تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 156 اولاول ... 226268697071727374757682122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1557

نام تاپيک: سوتی ها و اشتباهات گزارشگران و کارشناسان

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جالب! اسم گزارشگر رو هم زیرنویس میرن! (البته این سوتی نبود)
    از چند وقت دیگه اسم بیننده ها هم زیرنویس میشه
    بازی تو اوج حساسیت کنار خط یهو "لطفا عدد مورد نظر خود را ..." کشتن ما رو!

2. 2 کاربر از LeBron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

آقا دیشب چی شد آخر بازی انگلیس خبر رسید آمریکا گل زد هنوز یه دقیقه از وقت های تلف شده انگار مونده رفت تو تبلیغات
    بعد جاودانی اومد گفت مثل اینکه گل پذیرفته نشده...من موندم چرا این حرفو زد. فکر کنم از سعود آمریکا خیلی ناراحت شدن
    هر چی باشه شیطان بزرگ و روباه پیر از گروهشون بالا اومدن و مسلمونای الجزایر هم مغلوب شیطان بزرگ شده
    ...وای وای وای چه مصیبتی

4. 4 کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا دیشب چی شد آخر بازی انگلیس خبر رسید آمریکا گل زد هنوز یه دقیقه از وقت های تلف شده انگار مونده رفت تو تبلیغات
    بعد جاودانی اومد گفت مثل اینکه گل پذیرفته نشده...من موندم چرا این حرفو زد. فکر کنم از سعود آمریکا خیلی ناراحت شدن
    هر چی باشه شیطان بزرگ و روباه پیر از گروهشون بالا اومدن و مسلمونای الجزایر هم مغلوب شیطان بزرگ شده
    ...وای وای وای چه مصیبتی
    آمریکا یه گل قبلش زده بود که مردود شده بود
    جاودانی هم این موضوع رو نمیدونسته و وقتی شنیده از سایتا که گل آمریکا مردود شده فکر کرده گلی که حالا زدن مردود شده

6. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

الان میان سوالت رو پاک میکنن چون مربوط به این تاپیک نیست
    امضاتم سیاسیه عزیزم ، با خطر پاک شدن مواجه هستش .تابلو معلومه به کی طعنه می زنه
    آواتارتم که تبلیغ برند پژو هستش
    به محل سکونتت (ایران) توهین کردی (ویران)
    ببخشیدا قصد جسارت ندارم ولی تمام این موارد برای شما هم صدق می کنه
    با اون موزیکایی که برا دانلود گذاشتی نه تنها موسیقی ایرانی رو نادیده گرفتی بلکه ماهیت هنر موسیقی رو هم زیر سوال بردی... با گذاشتن پرچم آرژانتین در آواتارت ارق ملی ما و خودت رو خدشه دار کردی و با انگلیسی نوشتن محل سکونتت به زبان مادری بی احترامی کردی...بخشی از خاک ایران که درش زندگی می کنی رو قبرستون خطاب کردی و به خاطر خود باختگی بیش از حدت بجای نام خانوادگیت یه فامیل سوئدی گذاشتی (احسان اریکسون)...(جدی نگیر)
    Last edited by hamedchtsz; 24-06-2010 at 13:44.

8. 2 کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من موندم چرا این حرفو زد. فکر کنم از سعود آمریکا خیلی ناراحت شدن
    ...وای وای وای چه مصیبتی
    دوست عزیز از اینکه دولت امریکا شیطان بزرگ نامیده شده شما چرا ناراحتی؟؟؟
    از اینکه ایران داره رورز به روز اباد میشه وتو بهش گفتی ویران خیلی چیزا میشه برداشت کرد؟؟؟؟!!!
    تاپیک هم داره به انحراف میره لطفا کاری نکنین ویران شه این تاپیک

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دیروز موزیانه ترین سوتی رو فردوسی پور داد.....نمیدونم توجه کردید یا نه...؟؟؟
    گفت آلمان باید یه کاری بکنه که دوم بشه در صورتی که المان در هیچ شرایطی دوم نمیشد یا اول ویا سوم
    اگرم مساوی میکرد با غنا به خاطر تفاضل گل 4 اول میشد اگرم می باخت که سوم میشد ودر صورت برنده شدن اول میشد.......
    چند بار هم با الفاظ مختلف تکرار کرد...
    یه سوتی دیگه اخربازی که المان برد گفت المان با انگلیس باید مسابقه بده وببینیم ایا المان از بردش الانش جلو غنا پشیمون میشه یا نه .....
    جواب من اینه نه برادرم اگه مساوی میکرد باز اول میشد وبا انگلیس ...اگرم میباخت که دیگه بابای جام...
    پس عادل جان همون برد بهترین وابرومندانه ترین نتیجه بود...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوست عزیز از اینکه دولت امریکا شیطان بزرگ نامیده شده شما چرا ناراحتی؟؟؟
    از اینکه ایران داره رورز به روز اباد میشه وتو بهش گفتی ویران خیلی چیزا میشه برداشت کرد؟؟؟؟!!!
    تاپیک هم داره به انحراف میره لطفا کاری نکنین ویران شه این تاپیک
    دوست عزیز من گفتم معدن زر نگفتم ویران . اون جواب به یکی دیگه بود که من نقل قول کردم.

بعدشم من با شیطان بزرگ مشکلی ندارم اما وقتی یه کشتی گیر ایرانی تو المیک از یه کشتی گیر آمریکایی میبره روزنامه ها تیتر می کنن فلان کشتیگیر شیطان بزرگ را شکست داد یا پیام بعد از بازی ایران و آمریکا، آآدم شک می کنه در مورد اون قسمت که بولد کردم...
    به علاوه خداکنه ایران آباد شه ما هم خوشحال می شیم مگه کی بدش میاد تابستون مسافرت بره تازه کولر هم روشن کنه؟؟؟
    ....

فروسی پور اسم مهاجم غنا رو به اشتباه جیان تلفظ می کرد. تلفظ صحیحش گیان هست...

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

دیروز موزیانه ترین سوتی رو فردوسی پور داد.....نمیدونم توجه کردید یا نه...؟؟؟
    گفت آلمان باید یه کاری بکنه که دوم بشه در صورتی که المان در هیچ شرایطی دوم نمیشد یا اول ویا سوم
    اگرم مساوی میکرد با غنا به خاطر تفاضل گل 4 اول میشد اگرم می باخت که سوم میشد ودر صورت برنده شدن اول میشد.......
    چند بار هم با الفاظ مختلف تکرار کرد...
    یه سوتی دیگه اخربازی که المان برد گفت المان با انگلیس باید مسابقه بده وببینیم ایا المان از بردش الانش جلو غنا پشیمون میشه یا نه .....
    جواب من اینه نه برادرم اگه مساوی میکرد باز اول میشد وبا انگلیس ...اگرم میباخت که دیگه بابای جام...
    پس عادل جان همون برد بهترین وابرومندانه ترین نتیجه بود...
    نه داداش اگه مساوی می کرد غنا 5 امتیازه می شد و اول گروه و آلمان دوم می شد.
    اما ترسش ازین بود که اونجا صربستان ببره و 6 امتیازه بشه یا استرالیا پر گل ببره و تفاضلش از آلمان بهتر بشه.
    Last edited by hamedchtsz; 24-06-2010 at 14:19.

12. 3 کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

شما روزرنامه ها رو جزو عوام ملت و..حساب نیار....
    در مورد سوالتم اول برنامه وساعت رو میذارن جلوشون بعد خود گزارشگرا مطابق با وقت وکاراشون انتخاب میکنن...
    البته یکی از دوستان میگفت با توجه به حساسیت بازی ها ...
    بازیهای حساس وقشنگ به گزرشگرای بهتر و موردپسند مردم داده میشه.......

14. این کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

ببخشیدا قصد جسارت ندارم ولی تمام این موارد برای شما هم صدق می کنه
    با اون موزیکایی که برا دانلود گذاشتی نه تنها موسیقی ایرانی رو نادیده گرفتی بلکه ماهیت هنر موسیقی رو هم زیر سوال بردی... با گذاشتن پرچم آرژانتین در آواتارت ارق ملی ما و خودت رو خدشه دار کردی و با انگلیسی نوشتن محل سکونتت به زبان مادری بی احترامی کردی...بخشی از خاک ایران که درش زندگی می کنی رو قبرستون خطاب کردی و به خاطر خود باختگی بیش از حدت بجای نام خانوادگیت یه فامیل سوئدی گذاشتی (احسان اریکسون)...(جدی نگیر)
    پرچم آرژانتینو به خاطر تیم فوتبال آرژانتین گذاشتم و اگه ایران رفته بود جام جهانی پرچم ایران رو می زاشتم. (فوتبال یک مسئله ی جهانیه)
    من هیچ نوع موسیقی رو تبلیغ نکردم ، فقط یه لینک گذاشتم هرکی خواست بره تو وبلاگم .
    محل سکونتم رو هم به شوخی اونم به صورت فینگلیش نوشتم بچه ها بخندن . اگه تو امضام رو ببینی عکس رشته کوه البرز رو گزاشتم زیرشم به زبان بین المللی نوشتم استان البرز ( این یعنی احترام به شهرم کرج که حالا استان البرز شده)
    اون اریکسونم چون اوایل تو تاپیک سونی اریکسون فعالیت میکردم گذاشتم
    در کل مستقیما نه توهینی کردم نه تبلیغی و نه حرف سیاسی .
    ----
    راستی بچه ها پیشنهاد میکنم به رادیو هم توجه ی ویژه تری داشته باشید ، گزارشگراش سوتی میدن در حد صدای وو وو زلا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چه جالب! اسم گزارشگر رو هم زیرنویس میرن! (البته این سوتی نبود)
    واسه اینکه اگر کسی از گزارشگر بازی اعصابش خورد شد و خواست بهش فحش بده اشتباهی به کس دیگه ای حواله نکنه و اسم طرفو اشتباهی نگه

17. 2 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •