 هست ولی با فایر فاکس بالای 800 !
چرا اینطوریه؟
سلام
سرعت دانلودتون تو تست بد نیست.
1- برای انتخاب سرور مناسب شما باید سرور هایی رو انتخاب کنید که میدونید فایل هاستینگ ها تو کشور اون ها هستند مثلاً اکثر فایل هاستینگ هایی که ما داریم ازشون دانلود می کنیم تو کشور های اروپایی از جمله : روسیه ، فرانسه و ... هستند . شما اگه از اون ها تست بگیرید خیلی نتیجه بهتری میگیرید ولی من میگم شما به اسپید تست اکتفا نکنید خودتون دانلود کنید ببینید سرعت چطوره چون اسپید تست هم همیشه که درست نشون نمیده من وقتی تست میگیرم سرعتم را تو تست خیلی به دور از واقعیت نشون میده (البته فقط دانلودم را درست نشون نمیده )
2- شما آخرین نسخه فایرفاکس رو از سایت خودش دانلود کنید و نصب کنید از منوی Tools و گزینه Clear Resent History نیز استفاده کنید و روی Every Thing قرار بدید و کش مرورگرتون را پاک کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه .
128 مخابرات اصفهون بزنم به تخته پینگ و آپ رفته بالا:
از دوستان خواهش میکنم حجم قیمت سرویس هاشون رو هم قرار بدن تا بشه بهترین سرویس رو انتخاب کرد.
128~512 کلاسیک هماراسیستم تبریز - 5G سه ماهه 29500
![]()
اگر تست شبانه هم بگذارید بهتره چون معمولا پهنای باند توی روز بازه و یکم غلط اندازه. مثلا پارس آنلاین سرعت روزانه تا حدود 2 مگ میرسه ولی شبانه به زور به 1 مگ میرسه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)