دوستان میگم چرا تو این دفترچه انتخاب رشته فقط زبان و ادبیات انگلیسی هست ؟؟؟؟ چرا مترجمی نداره برای دانشگاه هایی مثل علامه . تهران و ... ؟
در صورتی که تو یادگار ماندگار قلمچی داره ! چجوریه ؟
دوستان میگم چرا تو این دفترچه انتخاب رشته فقط زبان و ادبیات انگلیسی هست ؟؟؟؟ چرا مترجمی نداره برای دانشگاه هایی مثل علامه . تهران و ... ؟
در صورتی که تو یادگار ماندگار قلمچی داره ! چجوریه ؟
Last edited by Reza_994; 07-08-2012 at 12:19.
دقیقاً منم به همین مترجمی علامه توجه کردم. شاید پارسال گرفته ولی امسال نه!
آخه جالب اینجاست دفترچه پارسال رو هم چک کردم نداشته !! در صورتی که ماندگار قلمچی میگه داشته !!!!
این خوارزمی یا تربیت معلم چطوره ؟؟ خوبه ؟
Last edited by Reza_994; 07-08-2012 at 16:58.
آره راست میگی. شاید فرانسه بوده قلمچی اشتباهی انگلیسی زده، آخه علامه مترجمی فرانسه هم داره! تربیت معلم AKA خوارزمی رو دیدیمش، تو حصارکه، کنار اتوبان کرج-قزوین. در همین حد میدونم!
سلام دوستان.یکم از تربیت معلم زبان انگلیسی توضیح میدین؟با رتبه 14000منطقه 1 میشه رفت؟
فکر کنم مراکز تربیت معلم رو بیاری. ببین ماکزیمم نمره زیرگروه هات بالای 5500 هست یا نه.
درصد های زبان امسال من کنکور 91 رتبه 1600 منطقه 1
ادبیات 20
عربی11
معارف13
زبان عمومی85
زبان تخصصی 63
اگه شما بودید بین شبانه علامه یا بهشتی و روزانه خوارزمی کرج(حصارک) کدوم رو انتخاب میکردید؟ (ادبیان انگلیسی)
اینم باید بگم واسه این کنکور من یک دقیقه هم نخوندم و عمومی هارو کاملا با اطلاعات شخصی زدم ولی ای کاش میخوندم
اگه به فرض شبانه قبول شم و لی برای ثبت نامن نرم سال بعد میتونم دوباره تو کنکور زبان شرکت کنم یا نه؟
سوال آخر این که بین بهشتی و علامه کدوم بهتره چون ساله دیگه حتما نمره ی کافی رو میارم
Last edited by ballboy; 09-08-2012 at 12:39.
من دانشگاه خوارزمی کرج رو رفتم دیدم به لحاظ امکانات سخت افزاری ضعیفه و از متروی صادقیه تا خود دانشگاه 2 ساعتی تو راهی من رتیه 1600 امسالو آوردم ولی نمیخوام برم اونجا حتی علامه هم نمیخوام برم به خاطر تفکیک کلاسهاش و اون مدیریت افتضاحش ولی با رتبه تو احتمال داره شبانه شهید بهشتی قبول شی!
من زیرگروه یک برای زبان انگلیسی مهم هست که 5600 هست.کمکم کنید!
ببینید نمره در زیر گروه بسته به رشته داره اینی که بخواهید مثلا مترجمی بروید یا ادبیات انگلیسی
در فهرس رشته و زیر گروه را چک کنید ...
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)