تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 1124 اولاول ... 2262686970717273747576821221725721072 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من سرعتم با یه مگ حجمی 20 کیلوبایت بیشتر نمیرفت up/down هم رو هم حول و حوش 256kbps تنظیم کرده بودند.
    زنگ زدم گفتن درستش کردیم اینبار سرعت حول و حوش 40 هست بازم up/down رو نگاه کردم دیدم گذاشتن حدود 400 این نشون میده که حسابگر یه چیزیش هست.....
    در حالیکه من حدود 2-3 ماه پیش سرویس 512 حجمیشو گرفتم تا 150kBps متوسط دانلود داشتم....اما الان با 1 مگ 1/3 اونم ندارم!!!

قبلا با اترنت راحت نصب میشدم اما الان باید کانکشن بسازم.....خلاصه به نظر میاد یه سری مشکل دارند بخش پشتیبانیشون هم مثل قبل نیست. گوشی رو بر نمیدارن یا اگه بردارن بخش حسابداری بر میداره!!! تازه میگن باشه وصلتون میکنیم....خلاصه امیدوارم موقتی باشه...به خاطر شلوغی و دولتی بودن مخابرات ترجیح میدم روی سرویس حسابگر بمونم ولی اگه اینطور پیش بره هیچ توجیهی واسه موندن نیست. یه شرکت ضعیف ولو خصوصی همون بهتره ورشکست بشه...

دوستان امکان داره تنظیمات کامل شرکتها رو اینجا بذارین مثلا از bridge استفاده میشه یا PPPoE یا PPPoA ...

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

ضمنا میشه این تظیمات مربوط به upstream/downstream رو دستی تغییر بدیم. من چیزی پیدا نکردم...

2. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas67set's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان سرعت دانلود بین 20 - 30 نوسان داره!!!!

یک سوال: راهی برای افزایش سرعت دانلود وجود نداره؟
    اگه به پشتیبانی شرکت زنگ بزنی سرعت رو بالا نمیبرند؟

با تشکر، عباس

4. این کاربر از abbas67set بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

الان سرعت دانلود بین 20 - 30 نوسان داره!!!!

یک سوال: راهی برای افزایش سرعت دانلود وجود نداره؟
    اگه به پشتیبانی شرکت زنگ بزنی سرعت رو بالا نمیبرند؟

با تشکر، عباس
    اگه از دانلود منیجر استفاده نمیکنی از IDM استفاده کن و تو قسمت نظیمات تعداد کانکشن رو رو 16 بزار و سرعت هم روی 512 بزار
    سرعتت باز خیلی کمه باید حداقل 62 باشه
    این کارایی که گفتم رو بکن اگه درست شد که اشکال از طرف خودت بوده و گرنه بهشون بگو خیلی سرعت افتضاحه شاید برات سرعت رو بالا بردن
    راستی کدوم مرکز میشینین ؟

6. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من سرعتم با یه مگ حجمی 20 کیلوبایت بیشتر نمیرفت up/down هم رو هم حول و حوش 256kbps تنظیم کرده بودند.
    زنگ زدم گفتن درستش کردیم اینبار سرعت حول و حوش 40 هست بازم up/down رو نگاه کردم دیدم گذاشتن حدود 400 این نشون میده که حسابگر یه چیزیش هست.....
    در حالیکه من حدود 2-3 ماه پیش سرویس 512 حجمیشو گرفتم تا 150kBps متوسط دانلود داشتم....اما الان با 1 مگ 1/3 اونم ندارم!!!

قبلا با اترنت راحت نصب میشدم اما الان باید کانکشن بسازم.....خلاصه به نظر میاد یه سری مشکل دارند بخش پشتیبانیشون هم مثل قبل نیست. گوشی رو بر نمیدارن یا اگه بردارن بخش حسابداری بر میداره!!! تازه میگن باشه وصلتون میکنیم....خلاصه امیدوارم موقتی باشه...به خاطر شلوغی و دولتی بودن مخابرات ترجیح میدم روی سرویس حسابگر بمونم ولی اگه اینطور پیش بره هیچ توجیهی واسه موندن نیست. یه شرکت ضعیف ولو خصوصی همون بهتره ورشکست بشه...

دوستان امکان داره تنظیمات کامل شرکتها رو اینجا بذارین مثلا از bridge استفاده میشه یا PPPoE یا PPPoA ...

