میگم چطوری میشه استخون بندی رو دُرُشت کرد؟
آخ مچ دستم خیلی باریکه مثل بچه ها می مونه...
راهی برای حجیم کردن مچ دست داری؟
میگم چطوری میشه استخون بندی رو دُرُشت کرد؟
آخ مچ دستم خیلی باریکه مثل بچه ها می مونه...
راهی برای حجیم کردن مچ دست داری؟
مچ دست همه همینجوره
طرف ارنولد هم که باشه به مچ دستش که نگاه کنی متوجه میشی چی میگم
اما واسه تغییر شکل ظاهریش (یعنی بزرگ یا کوچیک به نظر رسیدنش) حرکات ساعد رو باید بزنین
سلام. خوبین؟؟؟ بچه ها من لاغرم و اشتها ندارم... مخمر ابجو بخورم واسه اشتها خوبه؟؟؟/ ضرر نداره؟؟؟ روزی چنتا قرص بخورم؟؟؟
واسه افزایش وزن چی بخورم؟؟؟؟ مخصوصا چاق شدن صورت...
بدون باشگاه میخوام..... باشگاه نمیتونم برم....
Last edited by VAHID; 10-09-2013 at 16:49. دليل: حذف پست نقل و قول
دوست عزیز، احتمالا شما هم مثل من صبحونه نمی خورین!!!!....بدون باشگاه میخوام..... باشگاه نمیتونم برم....
کاری که باید بکنین اینه:
صبحونه بخورید! بین صبحونه و ناهار بخورید، بین ناهار و شام بخورید، بعد از شام و قبل از خواب بخورید!!!! صبحونه و ناهار و شام هم که طبق معمول هستن!!...
سعی کنین چیزایی بخورین که انرژی خوبی بهتون بدن و اینجوری قدری چاق بشین!!!! شخصا از این روش 5 کیلو اضافه کردم و به 70 تا رسیدم!و دارم ادامه میدم و احساس میکنم که روزی 6 وعده غذا خوردن برا من که اشتهای خوردن کلا در طول کل روز 2 بشقاب غذا رو نداشتم خیلی عالیه!! بدون مکمل یا هیچ چیزی...
دقیقا صبحونه نمیخورم!!!!![]()
نگفتم!!!!....
حالا برید دنبال دلایل صبحونه نخوردن!! یکیش میتونه مثل سابق بنده ساعت 11 صبح بلند شدن باشه، یکیش میتونه بیرون ساندویچ خوردن باشه یا میتونه مسائل دیگه باشه!(جسارت نباشه کلی میگم!! تحقیقات بنده نشون میده کسانی که شب قبل خواب خود ارضایی میکنن، صبح نمیتونن صبحونه بخورن! دلیلش رو نمیدونم و اینکه این مسئله در مرد ها هم نیست!! )
حالا، من الان صبحونه رو عین وحشی های غذا ندیده میخورم!! یعنی دو نوع مربا(سیب و الو!) با کره و با نون و بعدشم یه شیر موز و یه خورده ماست و خرما میخورم!!! تحرکم رو به شدت کم کردم(با اینکه قبلا سر کار نمیرفتم و الان میرم و کارم هم فنی هستش!)
برای اینکه بتونم برنج بخورم، از اب لیمو (ابلیمو نه!) اب لیمو کمک میگیرم! هم خوشمزه میکنه برنج رو، هم میتونم راحت بشقاب رو تموم بکنم!!
الان مشکل من فقط وعدههای وسطی ایناست که معمولا متاسفانه با فلافل! پر میکنم...
از مامان قول گرفتم یه سری نوشیدنی و اینای کردی( ش ر ا ب خرما!) یا دوشاب برام درست بکنه که واقعا چیز خفنی هستش!!...
خودم هم یه جور غذا تو برنامهدارم که اختراع بکنم! ولی هنوز فرصتش نشده ولی به زودی درستش میکنم... (خرما و سویا و عسل و کرهی حیوانی)... این غذا بدجوری پر کالری هستش و میشه ازش لقمهی سرد درست کرد(احتمالا!!) و خوردن دو لقمهاش بین دو وعده ها و همراه وعده ها، نزدیک به 800 کالری همینجوری اضافه میکنه به غذا!....
یعنی راحت هفتهای یک کیلو میتونم اضافه بکنم
منظورتون مشروب هست دیگه؟
مشروب باعث افزایش وزن نمیشه فقط شکم میارین
تجربه ی شخصی من
یک فرد لاغر ، لازمه که شب دیر نخوابه ، صبح 8 بیدار باشه .
اگر میبینین صبحونه خوردنتون نمیاد ،
صبح که بیدار میشید ، یه لیوان اب میخورین . اینطوری گوارش به کار میفته . بعد از یک ربع احتمالا به توالت رفتن احتیاج پیدا میکنین .
بعدش اشتهاتون بیشتر میشه واسه صبحونه خوردن .
صبحونه رو سعی کنید چیز های خشک نخورید ، مثلا واسه شروع همیشه یه لیوان شیر بخورید. نیم ساعت بعد چیز های دیگه
سرخ کردنی نخورید! سیب زمینی و ماکارونی معجره آساس
معجون ( عسل+کنجد+پسته+گردو+کشمش) رو اگر درست کنید و بخورید خیلی خوبه .
درمان کمبود اشتها زود صورت نمیگیره ، اما اینطوری حدود 2 هفته بگذره میبینین شدنیه .
باید ورزش کنید ، یه حداقل صبحا 15 دقیقه نرمش ، تا جریان خون سرعت بگیره و مواد غذایی رو بهتر بتونین جذب کنید .
کسی که لاغر هست ، باید عضلات پا رو سر و سامون بده ، چون پا هست که باعث رشد عضلات میشه .
صبح ها چند تا حرکت بشین پاشو برید ، یه جوری که پاهاتون تو فشار قرار بگیره .
باشگاه که برید چه بهتر..
در کل ورزش نکردن خیلی تاثیر داره توی لاغری..
آقا برسی به خودت همه چی حل میشه ! افرادی که لاغر هستن ، تنبل هم هستن ..
این همه رو همش تو صبح میخوری؟؟؟؟!!!!!
بابا ایول
چه طوری جا میدی
__________________________________________________ _______________________________________
دوستان منم لاغرم میخوام وزنمو زیاد کنم البته نه زیاد ولی خب باید یکم زیاد شه
فقط چندتا نکته :
1_ صبحونه نمیخورم (البته فعلا چون تابستونه ولی با شروع درس دوباره صبح بیدار میشم و صبحونه میخورم )
2_ شب دیر میخوابم ( البته اینم بخاطر تابستونه چون با شروع درس و ... زود میخوابم )
3_ معمولا غذامو کامل میخورم مگر اینکه مریض باشم و کم اشتها
3_ استخون بندی قوی دارم یعنی استخون هام تقریبا درشت و محکم هست فقط لاغرم
4_ بدن سازی میرفتم یه 4 ماهی و حدود 5 تا 7 کیلو اضافه کردم ولی الان اصلا راه نداره برم بدن سازی ولی فوتسال میرم( حالا نمیدونم ربطی داره یا نه
البته اینم فقط تا همین تابستونه
و با شروع درس و ... دیگه نمیشه رفت )
دیگه چیزی یادم نمیاد اگه چیزه دیگه بود یادم اومد میگم
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
فقط من اون قدری که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگفت نمیتونم بخورما![]()
Last edited by Abdolreza2012; 10-09-2013 at 13:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)