ميشه منو تو يادگيري زبان انگليسي كمك كنيد
من رشته تحصيليم جهانگردي در اين مورد به من كمك مي كنيد؟
ميشه منو تو يادگيري زبان انگليسي كمك كنيد
من رشته تحصيليم جهانگردي در اين مورد به من كمك مي كنيد؟
Last edited by MAHDI M; 20-12-2006 at 20:08.
amintnt عزیز من خیلی منتظر شدم ولی کسی کمک نکرد .بازم دست خودتو می بوسه اگه میشه ما رو از دست این پروژه خلاص کن چون چند وقته بد جور مشغولم کرده . اگه لطف کنی یه دنیا ممنونت میشم .دعاتم می کنم ...
سلام دوستان
خواهش می کنم یه نفر این دو جمله رو برام ترجمه کنه
1. من قادرم حداکثر تا ... دلار بابت سورس کد به شما بپردازم.
2. منظور من سورس کد برنامه بود آیا مایل به فروش سورس کد برنامه به قیمت مناسب هستید؟
متشکرم
سلام
I will be able to pay USD ....... for the source code.
I meant the Software source code. Please advise if you are in a position to provide the mentioned code at this target price?
دوست عزیز چون شما در جمله اول قیمت را مشخص کردید پس در جمله دوم هم باید به همون قیمت اشاره کنیم. یعنی اگه بطور کلی بگیم قیمت مناسب (از نظر من) منطق جمله رعایت نشده. پس آخر جمله دومتون رو نوشتم "......به قیمت درخواستی هستید؟"
موفق باشید![]()
سلام
این تاپیک بسیار مفید و ضروری ست !
ترجمه " انجمن علمی کامپیوتر " چی میشه؟!
Computer Scientific Association درسته ؟!
یا Scientific Association Of Computer ؟!
ممنون
Hi dear friend. I don't know Y other friends didn't help u, but likely they don't have enough time. I'm really sorry, but it's difficult for me to translate. I just translated the Introduction part(not completely) and I"m even not sure about non of the sentences that i've translated. if i could do anything for u, be sure i would do it.
here:
Continues Fibre Ceramic Matrix Composite(CFCC( ، در دو ده ی اخیر مصارف زیادی در زمینه ی های مختلف صنعتی، جایی که ترکیبات ساختاری در دمای بالا با Significant Mechanical loading ترکیب میشوند،پیدا کرده اند.همچنین، این گونه مواد دارای توانایی منحصر به فردی هستند که با استفاده از مکانیزم خود سازی مجدد میتوانند از آسیب دیدن جلوگیری کنند، مانند Matrix cracking، Fibre-matrix debonding, fibre pollout and fibre failure. در میان طبقه های مختلف CFCC ها،ترکیبات Oxide/oxide پایداری بیشتری در دمای بالا، بدون نیاز به هیچ گونه محافظ اکسایشی دارند و بدین گونه بهترین ماده در جواب گویی به نیاز های صنعتی تا دمای 1200 درجه ی سانتی گراد در محیط اکسیده هستند. استفاده ی ترکیبات Oxide/Oxide در توربین های گازی اجازه ی افزایش دمای کار، افزایش کارایی سیستم و کاهش نیاز به دستگاههای خنک کننده NOx Emissions را میدهد..
برای ساخت ترکیبات ساختاری با استفاده از ترکیبات Oxide/oxide، درک عمیقی از رفتار ماده و ضعف های آن نیاز است.به همین جهت AE، روشی است کارآمد، برای مانیتور کردن پیشرفت آسیب در مواد و ساختار، که اخیرا برای تشخیص چگونگی آسیب در ترکیبات ساختاری زیر فشار شبیه سازی شده و dynamic-cyclic موفقیت آمیز بوده است.هدف این کار، تحقیق در مورد چگونگی ضعف ترکیبات جدید Oxide/oxide با استفاده از یک in-house innovative unsupervised است،روشی برای Pattern recognition، که قادر به طبقه بندی اطلاعات بدست آمده در روش AE به هنگام آزمایش کردن برای یافتن ضعف ها در حالات گوناگون می باشد. تا کنون بیشتر پیشنهادها در روش AE برای شرح خصوصیات مواد ترکیبی، بر اساس Conventional AE analysis ، که اطلاعات به دست آمده از فعالیت نموداری Cumulative Hits versus load و ارتباط بعضی از مشخصه های AE، مانند Amplitude و/یا Duration، در تشخیص آسیب های اساسی بوده است.(اصلا این قسمت رو مطمئن نیستم! اصلا معلوم نیست چی نوشتم!).با این وجود،در رابطه با ترکیبات سرامیکی، این روش ها به دلیل میزان آسیب بالا و عوامل Stress tribution، مانند Matris cracking, fibre/matrix debonding and sliding کافی نیستند.
Last edited by amintnt; 21-12-2006 at 15:23.
سلام
دوست عزیز ممنونم. واقعا نمی دونم چگونه از شما تشکر کنم.
ببخشید خیلی به شما زحمت میدم. اگه ممکنه معتی این جمله رو هم بگید.
Please let us know how many users your request covers and also the timeperiod for your subscription.
با تشکر
hi dear amin.
because those texts are too long and i had many texts like them but no body helped me![]()
Last edited by piishii; 21-12-2006 at 19:02.
سلام دوست عزيز , خواهش ميكنم.
لطفا بفرماييد درخواست شما جهت چند كاربر ميباشد و همينطور زمان پرداخت را نيز اعلام فرماييد.
موفق باشيد
با سلام
love-to-learn عزيز
فكر كنم آخر جمله رو يه خورده اشتباهي ترجمه كرديد![]()
لطفا بفرماييد درخواست شما براي چند كاربر است و همينطور مدت زمان اشتراكتان را هم اعلام فرماييد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)