بله .مشکل هچنان باقیست
بله .مشکل هچنان باقیست
با سلام خدمت همه دوستان الخصوص مهران عزیز،
مهران جان می خوام جای ماهی گرفتن ماهیگیری یادم بدی
البته جسارت نباشه .
خوب بریم سر اصل مطلب برنامه فوق که GetSystemInfo آشنا هستند
خوب می خوام بدونم بعد از اسکن با برنامه فوق و دادن لینکی که در صفحه
ظاهر میشه چه جوری سیستم رو انالیز میکنید و یک راهنمایی جامع ومفید
بفرمایید که من و تمام دوستان استفاده کنیم .
با تشکر فراوان،
راستش من خودم هم از v.p.n استفاده میکنم. موقع دانلود تورنت چون قانونها رو اینجا سخت کردند اما مشکلی باهاش ندارم. دوستان دیگه هم همچنین که سیاوش عزیز در صفحۀ قبل گفتند مشکلی ندارند. اینکه مشکل شما چه و از کجا ناشی میشه رو باید خودتون پیگیری کنید چون از راه دور فقط میشه راهنمایی کرد اما ممکنه این راهنمایی اصلا ربطی به اون قسمتی که مشکل بوجود اومده نداشته باشه.
به نظر من شما این کار رو بکنید... مرحله ه مرحله..
1. +Defense را بر روی حالت Training Mode قرار بده
2. Sandbox را روی حالت Disable قرار بده.
3. Firewall را بر روی حالت Training Mode قرار بده.
4. برنامۀ وی پی انی که استفاده میکنی را از uninstall کن.
5. توسط برنامه های رجیستری کلینر مانند CCleaner رجیستری سیستم را تمیز کن.
6. سیستم را حتما ریستارت کن.
7. تمام کانکشن هاتو از توی کمودو پاک کن. مراجعه کن به پست قبلیم که لینکش رو گذاشتم.
8. دوباره سیستم رو ریستارت کن تا کانکشن های اصلی خودت رو کمودو تشخیص بده و اون تیکی را که گفتم بزنید. خیلی مهمه
9. برنامه رو نصب کن و موقع تشخیص دادن کانکشن مربوط به V.p.n تیک مربوط به sharing را در پیغام بزنید.
بعد از انجام این کارها میتونی تنظیمات رو به حالت قبلی برگردونی.
موفق باشید.
سلام آقا مهران و مننون از پیگیریتون
من کومودو رو روی ایکس پی تست کردم ...فرقش با 7 در این بود که با قطع کردن فایروال وی پی ان کار میکرد که البته در 7 اینطوری نبود ..
بعد از به قسمت firewall behavior setting رفتم و nدر قسمت advance تیک block fargmented ip برداشتم و وی پی ان وصل شد .
حالامیخوام بدونم با برداشتن این تیک عملکرد کومودو مختل نمیشه ؟
بازم ممنونم![]()
Last edited by hsj110; 03-11-2010 at 11:26.
آقا مهران !!!!!!!
من رو سیستم خودم الان کمودو رو دارم میخوام رو سیستم دوستمم نصب کنم . میشه بگید آپدیت ها رو از کجا بردارم و کجا بریزم ؟
سلام بفرمایید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز اینکه شما IP Fragment را غیر فعال کنید اختیار با خودتونه. در کار کمودو اشکالی ایجاد نمیکنه اما امنیت سیستم شما پایینتر میاد. اگر روتری دارید که داخلش فایروال هم وجود داره و در تنظیمات روتر IP Fragment فعال است اونوقت اشکالی نداره اگر شما این قسمت را در کمودو غیر فعال کنید چون روتر شما این کار رو براتون میکنه. در غیر اینصورت اگر من باشم هرگز غیر فعالش نمیکنم.
IP Fragment دیتاهای خارج شده از کامپیوتر شما رو به بسته های کوچکتری تقسیم میکنه تا دیتا نتونه از حد ماکسیزمم خودش خارج بشه و باعث بروز مشکلات و یا حملاتی بشه. یکی از این حملات Fragment Attack نام داره . شخص هکــر از همین شیوۀ ماکزیمم دیتا استفاده میکنه و در نتیجه باعث کرش شدن سیستم عامل میشه که این حمله به ping of death attack نیز شناخته میشه.
· هدف اين دسته از حملات قطعه قطعه كردن يك بسته IP و دوباره بازيابي كردن آن و ايجاد يك كد اجرايي مي باشد.
· اين دسته حملات بسيار متنوع مي باشد
· از جمله
Teardrop
Teardrop2
NewTear
SynDrop
Bonk
Boink
همچنین حملات DoS هم ممکنه از این طریق انجام بشه. خلاصه اینکه پیشنهاد میکنم از یک برنامۀ --- دیگه که نیازی به غیر فعال کردن IP Fragment نداشته باشد استفاده کنید.
دوست عزیزمون جواب دادند. همون مسیری را که در پستی که معرفی کردند میرید و فایل bases.cav را دقیقا به مسیری که گفته شده کپی میکنید.
مهران جان ،
ما جا افتادیم خواهشن یک نگاهی هم به پستهای ما بنداز.
ممنونت علی
Last edited by ALI16437; 03-11-2010 at 19:25.
مهران جان درباره ی قسمت Monitor NDIS protocols other than TCP/IP توضیح میدی؟؟
برای آشنا شدن با NDIS یا همان Network Driver Interface Specification شما باید اصول کار یک فایروال رو بدونید.
پست زیر رو بخونید توضیح داده شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن پیشنهاد میکنم فعالش نکنید و بذارید غیر فعال باقی بمونه.
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
باشه عزیز , برگردم حتما جواب میدم. الان باید برم بیرون.
مخلصیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)