دوستانی که گفتند مشکل کارت گرافیک تو ورژن جدید حل شده از این سایت گرفتند؟ :
آخرین ورژنش اینجا زده V8.17.12.5737کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Description nVidia Graphics Driver
File Size 137.8 (MBytes)
همین رو باید بگیرم؟
دوستانی که گفتند مشکل کارت گرافیک تو ورژن جدید حل شده از این سایت گرفتند؟ :
آخرین ورژنش اینجا زده V8.17.12.5737کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Description nVidia Graphics Driver
File Size 137.8 (MBytes)
همین رو باید بگیرم؟
مطمئنی ال سی دیت مشکل نداره. چون من وقتی توی فلش یه خط میکشم و حتی تا 600 برابر نزردیک میکنم مشکلی نیست و کاملا خطه
کارت گرافیک چه مشکلی داره؟
اون وظیفه داره برات عوض کنه
ببر عوض کنش
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
شما از خود nvidia بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه ال سی دی مشکلی نداره. شما حساسیتت به اندازه من نیست. اونقدر دندونه دندونه نیست که فکر کنید اما کاملا با فول اچ دی متفاوت هست نرمی خطوط. تمام اچ دی ها همینطورند. شما اگر به صفحه چشمتون رو نزدیک کنید تو دسکتاپ میتونید پیکسلها را بشمارید!! کافیه به لبه آیکونها از نزدیک نگاه کنید بعد می فهمید منظور من چی هست
کارت گرافیک با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا اتوماتیک باید بره روی چیپ 1 گیگابایتی که تشخیص نمیده و نمیره و روی 50 مگابایتی که برای صرفه جویی در برق هست می مونه
نمی دونم دوستان کجان پس چرا پاسخ نمیدن!!
در ضمن این دایرکت ایکس 11 هم دردسر شده. من الآن بازی باتلفیلد رو نصب کردم کار نمیکنه و میگه XINPUT1_3.dll is missing و ظاهرا این فایل مربوط به دایرکت ایکس هست که در ورژن 11 نیست! چون تو پوشه سیستم 32 باید باشه که نیست. برای همین هم بازی کار نمیکنه. حتی من این فایل از از روی پی سی کپی کردم تو پوشه سیستم 32 اما باز هم کار نکرد و همون پیام رو داد
در مورد رم هم بهش گفتم گفت دیگه عوض نمیکنیم. حالا اگر تهرانبودم یک چیزی باز اونجا کلی هزینه شده و یکی فرستاده و باز پس فرستادن و .... خیلی سخت. ما شهرستانیها واقعا از همه چیز محرومیم
Last edited by nekooee; 11-07-2010 at 12:08.
داداش من دارم اذیت میشم جای تو
عوضش کن
نامردن چقدر
مشکل این XINPUT1_3.dll حل شد. باید فایلش رو از اینترنت بگیرید بریزید تو پوشه SysWOW64 چون خود دایرکت ایکس 11 این فایل رو نداره
بهترين كانفيگ n61 چيه ؟
cpu: i7 720
graphic:ati 5730
hard 640 gb 5400rpm
lcd 16 backled
usb 3
bluray
ممنون دوست عزیز اما کارت گرافیک این مدل ati هست و nvidia نیست. دوستان تو خود سایت ایسوس که آخرین ورژن 8.692.1.0 هست و برای من هم همین نصب هست خودش.
لطفا بگین از چه لینکی ورژن جدیدتر رو دانلود می کنید؟
ممنون من سه روزه منتظرم لطفا یکی از دوستان جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)