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

ضمنا میشه این تظیمات مربوط به upstream/downstream رو دستی تغییر بدیم. من چیزی پیدا نکردم...
    قضیه شما خیلی جالبه
    من قبلا هم حسابگر داشتم پشتیبانی اول به حسابداری وصل میشد
    یه خاطره جالب بگم یه بار اینترنتم (که از حسابگر داشتم) خراب بود زنگ زدم به پشتیبانی و گفت چند دقیقه صبر کنید یک دفعه دیدم صدای آواز خوندن و ضرب زدن روی میز میومد , داشتن کیفشو میکردن , از اون موقع فهمیدم این شرکت شرکت نیست (البته این رو هم باید گفت بیشتر جاها اینطوره) کار انجام نمیدن و فقط به فکر اینن که پول بزنن جیب
    در مورد صحبت آخرتون هم هیچ راهی نیست چون از طرف شرکت مشخص میشه

8. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه awed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام داداش من هم از حسابگر دارم 512 حجمی اگه میخوای بدون کانکشن وصل بش باید زنگ بزنی به حسابگر و بگی مک آدرس رو برات ریست کنن بعد با اولین مک که بری اون ثبت میشه و همیشه باید با اون بری وقتی با کانکشن میری مک کارت شبکه کامپیوتر میفته و فقط با اون باید بری ولی وقتی به طور اتوماتیک وصل میشی مک مودم میفته
    مک رو که ریست کردن مودم رو رو اتوماتیک بزار و برو

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------

دوستان من هم میخوام 23 ام برم و از مخابرات بگیرم البته دلم برا این سرعت دانلود بالای حسابگر تنگ میشه ولی خوب دانلود زیاد و بدون حجم ارزشش رو داره تازه دیگه ماهی 2گیگ اضافی هم از اون کرانی ملنگ نمیخرم

10. این کاربر از awed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

افزایش سرعت دانلود دست مخابرات کرمانشاست یا خود شهرستان هم میتونند اینکار رو کنند؟؟
    اگه خود شهرستان باشه، یکی از آشناهامون اونجاست،میشه دانلودشو باز کنه؟؟یعنی مشکلی برای کسی پیش نمیاد؟؟؟
    البته سرعت دانلود من دیشب تا 60 هم رفت، ولی امروز از 30 بالاتر نرفته!!

12. این کاربر از abbas67set بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

افزایش سرعت دانلود دست مخابرات کرمانشاست یا خود شهرستان هم میتونند اینکار رو کنند؟؟
    اگه خود شهرستان باشه، یکی از آشناهامون اونجاست،میشه دانلودشو باز کنه؟؟یعنی مشکلی برای کسی پیش نمیاد؟؟؟
    البته سرعت دانلود من دیشب تا 60 هم رفت، ولی امروز از 30 بالاتر نرفته!!
    دست مخابرات کرمانشاه ست
    اگه آشنا تو مخابرات داری برو بهش بگو تا برات یه 4 مگ وصل کنن
    الان همه چی پارتی بازیه

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------

سلام داداش من هم از حسابگر دارم 512 حجمی اگه میخوای بدون کانکشن وصل بش باید زنگ بزنی به حسابگر و بگی مک آدرس رو برات ریست کنن بعد با اولین مک که بری اون ثبت میشه و همیشه باید با اون بری وقتی با کانکشن میری مک کارت شبکه کامپیوتر میفته و فقط با اون باید بری ولی وقتی به طور اتوماتیک وصل میشی مک مودم میفته
    مک رو که ریست کردن مودم رو رو اتوماتیک بزار و برو

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------

دوستان من هم میخوام 23 ام برم و از مخابرات بگیرم البته دلم برا این سرعت دانلود بالای حسابگر تنگ میشه ولی خوب دانلود زیاد و بدون حجم ارزشش رو داره تازه دیگه ماهی 2گیگ اضافی هم از اون کرانی ملنگ نمیخرم
    به سلامتی
    مخابرات ارزش داره چون نامحدوده (هر چی میخوای دانلود کن) قیمتشم پایینه
    امیدوارم که از مخابرات در آینده راضی باشی

14. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دست مخابرات کرمانشاه ست
    اگه آشنا تو مخابرات داری برو بهش بگو تا برات یه 4 مگ وصل کنن
    الان همه چی پارتی بازیه
    کرمانشاه آشنا ندارم ولی اگه دست مخابرات شهرستان بود خیلی کارا میتونستم بکنم
    ، هیچ ترفندی ، خلافی چیزی وجود نداره سرعت دانلودش رو بیشتر کرد؟

پ.ن: بهنام جان ببخشید افتادی زحمت، زحمت همه پست ها با شماست.اجرتون با امام حسین

16. این کاربر از abbas67set بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کرمانشاه آشنا ندارم ولی اگه دست مخابرات شهرستان بود خیلی کارا میتونستم بکنم
    ، هیچ ترفندی ، خلافی چیزی وجود نداره سرعت دانلودش رو بیشتر کرد؟

پ.ن: بهنام جان ببخشید افتادی زحمت، زحمت همه پست ها با شماست.اجرتون با امام حسین
    نه هیچ ترفندی نیست , مخابرات فکر همه جا رو کرده
    خواهش میکنم کاری نکردم

18. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من چند روز دیگه اشتراک 1024kb -م با صبانت تموم میشه، میخوام 512 بگیرم و از یه ISP دیگه... به نظر شما مخابرات خوبه ؟ سرعت دانلودش با 512 چنده ؟ ممنون میشم اگه لطف کنین و نظر بدید.

20. 2 کاربر از Mr. President بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •