من سرعتم با یه مگ حجمی 20 کیلوبایت بیشتر نمیرفت up/down هم رو هم حول و حوش 256kbps تنظیم کرده بودند.
زنگ زدم گفتن درستش کردیم اینبار سرعت حول و حوش 40 هست بازم up/down رو نگاه کردم دیدم گذاشتن حدود 400 این نشون میده که حسابگر یه چیزیش هست.....
در حالیکه من حدود 2-3 ماه پیش سرویس 512 حجمیشو گرفتم تا 150kBps متوسط دانلود داشتم....اما الان با 1 مگ 1/3 اونم ندارم!!!
قبلا با اترنت راحت نصب میشدم اما الان باید کانکشن بسازم.....خلاصه به نظر میاد یه سری مشکل دارند بخش پشتیبانیشون هم مثل قبل نیست. گوشی رو بر نمیدارن یا اگه بردارن بخش حسابداری بر میداره!!! تازه میگن باشه وصلتون میکنیم....خلاصه امیدوارم موقتی باشه...به خاطر شلوغی و دولتی بودن مخابرات ترجیح میدم روی سرویس حسابگر بمونم ولی اگه اینطور پیش بره هیچ توجیهی واسه موندن نیست. یه شرکت ضعیف ولو خصوصی همون بهتره ورشکست بشه...
دوستان امکان داره تنظیمات کامل شرکتها رو اینجا بذارین مثلا از bridge استفاده میشه یا PPPoE یا PPPoA ...
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
ضمنا میشه این تظیمات مربوط به upstream/downstream رو دستی تغییر بدیم. من چیزی پیدا نکردم...