تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 215 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

در آغاز فعالیت mahsanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

9

من خودم به اندازه کافی جستجو کرده بودم و این مطلب رو به طور کامل خونده بودم . این ویروس من کاملا فرق داره . ولی با این حال من گفتم ضرری که نداره این آنتی تروجان رو اجرا کردم ولی تنها کاری که کرد این بود که فولدرهای ویروسی رو که به شکل exe در اومده بودن پاک کرد در حالیکه من واقعا به اونا احتیاج داشتم.
    الان چند تا از درایوهام به علاوه فولدر های مهم فلشم پاک شدن ولی اصل ویروس هنوز رو سیستم موجوده و داره فولدر های بیشتری رو exe می کنه . لطفا کمک کنید.

داره خودمونی میشه shahabamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.آقا این سیستم ما یه ویروسی گرفته که به معنای واقعی کلمه ما رو کچل کرد... ! اسم ویروسه soundmix هست و موقع اجرا با یه فایلی به اسمsoundmix.exe اجرا میشه که به هیچ نحو end task نمیشه.تازه اگه هم از توی داس یا به هر طریق دیگه end task بشه بعد از اوون هیچ کدوم از exe ها اجرا نمیشن! آنتی ویروسمم kaspersky 7.0.0.9 هستش! بدبخت آنتی ویروسه حتی نتونست تشخیصش بده. چیکار کنم حالا؟ها ا ا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض هیچ انتی ویروسی باز نمیشه

سلام
    سیستم من به new folder.exeالوده شده
    هیچ انتی ویروسی باز نمیشه
    هر جا نوشته شده باشه انتی ویروش(البته به انگلیسی) صفحش بسته میشه
    با نرم افزاری که به نام kill new folder.exe
    هم . حتی متوقف نشد
    کممممممممک

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.آقا این سیستم ما یه ویروسی گرفته که به معنای واقعی کلمه ما رو کچل کرد... ! اسم ویروسه soundmix هست و موقع اجرا با یه فایلی به اسمsoundmix.exe اجرا میشه که به هیچ نحو end task نمیشه.تازه اگه هم از توی داس یا به هر طریق دیگه end task بشه بعد از اوون هیچ کدوم از exe ها اجرا نمیشن! آنتی ویروسمم kaspersky 7.0.0.9 هستش! بدبخت آنتی ویروسه حتی نتونست تشخیصش بده. چیکار کنم حالا؟ها ا ا ؟

سیستمت به ویروس خطرناکی آلوده شده. حتی میتونه در Safe mode هم خودش رو فعال کنه. فکر کنم فعلا تنها

آنتی ویروسی که میتونه تشخیص بده بیت دفندر و prevx است اما باز هم قدرت پاک کردن این ویروس رو نداره. من میگردم

راه حل مناسبی برای پاک کردنش پیدا کنم. البته این ویروس رو با روش هایی میشه پاک کرد اما اگر درست پاک نشه

هیچ کدوم از فایلهای اجرایی دیگه اجرا نمیشن.

امیدوارم دوستان دیگه هم بتونن کمکت بکنند. اما قبل از هر چیزی من پیشنهاد میکنم ناد 32 رو برای آزمایش نصب

کنی و تنظیمات مربوط به اون رو هم انجام بدی.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض soundmix.exe

لینک زیر درباره soundmix هست. کافیه کاری رو که گفته بکنی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نويسنده ويروس يك راه خوب براي حذفش به عمد گذاشته و اون اين هست كه در درايو C يك فايل با نام stop.txt درست كنين
    Last edited by mahsanet; 10-06-2007 at 19:15.

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.

mahsanet جان فکر نکنم فولدرا پاک شده باشن! شما توی Folder Options تیک گزینه ی Hide operating system files رو بردار........... ببین فولدرا نمیان؟ در ضمن، حتما اول برو تو درایوی که فولدرت مخفی هست بعد این کارو بکن........ چون همین که یه فولدر رو باز کنید یا حتی وارد مای کامپیوتر بشید ویروس دوباره تیک رو میزنه!

موفق باشی

داره خودمونی میشه shahabamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

لینک زیر درباره soundmix هست. کافیه کاری رو که گفته بکنی :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نويسنده ويروس يك راه خوب براي حذفش به عمد گذاشته و اون اين هست كه در درايو C يك فايل با نام stop.txt درست كنين
    دمت گرم حاجی! برم ببینم چیکار میشه کرد.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سيستم من يه تروجان گرفته بود با کاسپر و ناد افتادم به جونش حالا وقتي درايو هارد ديسک رو که ميخوام باز کنم با دابل کلييک باز نميشه بايد کليلک راست کني گزينه اول کلمه atou هست بعدش سرچ بعدش تازه open
    فايل هاي مخفي رو هم نميتونم به حالت ديدن بياريم show hidden file

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

mahsanet جان فکر نکنم فولدرا پاک شده باشن! شما توی Folder Options تیک گزینه ی Hide operating system files رو بردار........... ببین فولدرا نمیان؟ در ضمن، حتما اول برو تو درایوی که فولدرت مخفی هست بعد این کارو بکن........ چون همین که یه فولدر رو باز کنید یا حتی وارد مای کامپیوتر بشید ویروس دوباره تیک رو میزنه!

موفق باشی
    ممنون از جوابت . آره پاک نشده بودند . البته چون یه کم دیر جواب دادید خودم این کارو کرده بودم ولی فولدر ها به حالت کمرنگند. چطوری باید به حالت اول بر گردونمشون ؟ چون من الان باید فلشم رو تو هر کامپیوتری میگذارم این تنظیمات رو اول انجام بدم تا فولدرها رو ببینم .
    در ضمن چرا فولدرهای معمولی رو جزو operating system در نظر میگیره؟ !!!

راستی من این آنتی تروجان رو روی یه کامپیوتر دیگه اجرا کردم ولی وسطش گیر میکند و برای همین ویروس ها باقی موندن و فولدرهای مهم رو نمیتونم باز کنم . با اون کامپیوتر چیکار کنم ؟ فولدرهاش خیلی خیلی مهمند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •