نه ، من تاحالا نشنیده بودم حالا شما مطمئنی اینجوری میشه؟؟؟؟
یعنی میگی دیگه نخریم؟؟؟؟
دوستان راهنمایی کنید، من خیلی غافلگیر شدم؟؟؟؟؟
نه ، من تاحالا نشنیده بودم حالا شما مطمئنی اینجوری میشه؟؟؟؟
یعنی میگی دیگه نخریم؟؟؟؟
دوستان راهنمایی کنید، من خیلی غافلگیر شدم؟؟؟؟؟
حالا که اینجوریه منم دیگه نمی خرم !!
آرش خان شما خودت رو زیاد اذیت نکن.
بنده خدا حالا یه چیزی گفته.
3 ماه آزگار ملت خودشون رو کشتن سر این قضیه حاجی!!
Last edited by amiramiri; 13-08-2010 at 11:45.
به جون خودم یکبار دیگه ببینم کسی از این حرفا زده شخصا برای بن کردنش پا پیش میزارم
توضیح درباره قضیه آنتن دهی آیفون 4 ، یک بار و برای همیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه گوشی سامسونگ قدیمی که فقط نقره ای و یه آنتن داره و بسیار درب و داغونه.
شما هر نوع فایلی رو می تونید دانلود کنید ولی نمی تونید اجرا کنید.چون ممکنه برای آیفون نباشه.مثلا همین مثالی که زدید
البته نه من جایی خوندم و نه به دانلود نشدن برخوردم.چون فکر می کنم تا حالا همه نوع فرمتی رو هم دانلود کردم.آخریش هم همین exe بود.برای نصب hikhen r2 یه exe دانلود کردم.ریختم تو کاپیوتر.بعد تو پی اس پی و همه کارا رو خودش کرد.حالا اینا مهم نیست.مهم اینه که exe دانلود کردم.
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
این مسئله خیلی دیگه مسخره شده.از مدیرا می خوام پست های مربوط به اینو حذف کنن.از جمله همین پست خودم.
ایده ی خلاقانه :
چسب زخم برای آیفون ۴ :
مشکل آنتن دهی آیفون ۴ رو که به خاطر دارید؟ هرکسی پیشنهادی برای رفع مشکل آن ارائه می داد از جمله خود استیو جابز که گفته بود برای رفع مشکل بهتره گوشی را طوری در دست بگیرید که قسمت آنتن داخلی اون با دست تماس نداشته باشد !! یک شرکتی هم از این فرصت استفاده کرده و چسب زخمی برای رفع مشکل آیفون ۴ طراحی نموده که پک ۶ تایی آن با قیمت ۵ دلار به فروش می رسد که بنا بر سلیقه در ۶ رنگ متفاوت عرصه می شود.
چقدر جالب.عکس دیگه ای دارین که اون چسبی که هم رنگ بدنش هست رو زده باشه؟
متاسفانه چیزی پیدا نکردم
اینم منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از استفاده از این چسب کنار گوشی چسبناک نمی شه؟
به نظر اونی که همرنگ کناره ی گوشی بدک نیست.اما همون بامپر های اپل(به نظر من)قشنگتره.البته همون طور که گفتم اینم بدک نیست.
بی رنگ ردیف نیست همون رنگ بدنه ردیف تره چون اگه بی رنگ بود یه چیز قلمبه یه طرف گوشی رو بی خودی بزرگتر می کرد اما اینی که همرنگه سوراخاش خودشو نشون می ده و ردیفتره.بالاخرة این یه چیز سلیقه ای ربطی به نظر من و شما نداره برای همین تاس.برای سلیقه های متفاوت.اونا این اشتباه رو کردن:چون یکی مثل شما سلیقش بی رنگشو می پسنده اما اینا نذاشتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)